|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 8:37 am
no i wszyscy kontempluja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 8:41 am
racqel no i wszyscy kontempluja... wlasnie przegladam obiektywy na allegro... bida ogolnie... kupil bym se fish-eye'a ale kasy nie mam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 8:43 am
opcy racqel no i wszyscy kontempluja... wlasnie przegladam obiektywy na allegro... bida ogolnie... kupil bym se fish-eye'a ale kasy nie mam... a ja kce pinkgifa crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 8:44 am
opcy racqel no i wszyscy kontempluja... wlasnie przegladam obiektywy na allegro... bida ogolnie... kupil bym se fish-eye'a ale kasy nie mam... kup cos dlugiego pikne portrety wychodza z dlugich obiektywow (szczegolnie jak cel nie wie, ze jest na celowniku hihihih) ja mojego skarba musialem zostawic w domku, zreszta i tak czeka na naprawe naciagu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 8:46 am
racqel opcy racqel no i wszyscy kontempluja... wlasnie przegladam obiektywy na allegro... bida ogolnie... kupil bym se fish-eye'a ale kasy nie mam... kup cos dlugiego pikne portrety wychodza z dlugich obiektywow (szczegolnie jak cel nie wie, ze jest na celowniku hihihih) ja mojego skarba musialem zostawic w domku, zreszta i tak czeka na naprawe naciagu... aktualnie mam Tamrona 28-200 wiec chyba jast dosyc dlugi ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 8:48 am
CZESC wszystkim smile biggrin
*przytuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 8:49 am
opcy racqel opcy racqel no i wszyscy kontempluja... wlasnie przegladam obiektywy na allegro... bida ogolnie... kupil bym se fish-eye'a ale kasy nie mam... kup cos dlugiego pikne portrety wychodza z dlugich obiektywow (szczegolnie jak cel nie wie, ze jest na celowniku hihihih) ja mojego skarba musialem zostawic w domku, zreszta i tak czeka na naprawe naciagu... aktualnie mam Tamrona 28-200 wiec chyba jast dosyc dlugi ^^ stare kurde nigdy nie bylo mnie stac na porzadny obiektyw, a jak mnie juz stac to aparat lezy sobie w domu zreszta tutaj takie rzeczy jak akcesoria i same aparaty sa potwornie drogasne, nawet do 3x sklepowych cen z Polski !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 8:49 am
Will-fire CZESC wszystkim smile biggrin *przytuuuuuuuul* cześć wink my się znamy? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 8:50 am
Will-fire CZESC wszystkim smile biggrin *przytuuuuuuuul* ta. ale kogo? siebie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 8:50 am
Kitty-ShadowCat Will-fire CZESC wszystkim smile biggrin *przytuuuuuuuul* cześć wink my się znamy? xd raczej nie sweatdrop Chyba że z widzenia blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 8:52 am
Will-fire Kitty-ShadowCat Will-fire CZESC wszystkim smile biggrin *przytuuuuuuuul* cześć wink my się znamy? xd raczej nie sweatdrop Chyba że z widzenia blaugh mimo to witaj blaugh a ty tu nowa? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 8:53 am
racqel Will-fire CZESC wszystkim smile biggrin *przytuuuuuuuul* ta. ale kogo? siebie? wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 8:53 am
racqel Will-fire CZESC wszystkim smile biggrin *przytuuuuuuuul* ta. ale kogo? siebie? bueheh dobiłeś mnie tym postem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 8:54 am
Will-fire CZESC wszystkim smile biggrin *przytuuuuuuuul* witam... @Rac: ja ten obiektyw kupilem razem z aparatem (minolta 505si supr)... calkiem tanio nawet wyszedl...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 8:55 am
czekam na pizze :d peperoni biggrin yami okazalo sie ze bede miec 2 bueheheheh bo kumpel mi zamowil druga bo sie dzis uzalalam ze nie mam co jesc ==' heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|