|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 3:27 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 3:31 am
...Ohayo ludzie! biggrin ...ja na chwilkie - nie wiem tylko na jak długą... ... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 3:34 am
Ja- Yosei ...Ohayo ludzie! biggrin ...ja na chwilkie - nie wiem tylko na jak długą... ... domokun Cześć ! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 3:36 am
...widzę, że się wciąłem w temat o książkach i się urwało ...nie przejmujcie się mną, kontynuujcie ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 3:38 am
Ja- Yosei ...widzę, że się wciąłem w temat o książkach i się urwało ...nie przejmujcie się mną, kontynuujcie ... Urwało się bo Kaku się nie odzywa crying Nikt nie chce ze mną rozmawiać, nikt mnie nie kocha..... xp xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 3:41 am
...ja musze lecieć ...sayonara ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 3:45 am
Prinee Ja- Yosei ...widzę, że się wciąłem w temat o książkach i się urwało ...nie przejmujcie się mną, kontynuujcie ... Urwało się bo Kaku się nie odzywa crying Nikt nie chce ze mną rozmawiać, nikt mnie nie kocha..... xp xp sorka, mialem wezwanie do marketu. lunarki poszly w gore wiec sprzedalem trzy..czuje sie bardziej l33t xp co wlasciwie czytasz? masz jakiegos ulubionego autora?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 3:48 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 4:00 am
Hey wszystkim jestem na chwile... Włśnie sieze na uczelni na technologi informacji i bawie sie accesem... ooooooodloooooooooooooot
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 4:10 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 4:13 am
[ Kaku ] ja nie czytam duzo, jesli juz to Sapkowskiego, troche Lema, czy Pratchetta. Lubie jezyk w jakim pisza. Masa odwolan, groteskowy humor, cynizm. podoba mi sie ich styl pisania, wykraczajacy poza granice kanonu fanstastyki, a mimo to nadal twardo trzymajcy sie rzeczystosci. Ciezko mi strawic cokolwiek Tolkiena, ze o harrym potterze nie wspomne. Czytałam jedna książke Sapkowskiego "Coś się kończy, coś się zaczyna" Nawet ciekawa ;] A te płytkie książki to np. "Pamiętnik księżniczki" "Dziewczyna Ameryki" Czytam to zwłaszcza jeśli nie ma nic ciekawego w bibliotece, na Samotność w sieci i Kod Leonarda czekam już chyba z 2 miesiące scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 4:20 am
*niepozornie wchodzi* hey wam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 4:22 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 4:22 am
Prinee [ Kaku ] ja nie czytam duzo, jesli juz to Sapkowskiego, troche Lema, czy Pratchetta. Lubie jezyk w jakim pisza. Masa odwolan, groteskowy humor, cynizm. podoba mi sie ich styl pisania, wykraczajacy poza granice kanonu fanstastyki, a mimo to nadal twardo trzymajcy sie rzeczystosci. Ciezko mi strawic cokolwiek Tolkiena, ze o harrym potterze nie wspomne. Czytałam jedna książke Sapkowskiego "Coś się kończy, coś się zaczyna" Nawet ciekawa ;] A te płytkie książki to np. "Pamiętnik księżniczki" "Dziewczyna Ameryki" Czytam to zwłaszcza jeśli nie ma nic ciekawego w bibliotece, na Samotność w sieci i Kod Leonarda czekam już chyba z 2 miesiące scream Hehe ja Kod Leonarda miałem jako pierwszy wink hehe.. jak sie odbywa praktyki w bibliotece publicznej to sie ma pewne pzywileje... wink Kod WY-MIA-TA!!!!!! polecam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 4:24 am
ja skonczylam czytac ksiazke Harukiego Murakami ^^ bardzo ciekawie napisana i taka 'inna'. nie da sie jej inaczej opisac 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|