|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 1:40 pm
MissTao heh, juz odbebnione ^^ szukam raczej tytulow ciut nowszych xp a ja jestem maniakiem Love Hina... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 1:42 pm
Kukus MissTao heh, juz odbebnione ^^ szukam raczej tytulow ciut nowszych xp a ja jestem maniakiem Love Hina... heart ja jestem maniakem FLCL domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 1:42 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 1:43 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 1:43 pm
yo siostra, zobacz co mam na rączkach *pokazuje jas skute kajdankami rece*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 1:44 pm
opcy ja napisze tak... wejdz na forum anime na gai i zobacz o czym tm te dzieciuchy pisza na pierwszych stronach..... hehe, sluszna rada ^^ ale jestem len i chcialam tego uniknac wyciagajac jakies info od was blaugh @Yosei: dzieki, kilka tutulow sie zalapie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 1:45 pm
~~lena-undesaid~~ yo siostra, zobacz co mam na rączkach *pokazuje jas skute kajdankami rece* jakby co to ja z tym nie mam nic wspolnego.... xp hej Jas!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 1:47 pm
opcy ~~lena-undesaid~~ yo siostra, zobacz co mam na rączkach *pokazuje jas skute kajdankami rece* jakby co to ja z tym nie mam nic wspolnego.... xp hej Jas! Jakby co? Przecież nie masz! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 1:47 pm
~~lena-undesaid~~ yo siostra, zobacz co mam na rączkach *pokazuje jas skute kajdankami rece* ładne eek Jaswinder siostro *podbiega i przytula* szkoda że tak późno crying bo ja jutro wcześnie mushę wstać i idu jush spać, ale będu jutro o godz ok. 18 noi może rano whee papatulcie wszystkim..... wie ktoś co się stało że tak sobie na moje konto wpłynęło 1000g?? nawet żadnej wiadomości nie dostałam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 1:48 pm
Braklo mi jednego odcinka Triguna, zeby cala serie obejrzec xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat ~~lena-undesaid~~ yo siostra, zobacz co mam na rączkach *pokazuje jas skute kajdankami rece* ładne eek Jaswinder siostro *podbiega i przytula* szkoda że tak późno crying bo ja jutro wcześnie mushę wstać i idu jush spać, ale będu jutro o godz ok. 18 noi może rano whee papatulcie wszystkim..... wie ktoś co się stało że tak sobie na moje konto wpłynęło 1000g?? nawet żadnej wiadomości nie dostałam sweatdrop ...pinklink?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
MissTao opcy ja napisze tak... wejdz na forum anime na gai i zobacz o czym tm te dzieciuchy pisza na pierwszych stronach..... hehe, sluszna rada ^^ ale jestem len i chcialam tego uniknac wyciagajac jakies info od was blaugh to sie nazywa badanie rynku.... dobra napiszem cos jeszcze: Tenjou Tenge... Onegai'e oby dwie serie.... Green Green Vandread Cowboy Bebop Chobitsy wiecej nie kojarze....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 1:49 pm
Kitty, Flower Wrist Band to jest to to, co mam na łapkach - takie białe...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 1:49 pm
tylko szkoda że sie jednosześnie nie da założyć do tych kajdanek tego no... To sie kilof nazywało czy jak? no w każdym razie to co tam u Iana jest... stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|