|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 9:32 am
Will-fire w jaki sposub sie kupuje na markecie?? musisz miec tarding pass cze lethiel
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
witaj Lethi *wielki przytul* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 9:33 am
Sayokun Will-fire w jaki sposub sie kupuje na markecie?? musisz miec tarding pass cze lethiel witaj Sayo *przytuuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 9:34 am
Kitty-ShadowCat witaj Lethi *wielki przytul* blaugh *przytuuuuuuuuuuuuuuul* whee 4laugh witaj wink 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 9:35 am
Kukus Will-fire w jaki sposub sie kupuje na markecie?? po pierwsze primo... witam na Czarnej Liście z okazji nieznajomości regulaminu i nieograniczania liczby cetat wszelkie informacje o sposobie działania GAIi masz w przewodniku Omegi... regulamin też tam znajdziesz mraaaa.. Kukus pokazooje pazoorki twisted wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 9:36 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 9:37 am
cześć, Słodyczy ty moja... *tulimy tulimy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 9:37 am
Nyu.............. xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 9:38 am
Kukus cześć, Słodyczy ty moja... *tulimy tulimy* mraaaau 4laugh whee 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul ogromniasty* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 9:43 am
nio i cio tak cicho ?? ninja
tio ja wam powiem ze mi rybki znowu dzialaja i lowić wreszcie mogu whee blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 9:47 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 9:48 am
Kitty-ShadowCat Lethiel nio i cio tak cicho ?? ninja tio ja wam powiem ze mi rybki znowu dzialaja i lowić wreszcie mogu whee blaugh a ja nie mogu się doczekać pokoik_T Znajac zycie beda tak drogie ze nie bedzie na nie nikogo stac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 9:51 am
Sei chan Kitty-ShadowCat Lethiel nio i cio tak cicho ?? ninja tio ja wam powiem ze mi rybki znowu dzialaja i lowić wreszcie mogu whee blaugh a ja nie mogu się doczekać pokoik_T Znajac zycie beda tak drogie ze nie bedzie na nie nikogo stac xd hm.. wiec trzeba dalej lowić blaugh 3nodding .. jakos sie zarobi wink .. po za tym chyba ash tak drogich ich nie zrobią xd *wyciaga wędke spod sterty poduszek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|