|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 2:40 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 2:46 pm
mhm..
a tego psa nazwalbym tadeusz..albo pan nieprzemakalny,
mam kotke w domu..i w sumie raczej wisi jej czy mowie do niej Kola, Kot czy Brzydalu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 2:47 pm
[ Kaku ] mhm.. a tego psa nazwalbym tadeusz..albo pan nieprzemakalny, mam kotke w domu..i w sumie raczej wisi jej czy mowiej do niej Kola, Kot czy Brzydalu.ale ja bede mieć suke- -'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 2:53 pm
opcy MissTao @opcy: taa, to jest gosc - mieczak, ale twardziel xd sie wie..... a najlepszy odcinek w historii to tenjak kurczak przez pomylke zjadl platki kofeinowe ojca... chle chle xd ja bardzo lubie odcinek o szakalu (czy co to byl za zwierz), ktorego kupil im ojciec 3nodding albo jak pojechali ze slepawa babcia do centrum handlowego xd @Kaku: swieta prawda ^^ osobiscie chyba zadnej z kreskowek puszczanych na CN nie polecilabym osobnikom, ktorym nie przysluguje jeszcze dowod osobisty - niech sie odwala od telewizora i dadza mi w spokoju obejrzec Jama Lasice albo Dextera blaugh @lena: swojskie... Lusia? Mila? Bajka? Kredka? Gryzia? Tosia? Tunia? ... Klamka? ..... konczy mi sie wena.... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 2:55 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 2:56 pm
~~lena-undesaid~~ [ Kaku ] mhm.. a tego psa nazwalbym tadeusz..albo pan nieprzemakalny, mam kotke w domu..i w sumie raczej wisi jej czy mowiej do niej Kola, Kot czy Brzydalu.ale ja bede mieć suke- -' ostatecznie mozesz tlumaczyc kolezankom, ze tadeusz mial wypadek albo po prostu jest transeksualista 3nodding ..chyba nie takiego rozwiazania oczekujesz. uzyj wyobrazni, moze cos kojarzy ci sie z tym psem, moze ma jakies cechy ktore wyrazniaja ja sposrod innych..w ostatecznosci pozostaje generator psich imion. ale lepiej nie nazywaj jej sara, sonia, lessie..bo ona sama sie zastrzeli zanim zdarzy wpasc pod samochod.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 2:58 pm
Heheh Sara, Lessie ... no ale wiesz to nie pobije Tosi albo Żanetki ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 2:59 pm
[ Kaku ] ~~lena-undesaid~~ [ Kaku ] mhm.. a tego psa nazwalbym tadeusz..albo pan nieprzemakalny, mam kotke w domu..i w sumie raczej wisi jej czy mowiej do niej Kola, Kot czy Brzydalu.ale ja bede mieć suke- -' ostatecznie mozesz tlumaczyc kolezankom, ze tadeusz mial wypadek albo po prostu jest transeksualista 3nodding ..chyba nie takiego rozwiazania oczekujesz. uzyj wyobrazni, moze cos kojarzy ci sie z tym psem, moze ma jakies cechy ktore wyrazniaja ja sposrod innych..w ostatecznosci pozostaje generator psich imion. ale lepiej nie nazywaj jej sara, sonia, lessie..bo ona sama sie zastrzeli zanim zdarzy wpasc pod samochod.Nie! Będzie Tosia! To w końcu moje trzecie imie;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 3:00 pm
~~lena-undesaid~~ [ Kaku ] ~~lena-undesaid~~ [ Kaku ] mhm.. a tego psa nazwalbym tadeusz..albo pan nieprzemakalny, mam kotke w domu..i w sumie raczej wisi jej czy mowiej do niej Kola, Kot czy Brzydalu.ale ja bede mieć suke- -' ostatecznie mozesz tlumaczyc kolezankom, ze tadeusz mial wypadek albo po prostu jest transeksualista 3nodding ..chyba nie takiego rozwiazania oczekujesz. uzyj wyobrazni, moze cos kojarzy ci sie z tym psem, moze ma jakies cechy ktore wyrazniaja ja sposrod innych..w ostatecznosci pozostaje generator psich imion. ale lepiej nie nazywaj jej sara, sonia, lessie..bo ona sama sie zastrzeli zanim zdarzy wpasc pod samochod.Nie! Będzie Tosia! To w końcu moje trzecie imie;] eek rodzice nie dali ci szansy..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 3:00 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 3:01 pm
[ Kaku ] ~~lena-undesaid~~ [ Kaku ] ~~lena-undesaid~~ [ Kaku ] mhm.. a tego psa nazwalbym tadeusz..albo pan nieprzemakalny, mam kotke w domu..i w sumie raczej wisi jej czy mowiej do niej Kola, Kot czy Brzydalu.ale ja bede mieć suke- -' ostatecznie mozesz tlumaczyc kolezankom, ze tadeusz mial wypadek albo po prostu jest transeksualista 3nodding ..chyba nie takiego rozwiazania oczekujesz. uzyj wyobrazni, moze cos kojarzy ci sie z tym psem, moze ma jakies cechy ktore wyrazniaja ja sposrod innych..w ostatecznosci pozostaje generator psich imion. ale lepiej nie nazywaj jej sara, sonia, lessie..bo ona sama sie zastrzeli zanim zdarzy wpasc pod samochod.Nie! Będzie Tosia! To w końcu moje trzecie imie;] eek rodzice nie dali ci szansy.. Hm? A co do tego maja rodzice? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 3:06 pm
osobiscie nie lubie 'swojsko brzmiacych" imion dla zwierzakow, wole postacie historyczne, ze starozytnosci i okolic najlepiej ^^ (kumpel nazwal psa Nabuchodonozor - miodzio. a jak sie go wola na spacerach... xd )
@lena: to ty tak sama?... na bierzmowaniu moze?... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 3:06 pm
wiesz..pewnie nic blaugh
ide spac, trzymaj sie, dobrej nocy 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 3:08 pm
Dobra ja się zmywam. Bai wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 3:09 pm
MissTao osobiscie nie lubie 'swojsko brzmiacych" imion dla zwierzakow, wole postacie historyczne, ze starozytnosci i okolic najlepiej ^^ (kumpel nazwal psa Nabuchodonozor - miodzio. a jak sie go wola na spacerach... xd )@lena: to ty tak sama?... na bierzmowaniu moze?... wink nie... Poprostu jak sie urodziłam, to mama dała mi 3 imiona nie 2;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|