Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
chwalcie siem (+37) Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 80 81 82 83 84 85 ... 119 120 121 122 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

hejo
  co tam
View Results

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Wed Jul 01, 2009 11:57 am

Yajo
Ej, zaraz, moment... Babcia, to ile jest ósemek?...
Ichabot - szkodzi, bo jak zacznie szukać przyczyny i cholera go, na pewno znajdzie, to poleci następne 100 - 120 zeta minimum xd
ósemki są cztery, dwie na końcach na górze i takoż na dole. Jedną mam już wyrwaną, a w perspektywie wszystkie pozostałe. crying stare
PostPosted: Wed Jul 01, 2009 12:13 pm

To musiałam źle Twojego posta przeczytać, bo mi wyszło, że wyrwali Ci już cztery i zostały jeszcze trzy i heeeej, co się dzieje xd
Biedactwo *tuli*

Yajo

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Thu Jul 02, 2009 3:31 am

Yajo

szkodzi, bo jak zacznie szukać przyczyny i cholera go, na pewno znajdzie, to poleci następne 100 - 120 zeta minimum xd

umm... ale przynajmniej będziesz mieć problem z głowy, a i ciekawość zaspokojoną mrgreen

Daedhel: Ja swoje mleczaki sam prawie wszystkie wyrwałem, na szczęście teraz wszystkie stałe rosną mi w miarę równo xD
Współczuję, wyrywanie stałych boli bardziej, z tego co wiem sweatdrop
PostPosted: Thu Jul 02, 2009 4:11 am

ichabot
Yajo

szkodzi, bo jak zacznie szukać przyczyny i cholera go, na pewno znajdzie, to poleci następne 100 - 120 zeta minimum xd

umm... ale przynajmniej będziesz mieć problem z głowy, a i ciekawość zaspokojoną mrgreen

Daedhel: Ja swoje mleczaki sam prawie wszystkie wyrwałem, na szczęście teraz wszystkie stałe rosną mi w miarę równo xD

ciesz się ze nie miałeś kanałówki rolleyes i znieczulenia kiedy masz całą twarz spuchniętą i mówić nie możesz rofl

Ayah_TheMetalMania

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Thu Jul 02, 2009 12:21 pm

Ayah_TheMetalMania
ichabot
Yajo

ciesz się ze nie miałeś kanałówki rolleyes i znieczulenia kiedy masz całą twarz spuchniętą i mówić nie możesz rofl

Mi właśnie kopsną takie znieczulenie i na dodatek potem będę ćpać jakiś koński antybiotyk, co sam bez żadnej pomocy niejednego mógłby posłać do grobu... ninja Żeby było ciekawiej, wszystkie te ósemki są schowane całkowicie i częściowo "pod" siódemkami, więc trzeba będzie ciąć kość i manewrować tak, żeby siódemki litosiernie oszczędzić. xp
PostPosted: Thu Jul 02, 2009 3:37 pm

Ło, czyżby każdy miał ciekawe przygody u dentysty? xD
To chyba babuniu idziesz do chirurga dentysty skoro trzeba będzie kośc ciąć, tak?
Mojej koleżance z roku zęby tak ciasno wyrosły, że NIC nie da się między nie wcisnąc a tylne sie prawie nie zmieściły w szczęce.

Yajo

Mroovecka

PostPosted: Fri Jul 03, 2009 7:45 am

A ja sie pochwale, że z dwóch egzaminów mam 4,5 biggrin na wyniki trzeciego jeszcze czekam. I dwa jeszcze przede mną...
PostPosted: Fri Jul 03, 2009 7:54 am

Yajo

Nie, ja do dentysty chodzę na przeglądy tylko. mam wszystkie ósemki i tylko nieco krzywe siekacze. I jedną plombę z czasów podstawówkowych 3nodding

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

Ayah_TheMetalMania

PostPosted: Fri Jul 03, 2009 8:37 am

z ósemkami jest tak że czasami sie nie wybijają do końca...w większości przypadków dentyści proponują a wręcz zalecają usunięcie ich, gdyż są stanowczo słabsze od reszty zębów. choć można je trzymać w razie w jak ci np. szóstka ;lub siódemka pójdzie to można ósemką zastąpić ... rolleyes
PostPosted: Sat Jul 04, 2009 4:09 am

mi zadna nie wyrosla. [to wiele tlumaczy] obawiam sie wlasnie, ze siedza pd siodemkami i bedzie z nimi problem pozniej...
moj brat zas twierdzi, ze wszystkie jego zeby to zeby madrosci, chcialabym, zeby w moim przypadku tez tak bylo. xd

wilkus
Crew

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Sat Jul 04, 2009 8:58 am

zaliczyłam socjologię *pogo* twisted twisted
PostPosted: Sat Jul 04, 2009 10:08 am

ZebraDeath
zaliczyłam socjologię *pogo* twisted twisted

jo tyż biggrin na 4,5 smile

Mroovecka

Yajo

PostPosted: Sat Jul 04, 2009 2:09 pm

ZebraDeath
Yajo

Nie, ja do dentysty chodzę na przeglądy tylko. mam wszystkie ósemki i tylko nieco krzywe siekacze. I jedną plombę z czasów podstawówkowych 3nodding

Ja każdy ząb mam zaplombowany _^_ Niektóre nawet podwójnie.
PostPosted: Sun Jul 05, 2009 3:59 am

gratulacje drogie panie xd
*cieszy sie, ze nie ma takiego przedmiotu*

wilkus
Crew

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Sun Jul 05, 2009 5:16 am

Dołączam się do gratulacji 3nodding

Ayah_TheMetalMania

Nie przerażaj mnie eek xp

Ayah_TheMetalMania
z ósemkami jest tak że czasami sie nie wybijają do końca...w większości przypadków dentyści proponują a wręcz zalecają usunięcie ich, gdyż są stanowczo słabsze od reszty zębów. choć można je trzymać w razie w jak ci np. szóstka ;lub siódemka pójdzie to można ósemką zastąpić ... rolleyes

Podobno kiedyś tak było, ale teraz powoli się odstępuje od ich usuwania (na wikipedii tak jest napisane przynajmniej) xd
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 80 81 82 83 84 85 ... 119 120 121 122 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games