|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 7:05 am
...ja tylko na chwilkę ...bawiłem się chwilę moim rysunkiem w corelu i wyszło mi takie coś:  ...mam zamiar to dać do artareny - niech się ludzie pośmieją ... biggrin ...a teraz - moglibyśta to z leksza ocenić?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 7:09 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rysunek jest w pytke... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Ibris ide pojutrze 'obejrzec', jedyne co moge zrobic. smutne..... tesh tak uwazam.. heyka opcy... mam pytanko mam 2 dyski... na jednym josh postawiona winde a na 2 kce instalnac mandrake jak musha byc podlaczone?? tzn ktory na master a ktory na slave i czy to w ogole ma jakies znaczenie??? Yosei..wez go trochu wycienij to bedzie spu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 7:12 am
opcy @Bal: widze ze nazbieralas na cape'a btw. witam.. 2k uzebralam.. 3k pozyczylam..reszte sama uzbieralam..jeszcze raz dziekuuuje whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 7:13 am
Ja- Yosei ...ja tylko na chwilkę ...bawiłem się chwilę moim rysunkiem w corelu i wyszło mi takie coś:  ...mam zamiar to dać do artareny - niech się ludzie pośmieją ... biggrin ...a teraz - moglibyśta to z leksza ocenić? spooki, wink rysunek jest git
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 7:13 am
Baliaur opcy Ibris ide pojutrze 'obejrzec', jedyne co moge zrobic. smutne..... tesh tak uwazam.. heyka opcy... mam pytanko mam 2 dyski... na jednym josh postawiona winde a na 2 kce instalnac mandrake jak musha byc podlaczone?? tzn ktory na master a ktory na slave i czy to w ogole ma jakies znaczenie??? raczej nie .... bo i tak bedziesz miala jakiegos boot managera...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 7:32 am
opcy Baliaur opcy Ibris ide pojutrze 'obejrzec', jedyne co moge zrobic. smutne..... tesh tak uwazam.. heyka opcy... mam pytanko mam 2 dyski... na jednym josh postawiona winde a na 2 kce instalnac mandrake jak musha byc podlaczone?? tzn ktory na master a ktory na slave i czy to w ogole ma jakies znaczenie??? raczej nie .... bo i tak bedziesz miala jakiegos boot managera... witam wszystkich blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 7:37 am
czyli mnie.... 3nodding hej!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 7:37 am
opcy Baliaur opcy Ibris ide pojutrze 'obejrzec', jedyne co moge zrobic. smutne..... tesh tak uwazam.. heyka opcy... mam pytanko mam 2 dyski... na jednym josh postawiona winde a na 2 kce instalnac mandrake jak musha byc podlaczone?? tzn ktory na master a ktory na slave i czy to w ogole ma jakies znaczenie??? raczej nie .... bo i tak bedziesz miala jakiegos boot managera... aha bo mi costam brat nauchem piep%&* i nie sluchalam go zbytnio.... dora ja josh idem papathus 3majcie sie wreszcie bede mandrake miala xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 7:40 am
opcy czyli mnie.... 3nodding hej! yo siostra
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 7:42 am
opcy czyli mnie.... 3nodding hej! ale zmarzłam gonk , iglo budowałam xp *przytul*Lenuś whee mogłabyś na chwilke wejść na gg bo chciałabym ci coś powiedzieć sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 7:44 am
Kitty-ShadowCat opcy czyli mnie.... 3nodding hej! ale zmarzłam gonk , iglo budowałam xp *przytul*Lenuś whee mogłabyś na chwilke wejść na gg bo chciałabym ci coś powiedzieć sweatdrop Kituś, jestem niewidoczna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 7:55 am