|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 2:21 am
Telandrel No i znoewu musze znikac potworne nawet z wami nie zdazylem porozmawiac choc dyskusja o fryzurach to nie moja domena bueheheh mi juz niktn ie odpisuje :] nuuu paaaps :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 2:26 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 2:27 am
Gosiak Telandrel No i znoewu musze znikac potworne nawet z wami nie zdazylem porozmawiac choc dyskusja o fryzurach to nie moja domena bueheheh mi juz niktn ie odpisuje :] nuuu paaaps :] sorry że nie odpisuje ^^ Czytam Pamiętnik Narkomanki ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 2:28 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 2:29 am
normalnie cos cicho tutaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 2:29 am
Prinee Gosiak Telandrel No i znoewu musze znikac potworne nawet z wami nie zdazylem porozmawiac choc dyskusja o fryzurach to nie moja domena bueheheh mi juz niktn ie odpisuje :] nuuu paaaps :] sorry że nie odpisuje ^^ Czytam Pamiętnik Narkomanki ;] ohohoh to zycze mileg oczytania ja biore sie za sprzatanie i przygotowania ubranka... =='
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 2:33 am
SERAFIN-VAMPIRE normalnie cos cicho tutaj nu tak kazdy sie czyms zajmuje ;] i nie udziela jak widzisz jedni czytaja nastepni cos kkombinuja kolejni znikaja :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 2:36 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 2:51 am
siemaaaaaaaaaaaaaaaaaaa biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 2:56 am
hey wszystkim,
Prinee, nie wiem czy to czytasz, ale na twoim miejscu odstawilbym pamietnik narkomanki xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 2:58 am
[ Kaku ] hey wszystkim, Prinee, nie wiem czy to czytasz, ale na twoim miejscu odstawilbym pamietnik narkomanki xp siemka xp a dlaczemu bc odstawil?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 3:02 am
[ Kaku ] hey wszystkim, Prinee, nie wiem czy to czytasz, ale na twoim miejscu odstawilbym pamietnik narkomanki xp Dlaczego? Ja już to czytam drugi raz biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 3:08 am
Prinee [ Kaku ] hey wszystkim, Prinee, nie wiem czy to czytasz, ale na twoim miejscu odstawilbym pamietnik narkomanki xp Dlaczego? Ja już to czytam drugi raz biggrin czytalem fragmenty i po prostu mnie nie kreci. Z tej tematyki polecilbym ci 'uciec śmierci' pawla przeclawskiego albo 'gady' mirosława sokołowskiego. Ciekawy tytul to 'my, dzieci z dworca zoo' pierwszy raz czytalem bardzo dawno i moge powiedziec, ze ksiazka niemal mnie urzekla blaugh duzo bardziej niz nieco bajkowy 'cpun'. to jak porownac faktografie literatury sapkowskiego do tolkiena.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 3:10 am