|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 1:23 pm
~~lena-undesaid~~ Kto z was tutaj ma My IE? nie ja....... opera 7.52.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 1:24 pm
opcy MissTao cos ostatnio nie jestem na biezaco w temacie, wiec sie spytam: jakie anime sa teraz na topie? i to raczej u nas, nie w Japonii (ale tez moze byc) ^^ poprosze duuuzo tytulow, bo nie wiem z jakiej serii porobic avatary xp naruto , bleach , fullmetal alchemist na pewno.... paszkwiele jeszcze tego yugioh ogladaja... 3 najlepsze seryjki ^.^ z nowszych to kojarze jeszcze ragnaroka, ale to nudne takie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 1:25 pm
Ibris opcy MissTao cos ostatnio nie jestem na biezaco w temacie, wiec sie spytam: jakie anime sa teraz na topie? i to raczej u nas, nie w Japonii (ale tez moze byc) ^^ poprosze duuuzo tytulow, bo nie wiem z jakiej serii porobic avatary xp naruto , bleach , fullmetal alchemist na pewno.... paszkwiele jeszcze tego yugioh ogladaja... 3 najlepsze seryjki ^.^ z nowszych to kojarze jeszcze ragnaroka, ale to nudne takie... nie wiem nie widziałem.... jakby to zalezalo ode mnie to bym FLCL i moze jeszcze Evangeliona podał....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 1:28 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 1:29 pm
weeee! dostalam kubeczek od Omi! heart  @opcy: thanks, Bleacha jeszcze nie mam ^^ i FLCL tyz nie... moze jeszcze jakies propozycje? *puppy eyes* nie musza sie koniecznie podobac osobiscie (jak Yugioh xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 1:30 pm
No to Love Hina biggrin
d. pitchfork czy omfg?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 1:32 pm
Kurcze... xp gdzie jest lista z rzeczami i cenami z marketu?? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 1:32 pm
Kitty-ShadowCat Kurcze... xp gdzie jest lista z rzeczami i cenami z marketu?? sweatdrop na markecie... sa rozne ceny. zalezy od sprzedawcy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 1:33 pm
Ibris Kitty-ShadowCat Kurcze... xp gdzie jest lista z rzeczami i cenami z marketu?? sweatdrop na markecie... sa rozne ceny. zalezy od sprzedawcy. Ojej.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 1:33 pm
MissTao weeee! dostalam kubeczek od Omi! heart ciesze sie, ze Ci sie podoba prezencik smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 1:34 pm
heh, juz odbebnione ^^ szukam raczej tytulow ciut nowszych xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 1:36 pm
...anime, anime, anime! ...Full Metal! ...One Piece! ...Wolf's Rain! ...Witch Hunter Robin! ...Naruto! ...Trigun! ...Scryed! ...Gits! ...Elven Lied! ... ...(co z tego, że nie widziałem ich specjalnie, ale widziałem wystarczająco, żeby stwierdzić, zę są supa!)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 1:39 pm
Wow biggrin Ino przed chwilą dostałam kajdanki blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 1:39 pm
MissTao heh, juz odbebnione ^^ szukam raczej tytulow ciut nowszych xp ja napisze tak... wejdz na forum anime na gai i zobacz o czym tm te dzieciuchy pisza na pierwszych stronach.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 1:40 pm
Omega Sun MissTao weeee! dostalam kubeczek od Omi! heart ciesze sie, ze Ci sie podoba prezencik smile Omega? zapodajesz jakąś wazelinkę szefowej? no ładnie, ładnie... ide zrobić zakupy, też muszę notowania sobie poprawić u Tao wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|