|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 1:04 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 1:19 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 1:37 am
oyah, ale sobie fryzurkę strzeliłaś...jak to kiedyś Kukus stwierdził : jak wyciśnięta pasta.. xd Ale jest fajnie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 1:39 am
Rynn the Vampire oyah, ale sobie fryzurkę strzeliłaś...jak to kiedyś Kukus stwierdził : jak wyciśnięta pasta.. xd Ale jest fajnie 3nodding cześć smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 1:41 am
Rynn the Vampire oyah, ale sobie fryzurkę strzeliłaś...jak to kiedyś Kukus stwierdził : jak wyciśnięta pasta.. xd Ale jest fajnie 3nodding Wreście ktoś przyszedł !!!!! Mi się moja fryzurka podoba xD Jemu nie musi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 1:47 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 1:49 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 1:56 am
No nie mowcie ze znowu ludzi przegapilem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 1:57 am
fajna fryzurka whee
tez sie zastanawiam nad zmiana ale nie moge sie zdecydowac na rzadna :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 1:58 am
Telandrel No nie mowcie ze znowu ludzi przegapilem Ludzie są tylko się nie odzywają ^^ Gosiak: Szczerze to nie ma tu wielkiego wyboru xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 2:00 am
Prinee Telandrel No nie mowcie ze znowu ludzi przegapilem Ludzie są tylko się nie odzywają ^^ Gosiak: Szczerze to nie ma tu wielkiego wyboru xD oo z tym sie zgoooodze biggrin powinna byc jakas ktora nie wystaje nad czapka ale spod niej ja widac :] ta mi sie podoba ale tylko jak mam cos na glowie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 2:02 am
Gosiak Prinee Telandrel No nie mowcie ze znowu ludzi przegapilem Ludzie są tylko się nie odzywają ^^ Gosiak: Szczerze to nie ma tu wielkiego wyboru xD oo z tym sie zgoooodze biggrin powinna byc jakas ktora nie wystaje nad czapka ale spod niej ja widac :] ta mi sie podoba ale tylko jak mam cos na glowie XD Noo jak masz czapke to ta fryzurka super wygląda też ją kiedyś miałam ale ma innej postaci biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 2:09 am
Prinee Gosiak Prinee Telandrel No nie mowcie ze znowu ludzi przegapilem Ludzie są tylko się nie odzywają ^^ Gosiak: Szczerze to nie ma tu wielkiego wyboru xD oo z tym sie zgoooodze biggrin powinna byc jakas ktora nie wystaje nad czapka ale spod niej ja widac :] ta mi sie podoba ale tylko jak mam cos na glowie XD Noo jak masz czapke to ta fryzurka super wygląda też ją kiedyś miałam ale ma innej postaci biggrin nuu tak ale jak bede miala wiecznie czapencje biggrin to mi glowa zwariujee biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 2:17 am
a i tak fryzurka ktora mi sie podoba pewnie kilka tys goldow kosztuje biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 2:19 am
No i znoewu musze znikac potworne nawet z wami nie zdazylem porozmawiac choc dyskusja o fryzurach to nie moja domena
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|