|
|
|
|
Posted: Tue Jul 22, 2008 12:55 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 22, 2008 1:53 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 24, 2008 3:01 am
pani psychol ZebraDeath http://zebradeath.deviantart.com/art/morphine-sunshine-88277756 moi parę dni wstecz (poniedziałek) jaka śliczna, piękna jesteś! taaak to u nas rodzinne.. cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 24, 2008 3:22 am
pani psychol [link]panie herabie, zanim pokusisz się o komentarz (w co szczerze wątpię), zauważ, żeee: mina nie pozowana, nie smutna, normalna. zdjęcie nie od góry jak 90% innych. zdjęcie kolorowe, nie czarno-białe. wręcz optymistyczne. a ja pesymistką jestem, to już coś. a emotki nie użyję, o, może na koniec posta. a komentarz do zdjęcia, eee anything, but simple enjoy xd pozwól iz ja skomentuję : taak optymizmem wrecz tryskasz..az ma się ochotę tanczyc.. na stryczku, co sie koloru tyczy-zmroził mi krew na moment( zaraz po tym zorientowałem sie ze to nie przepalony monitor a efekt zamierzony i, co ucieszyło mnie setnie, obejmujący jedynie to zdjecie...) -a jak jest z twoimi minkami nie dane mi wiedzeć,no chyba ze dostane mozliwość przestudiowania twojej twarzyczki z bliisska twisted a cobym był mniej pesymistyczny: biggrin xp rofl 4laugh wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 24, 2008 3:30 am
e tam.
natalja jest śliczna i wesoła.
o!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 25, 2008 12:45 am
gemma: P a t e l n i a e tam. natalja jest śliczna i wesoła. o! czy śliczna nie wiem, ale wesoła na pewno xp po prostu nie lubię szczerzyć się jakoś sztucznie do zdjęć, zwłaszcza jak sama sobie je robię. jakby dane ci było zobaczyć mnie na żywo to zmieniłbyś pewnie zdanie o mojej osobie, bo śmieję się z byle głupoty i sama te głupoty mówię. ale dobra! jak chcesz zobaczyć coś ciekawszego, to jeszcze niedawno tutaj dodawałam wesołe zdjęcie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 26, 2008 3:29 am
ja mam wesołe zdjęcie natalji-mopsa na gronie mrgreen .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 26, 2008 4:13 am
jak zbity pies na nim wyglądam, ale ok :=P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 26, 2008 4:15 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 27, 2008 2:43 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 29, 2008 5:38 am
z Ciebie? nie śmiem wink co do pierwszego- pozostaje mi miec nadzieje ze ten osobnik w tle dla sportu biegajacy po wieżowcach z niewiastą w kosmatym łapsku to nie Kasmi... ależ co tam, serce nie sługa cool z drugiego spoziera na mnie na mnie rusałka zielenią otoczona w słonecznej poświacie skąpana.. ej moment! rusałka?kobierzec z mchu? zero king konga w okolicy? o hohohohohoho ho! twisted pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 29, 2008 7:30 am
nie to nie kasmi, to jego brat whee
gdzie ty widzisz rusałke ?? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 29, 2008 7:44 am
Baranina nie to nie kasmi, to jego brat whee gdzie ty widzisz rusałke ?? eek nie ważne co widzę, ważne co chce z nia robic pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 29, 2008 8:25 am
Gem_ma Baranina nie to nie kasmi, to jego brat whee gdzie ty widzisz rusałke ?? eek nie ważne co widzę, ważne co chce z nia robic pirate nie wnikam w to co robisz z rusałkami redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|