|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 6:17 am
Weeeeeeeeeeee dostałam właśnie 5+ z projektu!!! 4laugh zaraz... zaraz... TYLKO 5+?! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 6:19 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 6:20 am
ja bym chciala wygladac tak ^^ brakuje mi omg, ogonka i pingwinkow.. ale te w sumie bede miec XD i mozecie mu kupic takiego wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 6:21 am
Yosei, ten pierwszy z opaska i czarnymi hairami.. to chyba lepiej wyglada w balych hairach XD akurat do tego stroju. wg mnie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 6:23 am
Ibris Yosei, ten pierwszy z opaska i czarnymi hairami.. to chyba lepiej wyglada w balych hairach XD akurat do tego stroju. wg mnie wink ...mi się też tak zdaje ...a ta brązowa wersja - to taki tańszy strój na lato, że tak powiem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 6:26 am
Ja- Yosei Ibris Yosei, ten pierwszy z opaska i czarnymi hairami.. to chyba lepiej wyglada w balych hairach XD akurat do tego stroju. wg mnie wink ...mi się też tak zdaje ...a ta brązowa wersja - to taki tańszy strój na lato, że tak powiem biggrin *patrzy za okno, widzi snieg i mroz* wiez, do lata jeszcze masz kupe czasu XD przynajmniej do letniej pogody. ja jak patrze na mojego avka w krotkim rekawie, to mi sie zimno robi biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 6:26 am
ja chcę do domuuuuu!!!! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 6:27 am
...i cry when angels deserve to die.... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 6:28 am
... ...no właśnie ...wczoraj rano było -13 stopni ...wr ...ja chcę wiosnę!!! ... scream ... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 6:29 am
Baliaur ...i cry when angels deserve to die.... ninja ...SOAD RULES! ...  ... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 6:33 am
Ja- Yosei Baliaur ...i cry when angels deserve to die.... ninja ...SOAD RULES! ...  ... biggrin ... bleesed are those who are not kin in sin we breathe.... xp nie mam dzis humoru..........zbytnio
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 6:33 am
...no i tak szczerze - to teraz doszedł ten płaszczyk Lunarowy ...Lunarowy? - tak ten czarny ...i też mi się podoba ...ale nie kupuję chociaż mnie stać - bo zbieram na resztę rzeczy ... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|