|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 1:50 pm
Ja- Yosei Kitty-ShadowCat ~~lena-undesaid~~ yo siostra, zobacz co mam na rączkach *pokazuje jas skute kajdankami rece* ładne eek Jaswinder siostro *podbiega i przytula* szkoda że tak późno crying bo ja jutro wcześnie mushę wstać i idu jush spać, ale będu jutro o godz ok. 18 noi może rano whee papatulcie wszystkim..... wie ktoś co się stało że tak sobie na moje konto wpłynęło 1000g?? nawet żadnej wiadomości nie dostałam sweatdrop ...pinklink? ale nie dostałam takiej buźki..... eek ale i tak się ciesze Jas... aha... ładne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 1:51 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 1:53 pm
~~lena-undesaid~~ yo siostra, zobacz co mam na rączkach *pokazuje jas skute kajdankami rece* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 1:53 pm
Kukus Omega Sun MissTao weeee! dostalam kubeczek od Omi! heart ciesze sie, ze Ci sie podoba prezencik smile Omega? zapodajesz jakąś wazelinkę szefowej? no ładnie, ładnie... ide zrobić zakupy, też muszę notowania sobie poprawić u Tao wink Zapomnialam, ze w Twoim slowniku nie wystepuje pojecie "bezinteresowanosc" Ale na zakupy mozesz isc. W koncu zawsze sie tak chwalisz, ze jestes gildiowym bogaczem to masz okazje odpalic komus jakis ekstra prezent wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 1:54 pm
wmordejezozwierza ja chce OMFG! ><' czemu ten durny marketpleace nie dziala?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 1:56 pm
Kukus Omega Sun MissTao weeee! dostalam kubeczek od Omi! heart ciesze sie, ze Ci sie podoba prezencik smile Omega? zapodajesz jakąś wazelinkę szefowej? no ładnie, ładnie... ide zrobić zakupy, też muszę notowania sobie poprawić u Tao wink oj, Kuksio nie jarzy... wytlumacze: Omi jest po prostu aniolem, zeslanym nam na ten lez padol, ku pokrzepieniu serc i tak dalej 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 1:57 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 2:00 pm
To co? Ja mam sie sama zając tym zywopłotem? A co ja jestem- jednoosobowy zespoł?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 2:00 pm
Omega Sun Zapomnialam, ze w Twoim slowniku nie wystepuje pojecie "bezinteresowanosc" i tu się, bejb mylisz... w moim słowniku istnieje pojęcie "bezinteresowność" powiem więcej... ja głęboko wierzę w ludzką bezinteresowność, toć człowiek człowiekowi za darmo potrafi zrobić wiele złego xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 2:01 pm
*przeturlywje sie przez pokój* (jak Red Guy w Cow & Chicken xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 2:02 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 2:03 pm
~~lena-undesaid~~ To co? Ja mam sie sama zając tym zywopłotem? A co ja jestem- jednoosobowy zespoł? widzisz.... siostrzyczki cie opuscily..... mozesz liczyc tylko na swojego szefa.... (chodzi o mnie... sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy .... (jak Red Guy w Cow & Chicken xd ) uwielbiam ta kreskowke! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Omega Sun Zapomnialam, ze w Twoim slowniku nie wystepuje pojecie "bezinteresowanosc" i tu się, bejb mylisz... w moim słowniku istnieje pojęcie "bezinteresowność" powiem więcej... ja głęboko wierzę w ludzką bezinteresowność, toć człowiek człowiekowi za darmo potrafi zrobić wiele złego xp A co Cie na takie glebokie przemyslenia naszlo eek ? Nie poznaje Cie ostatnio eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 2:05 pm
MissTao opcy .... (jak Red Guy w Cow & Chicken xd ) uwielbiam ta kreskowke! xd ja na Cow & Chicken sie wychowałem!!! (w sumie to wiele tłumaczy sweatdrop ) mam nawet dwa sezony na cd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|