|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 8:57 am
Gosiak czekam na pizze :d peperoni biggrin yami okazalo sie ze bede miec 2 bueheheheh bo kumpel mi zamowil druga bo sie dzis uzalalam ze nie mam co jesc ==' heart ja bym sobie zjadła lasanie ale nie chce mi się iść do sklepu razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 8:57 am
Kitty-ShadowCat Will-fire Kitty-ShadowCat Will-fire CZESC wszystkim smile biggrin *przytuuuuuuuul* cześć wink my się znamy? xd raczej nie sweatdrop Chyba że z widzenia blaugh mimo to witaj blaugh a ty tu nowa? wink nie siedze tu juz długo tylko mało sie odzywam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 8:58 am
Will-fire Kitty-ShadowCat Will-fire Kitty-ShadowCat Will-fire CZESC wszystkim smile biggrin *przytuuuuuuuul* cześć wink my się znamy? xd raczej nie sweatdrop Chyba że z widzenia blaugh mimo to witaj blaugh a ty tu nowa? wink nie siedze tu juz długo tylko mało sie odzywam Fanka Witch ? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 8:59 am
siemankoo Will :] heart
hehee nuuu a ja widzisz niedosc ze mi przynossza pod same drzwi to jeszcze podwojnie stare
zauwazylam ze ja tu przewaznie o jedzeniu gadam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 9:01 am
nie!!
[Kukus: ogarnij się, dziewczyno... licz cytaty]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 9:09 am
blaugh O.o. ale tu cicho sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 9:10 am
ide jesc jedna pizza p[rzyszla zdeka zimnna ale ciii biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 9:11 am
Gosiak ide jesc jedna pizza p[rzyszla zdeka zimnna ale ciii biggrin gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 9:11 am
ninja wreszcie mam troche wiecej czasu zeby tu zajrzec wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 9:12 am
Kitty-ShadowCat blaugh O.o. ale tu cicho sweatdrop E.e. Will - przesadzasz z postami sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 9:12 am
Sayokun ninja wreszcie mam troche wiecej czasu zeby tu zajrzec wink Cześć biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 9:13 am
Sayokun ninja wreszcie mam troche wiecej czasu zeby tu zajrzec wink cześć smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 9:15 am
Kitty-ShadowCat Kitty-ShadowCat blaugh O.o. ale tu cicho sweatdrop E.e. Will - przesadzasz z postami sweatdrop jakto??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 9:16 am
Will-fire Kitty-ShadowCat Kitty-ShadowCat blaugh O.o. ale tu cicho sweatdrop E.e. Will - przesadzasz z postami sweatdrop jakto?? t. zn. cytatami... zobacz na poprzednią stronę sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 9:17 am
Kitty-ShadowCat Will-fire Kitty-ShadowCat Kitty-ShadowCat blaugh O.o. ale tu cicho sweatdrop E.e. Will - przesadzasz z postami sweatdrop jakto?? t. zn. cytatami... zobacz na poprzednią stronę sweatdrop ha! 6 złamałaś regulamin xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|