|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 3:11 pm
czyli jednak w tym o rodzicach jest cos na rzeczy... wink
ok, ja tez zmykam, polnoc wybila i dynia zamienila sie w karete... czy jakos tak... eee... w kazdym razie, dobranoc wszystkim whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 3:12 pm
wiec... WIEC ZOSTAŁAM SAMA?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 3:14 pm
~~lena-undesaid~~ wiec... WIEC ZOSTAŁAM SAMA?! no w zasadzie to jestem jeszcze ja.. ale to zadna pociecha w sumie....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 3:18 pm
opcy ~~lena-undesaid~~ wiec... WIEC ZOSTAŁAM SAMA?! no w zasadzie to jestem jeszcze ja.. ale to zadna pociecha w sumie.... *przytula Opcego* Chciaż ty mnie nie zostawiłeś... WIESZ... boje się ciemności...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 3:22 pm
~~lena-undesaid~~ opcy ~~lena-undesaid~~ wiec... WIEC ZOSTAŁAM SAMA?! no w zasadzie to jestem jeszcze ja.. ale to zadna pociecha w sumie.... *przytula Opcego* Chciaż ty mnie nie zostawiłeś... WIESZ... boje się ciemności... sie czlowiek dowiaduje po nocach..... smile ja mam zwyczaj zostawac ostatni zwykle...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 3:25 pm
opcy ~~lena-undesaid~~ opcy ~~lena-undesaid~~ wiec... WIEC ZOSTAŁAM SAMA?! no w zasadzie to jestem jeszcze ja.. ale to zadna pociecha w sumie.... *przytula Opcego* Chciaż ty mnie nie zostawiłeś... WIESZ... boje się ciemności... sie czlowiek dowiaduje po nocach..... smile ja mam zwyczaj zostawac ostatni zwykle... Hehe... ciekawe czy dzisiaj też:>?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 3:29 pm
~~lena-undesaid~~ Hehe... ciekawe czy dzisiaj też:>? mi sie zdaje ze tak... nie dasz rady wytrzymac dluzej niz ja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 3:31 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 3:33 pm
~~lena-undesaid~~ opcy ~~lena-undesaid~~ Hehe... ciekawe czy dzisiaj też:>? mi sie zdaje ze tak... nie dasz rady wytrzymac dluzej niz ja... Znaczy do kt�rej? różnie bywa.... 3-4.... ale dzis cos czuje ze kondycha spada...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 3:36 pm
opcy ~~lena-undesaid~~ opcy ~~lena-undesaid~~ Hehe... ciekawe czy dzisiaj też:>? mi sie zdaje ze tak... nie dasz rady wytrzymac dluzej niz ja... Znaczy do kt�rej? różnie bywa.... 3-4.... ale dzis cos czuje ze kondycha spada... Tylko? Ja, no dobra, może nie jestem na kompie, bo mnie rodzice of coz wywalaja i karzą spać iść (chyba ich w końcu nie posłcham biggrin ) Ale i tak jak leze w lożku to czasem nawet do 5 nad ranem nie spie... I mi z tym dobrze xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 3:41 pm
~~lena-undesaid~~ Tylko? Ja, no dobra, może nie jestem na kompie, bo mnie rodzice of coz wywalaja i karzą spać iść (chyba ich w końcu nie posłcham biggrin ) Ale i tak jak leze w lożku to czasem nawet do 5 nad ranem nie spie... I mi z tym dobrze xp a mi jest dobrze sie porzadnie wyspac xd ja to z tych wiecznie zaspanych..... calu licek spalem srednio 4-5 godzin dziennie... i ogolnie snulem sie po korytazach.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 3:44 pm
opcy ~~lena-undesaid~~ Tylko? Ja, no dobra, może nie jestem na kompie, bo mnie rodzice of coz wywalaja i karzą spać iść (chyba ich w końcu nie posłcham biggrin ) Ale i tak jak leze w lożku to czasem nawet do 5 nad ranem nie spie... I mi z tym dobrze xp a mi jest dobrze sie porzadnie wyspac xd ja to z tych wiecznie zaspanych..... calu licek spalem srednio 4-5 godzin dziennie... i ogolnie snulem sie po korytazach..... Heheh... Mnie to jeszcze na tak długą metę nie spotkało...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 3:46 pm
~~lena-undesaid~~ Heheh... Mnie to jeszcze na tak długą metę nie spotkało... nie radze mozesz zaczac zachowywac sie tak jak ja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 3:48 pm
opcy ~~lena-undesaid~~ Heheh... Mnie to jeszcze na tak długą metę nie spotkało... nie radze mozesz zaczac zachowywac sie tak jak ja... eek TYLKO NIE TO!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 3:53 pm
~~lena-undesaid~~ opcy ~~lena-undesaid~~ Heheh... Mnie to jeszcze na tak długą metę nie spotkało... nie radze mozesz zaczac zachowywac sie tak jak ja... eek TYLKO NIE TO!! czyli jak przykładny student.... 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|