|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 01, 2009 11:57 am
Yajo Ej, zaraz, moment... Babcia, to ile jest ósemek?... Ichabot - szkodzi, bo jak zacznie szukać przyczyny i cholera go, na pewno znajdzie, to poleci następne 100 - 120 zeta minimum xd ósemki są cztery, dwie na końcach na górze i takoż na dole. Jedną mam już wyrwaną, a w perspektywie wszystkie pozostałe. crying stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 01, 2009 12:13 pm
To musiałam źle Twojego posta przeczytać, bo mi wyszło, że wyrwali Ci już cztery i zostały jeszcze trzy i heeeej, co się dzieje xd Biedactwo *tuli*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 02, 2009 3:31 am
Yajo szkodzi, bo jak zacznie szukać przyczyny i cholera go, na pewno znajdzie, to poleci następne 100 - 120 zeta minimum xd umm... ale przynajmniej będziesz mieć problem z głowy, a i ciekawość zaspokojoną mrgreen Daedhel: Ja swoje mleczaki sam prawie wszystkie wyrwałem, na szczęście teraz wszystkie stałe rosną mi w miarę równo xD Współczuję, wyrywanie stałych boli bardziej, z tego co wiem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 02, 2009 4:11 am
ichabot Yajo szkodzi, bo jak zacznie szukać przyczyny i cholera go, na pewno znajdzie, to poleci następne 100 - 120 zeta minimum xd umm... ale przynajmniej będziesz mieć problem z głowy, a i ciekawość zaspokojoną mrgreen Daedhel: Ja swoje mleczaki sam prawie wszystkie wyrwałem, na szczęście teraz wszystkie stałe rosną mi w miarę równo xD Współczuję, wyrywanie stałych boli bardziej, z tego co wiem sweatdrop ciesz się ze nie miałeś kanałówki rolleyes i znieczulenia kiedy masz całą twarz spuchniętą i mówić nie możesz rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 02, 2009 12:21 pm
Ayah_TheMetalMania ichabot Yajo szkodzi, bo jak zacznie szukać przyczyny i cholera go, na pewno znajdzie, to poleci następne 100 - 120 zeta minimum xd umm... ale przynajmniej będziesz mieć problem z głowy, a i ciekawość zaspokojoną mrgreen Daedhel: Ja swoje mleczaki sam prawie wszystkie wyrwałem, na szczęście teraz wszystkie stałe rosną mi w miarę równo xD Współczuję, wyrywanie stałych boli bardziej, z tego co wiem sweatdrop ciesz się ze nie miałeś kanałówki rolleyes i znieczulenia kiedy masz całą twarz spuchniętą i mówić nie możesz rofl Mi właśnie kopsną takie znieczulenie i na dodatek potem będę ćpać jakiś koński antybiotyk, co sam bez żadnej pomocy niejednego mógłby posłać do grobu... ninja Żeby było ciekawiej, wszystkie te ósemki są schowane całkowicie i częściowo "pod" siódemkami, więc trzeba będzie ciąć kość i manewrować tak, żeby siódemki litosiernie oszczędzić. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 02, 2009 3:37 pm
Ło, czyżby każdy miał ciekawe przygody u dentysty? xD To chyba babuniu idziesz do chirurga dentysty skoro trzeba będzie kośc ciąć, tak? Mojej koleżance z roku zęby tak ciasno wyrosły, że NIC nie da się między nie wcisnąc a tylne sie prawie nie zmieściły w szczęce.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 03, 2009 7:45 am
A ja sie pochwale, że z dwóch egzaminów mam 4,5 biggrin na wyniki trzeciego jeszcze czekam. I dwa jeszcze przede mną...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 03, 2009 7:54 am
Yajo Ło, czyżby każdy miał ciekawe przygody u dentysty? xD Nie, ja do dentysty chodzę na przeglądy tylko. mam wszystkie ósemki i tylko nieco krzywe siekacze. I jedną plombę z czasów podstawówkowych 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 03, 2009 8:37 am
z ósemkami jest tak że czasami sie nie wybijają do końca...w większości przypadków dentyści proponują a wręcz zalecają usunięcie ich, gdyż są stanowczo słabsze od reszty zębów. choć można je trzymać w razie w jak ci np. szóstka ;lub siódemka pójdzie to można ósemką zastąpić ... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 04, 2009 4:09 am
mi zadna nie wyrosla. [to wiele tlumaczy] obawiam sie wlasnie, ze siedza pd siodemkami i bedzie z nimi problem pozniej... moj brat zas twierdzi, ze wszystkie jego zeby to zeby madrosci, chcialabym, zeby w moim przypadku tez tak bylo. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 04, 2009 8:58 am
zaliczyłam socjologię *pogo* twisted twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 04, 2009 10:08 am
ZebraDeath zaliczyłam socjologię *pogo* twisted twisted jo tyż biggrin na 4,5 smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 04, 2009 2:09 pm
ZebraDeath Yajo Ło, czyżby każdy miał ciekawe przygody u dentysty? xD Nie, ja do dentysty chodzę na przeglądy tylko. mam wszystkie ósemki i tylko nieco krzywe siekacze. I jedną plombę z czasów podstawówkowych 3nodding Ja każdy ząb mam zaplombowany _^_ Niektóre nawet podwójnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 05, 2009 3:59 am
gratulacje drogie panie xd *cieszy sie, ze nie ma takiego przedmiotu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 05, 2009 5:16 am
Dołączam się do gratulacji 3nodding Ayah_TheMetalMania ciesz się ze nie miałeś kanałówki rolleyes i znieczulenia kiedy masz całą twarz spuchniętą i mówić nie możesz rofl Nie przerażaj mnie eek xp Ayah_TheMetalMania z ósemkami jest tak że czasami sie nie wybijają do końca...w większości przypadków dentyści proponują a wręcz zalecają usunięcie ich, gdyż są stanowczo słabsze od reszty zębów. choć można je trzymać w razie w jak ci np. szóstka ;lub siódemka pójdzie to można ósemką zastąpić ... rolleyes Podobno kiedyś tak było, ale teraz powoli się odstępuje od ich usuwania (na wikipedii tak jest napisane przynajmniej) xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|