|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 4:36 am
bye bye Chris ^^
Prinee, ty gdzies kolo Katowic mieszkasz, tak? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 4:38 am
Ibris bye bye Chris ^^ Prinee, ty gdzies kolo Katowic mieszkasz, tak? XD Mieszkam w Katowiach biggrin ale nie w centrum dokładnie na 100leciu (czyli na Tauzenie) na przeciwko Parku Chorzowskiego dosłownie za ulicą ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 4:39 am
Jak bede miec wolny dzien przed swietami to dam Ci znac. Na pewno na wakacje do babci jade XDD ona w Siemianowicach mieszka, blisko bardzo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 4:39 am
Sei chan ..............*Wskakuje na zyrandol* eek *chowa sie do swojej tajnej bazy pod fotelem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 4:41 am
Ibris Jak bede miec wolny dzien przed swietami to dam Ci znac. Na pewno na wakacje do babci jade XDD ona w Siemianowicach mieszka, blisko bardzo. biggrin biggrin 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 4:42 am
opcy Sei chan ..............*Wskakuje na zyrandol* eek *chowa sie do swojej tajnej bazy pod fotelem* *Wyciaga Baka Hammer*Nyu=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 4:44 am
Sei chan opcy Sei chan ..............*Wskakuje na zyrandol* eek *chowa sie do swojej tajnej bazy pod fotelem* *Wyciaga Baka Hammer*Nyu=^_^= ninja w mojej tajniastej bazie jestem bezpieczny! a na wszelki wypadek mam moja tajna bron!! twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 4:46 am
czy ktos chcialby kupic: Thank You Letter for Nov 2004 Thank You Letter for Dec 2004 Thank You Letter for Jan 2005 ?
ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 4:49 am
opcy Sei chan opcy Sei chan ..............*Wskakuje na zyrandol* eek *chowa sie do swojej tajnej bazy pod fotelem* *Wyciaga Baka Hammer*Nyu=^_^= ninja w mojej tajniastej bazie jestem bezpieczny! a na wszelki wypadek mam moja tajna bron!! twisted *Wyciaga kose*Nyu=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 4:49 am
Omega Sun czy ktos chcialby kupic: Thank You Letter for Nov 2004 Thank You Letter for Dec 2004 Thank You Letter for Jan 2005 ? ninja co bylo w Nov i Dec?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 4:50 am
Sei chan opcy Sei chan opcy Sei chan ..............*Wskakuje na zyrandol* eek *chowa sie do swojej tajnej bazy pod fotelem* *Wyciaga Baka Hammer*Nyu=^_^= ninja w mojej tajniastej bazie jestem bezpieczny! a na wszelki wypadek mam moja tajna bron!! twisted *Wyciaga kose*Nyu=^_^= ostrzegam Cie! jestem grożny jak psychotyczna mangusta!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 4:51 am
Ibris Omega Sun czy ktos chcialby kupic: Thank You Letter for Nov 2004 Thank You Letter for Dec 2004 Thank You Letter for Jan 2005 ? ninja co bylo w Nov i Dec? czapki i te rzeczy na ręke razz granu cośtam razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 4:53 am
czapki?:p jakie czapki? jakie cos? XD huh?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 4:54 am
opcy ostrzegam Cie! jestem grożny jak psychotyczna mangusta! Jak ona??*Zeskakuje na podłoge i wyciaga skrzynie, ktora dziwnie sie trzesie*Hmmm..... Chyba nie za bezpiecznie go tu wypuszczac nyu........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 4:56 am
Sei chan opcy ostrzegam Cie! jestem grożny jak psychotyczna mangusta! Jak ona??*Zeskakuje na podłoge i wyciaga skrzynie, ktora dziwnie sie trzesie*Hmmm..... Chyba nie za bezpiecznie go tu wypuszczac nyu........ @_@ co to?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|