|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 1:10 pm
~~lena-undesaid~~ Ja- Yosei opcy w takim razie proponuje "Dzidka" ...nie no - Dzidek rządzi! biggrin Hm! też coś@! xd WIEM!! WIEM!! BĘDZIE SIĘ NAZYWAĆ J�ZIA! taaa Juzwa Butrym najlepiej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 1:11 pm
czemu nie moge kupic tego badziewa z marketplace!? scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Kitty-ShadowCat powie mi ktoś co to jest;Flower Wrist Band (Female), bo w markecie jest a ja nie wiem co to i za ile najtaniej można dostać sweatdrop to takie biale bransoletki na raczki, kosztuja chyba cos kolo 400g ale nie jestem pewna. O.o. a to naciągacze... chcą ludziom wcisnąć za 2 k xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
cos ostatnio nie jestem na biezaco w temacie, wiec sie spytam: jakie anime sa teraz na topie? i to raczej u nas, nie w Japonii (ale tez moze byc) ^^ poprosze duuuzo tytulow, bo nie wiem z jakiej serii porobic avatary xp
@lena: co za problem... Stefania xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Kitty-ShadowCat powie mi ktoś co to jest;Flower Wrist Band (Female), bo w markecie jest a ja nie wiem co to i za ile najtaniej można dostać sweatdrop http://www.gaiaonline.com/forum/viewtopic.php?t=4417831 tu na drugiej stronie masz ceny itemków... obrazki tez zreszta...... zapisz to sobie gdzies.... eek wow eek ktos sie niezle musial napracowac zeby stworzyc ten topik xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 1:12 pm
opcy ~~lena-undesaid~~ Ja- Yosei opcy w takim razie proponuje "Dzidka" ...nie no - Dzidek rządzi! biggrin Hm! też coś@! xd WIEM!! WIEM!! BĘDZIE SIĘ NAZYWAĆ J�ZIA! taaa Juzwa Butrym najlepiej hę?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 1:13 pm
Ta facetka od tego topicu z itemkami.. robilam dla niej rysunek *dumna* ^^
Dzieki Yosei za kasiorke ^.^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 1:15 pm
MissTao cos ostatnio nie jestem na biezaco w temacie, wiec sie spytam: jakie anime sa teraz na topie? i to raczej u nas, nie w Japonii (ale tez moze byc) ^^ poprosze duuuzo tytulow, bo nie wiem z jakiej serii porobic avatary xp @lena: co za problem... Stefania xd MissTao jesteś wielka!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Ta facetka od tego topicu z itemkami.. robilam dla niej rysunek *dumna* ^^ Dzieki Yosei za kasiorke ^.^ ...nie ma problemu biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris czemu nie moge kupic tego badziewa z marketplace!? scream Ja nie moge tam dzis nic kupic stressed Jestem skazana na ceny sklepowe xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 1:18 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 1:18 pm
Kto z was tutaj ma My IE?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 1:20 pm
s**t happens... ==' nie moge kupic grabkow, nie mam pingwinow, nie mam wełny do rysowania, nic tylko pic herbatke. agh...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 1:20 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 1:22 pm
MissTao cos ostatnio nie jestem na biezaco w temacie, wiec sie spytam: jakie anime sa teraz na topie? i to raczej u nas, nie w Japonii (ale tez moze byc) ^^ poprosze duuuzo tytulow, bo nie wiem z jakiej serii porobic avatary xp naruto , bleach , fullmetal alchemist na pewno.... paszkwiele jeszcze tego yugioh ogladaja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|