|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 12:54 pm
SkoczeK czyli nitk mi nic nie zrobi jesli tu napisze ze mam was wszystkich w dupe ? pomijam moderatorow wink to dziala tez w druga strone : Jesli komus (np. Kukusowi) tu podpadniesz to nawet moderatorzy nie beda w stanie Ci pomoc blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 12:58 pm
Omega Sun SkoczeK czyli nitk mi nic nie zrobi jesli tu napisze ze mam was wszystkich w dupe ? pomijam moderatorow wink to dziala tez w druga strone : Jesli komus (np. Kukusowi) tu podpadniesz to nawet moderatorzy nie beda w stanie Ci pomoc blaugh a Kukus kim jest? zalozycieleM ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 1:13 pm
SkoczeK Omega Sun SkoczeK czyli nitk mi nic nie zrobi jesli tu napisze ze mam was wszystkich w dupe ? pomijam moderatorow wink to dziala tez w druga strone : Jesli komus (np. Kukusowi) tu podpadniesz to nawet moderatorzy nie beda w stanie Ci pomoc blaugh a Kukus kim jest? zalozycieleM ? A tu juz podpadłeś Kukusowi bo podpadłeś mi bo podpadłeś [Tajemnica] czyli mamy cie w DUPIE Kukus jest moim bratem !!!! Kurde jak mozna tego nie wiedzieć ?? co ?? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 2:36 pm
[kladzie sie na kanapie przykrywa kocykiem i czeka na leprze czasy]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 2:38 pm
BeeWolf [kladzie sie na kanapie przykrywa kocykiem i czeka na leprze czasy] zabiera kocyk wsiada i odlatuje kopac dupe yankeom
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 2:39 pm
biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin zabilem jednego ...dwoch ..........trzech.. sweatdrop meczace to zabijanie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 2:40 pm
nox123 BeeWolf [kladzie sie na kanapie przykrywa kocykiem i czeka na leprze czasy] zabiera kocyk wsiada i odlatuje kopac dupe yankeom [Otwiera oczy ..Ehhh, Przeciera zaspane slepie] A ty kto ku..[Krzełyka silne]..wa Oddaj koc i nie chałasuj !! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 2:43 pm
nox123 biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin zabilem jednego ...dwoch ..........trzech.. sweatdrop meczace to zabijanie Co ty zabileś question question question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 2:43 pm
BeeWolf nox123 BeeWolf [kladzie sie na kanapie przykrywa kocykiem i czeka na leprze czasy] zabiera kocyk wsiada i odlatuje kopac dupe yankeom [Otwiera oczy ..Ehhh, Przeciera zaspane slepie] A ty kto ku..[Krzełyka silne]..wa Oddaj koc i nie chałasuj !! xp sweatdrop no dobra masz [przykrywa ] sory top jaa juz sobie pujde
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 2:45 pm
pogadam sam do siegie na glownym forum
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 2:46 pm
Amberslash kukus ktos ci juz piasał że jesteś cięzki na umyśle? a coś ci nie pasuje goowniarzu? powiem więcej... jestem popierdolonym skurwielem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 2:50 pm
BeeWolf nox123 biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin zabilem jednego ...dwoch ..........trzech.. sweatdrop meczace to zabijanie Co ty zabileś question question question a moze spagetty??? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 2:53 pm
nox123 BeeWolf nox123 biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin zabilem jednego ...dwoch ..........trzech.. sweatdrop meczace to zabijanie Co ty zabileś question question question a moze spagetty??? biggrin wole to od Pizzy, mam dzis do tej potrawy wstret przez pewnego pana ...!!!!!!! agry xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 2:54 pm
nox123 BeeWolf nox123 biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin zabilem jednego ...dwoch ..........trzech.. sweatdrop meczace to zabijanie Co ty zabileś question question question a moze spagetty??? biggrin napisze po polsku JANKESOW
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 2:56 pm
BeeWolf nox123 BeeWolf nox123 biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin zabilem jednego ...dwoch ..........trzech.. sweatdrop meczace to zabijanie Co ty zabileś question question question a moze spagetty??? biggrin wole to od Pizzy, mam dzis do tej potrawy wstret przez pewnego pana ...!!!!!!! agry xp znowu Dest cie pizzą potraktował?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|