|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 12:39 pm
Ja- Yosei ...ohayo biggrin ... ...e... ja na chwilke! biggrin yo Yosei biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 12:41 pm
opcy Ja- Yosei ...ohayo biggrin ... ...e... ja na chwilke! biggrin niczego innego sie nie spodziewalismy.. xd ...buahahahaha! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 12:41 pm
heyka Yosei ^^ moze ty chcesz kupic dark cape a 13k? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 12:43 pm
Ibris Bol zebow to nic... mnie bardziej boli mysl, ze trzeba z tym isc do dentysty xd Hey Omi Gorzej bolec juz i tak nie bedzie, bo to chyba niemozliwe gonk Moze je sobie nawet wszystkie wyrwac (chociaz nie ma w nich ubytkow) tylko niech przestanie bolec crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 12:44 pm
Ibris heyka Yosei ^^ moze ty chcesz kupic dark cape a 13k? razz A po ile jest normalnie bo nie pamietam??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 12:45 pm
Ibris heyka Yosei ^^ moze ty chcesz kupic dark cape a 13k? razz ... ...po pierwsze - to nigdy mi się specjalnie ten płaszczyk nie podobał ...a po drugie - w markecie jest nawet za 12,5k ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 12:47 pm
Ja- Yosei Ibris heyka Yosei ^^ moze ty chcesz kupic dark cape a 13k? razz ... ...po pierwsze - to nigdy mi się specjalnie ten płaszczyk nie podobał ...a po drugie - w markecie jest nawet za 12,5k ... xd mi tez sie nie spodobal... ale wymienilam sie z jednym facetem za koszulke gaiowa. a na markecie nie wiem czemu, ale nie moge go sprzedac =='
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 12:48 pm
Ibris Ja- Yosei Ibris heyka Yosei ^^ moze ty chcesz kupic dark cape a 13k? razz ... ...po pierwsze - to nigdy mi się specjalnie ten płaszczyk nie podobał ...a po drugie - w markecie jest nawet za 12,5k ... xd mi tez sie nie spodobal... ale wymienilam sie z jednym facetem za koszulke gaiowa. a na markecie nie wiem czemu, ale nie moge go sprzedac ==' ...nie dziwie się ...mało kto chce taką szmatę ... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 12:50 pm
ja licze na to, ze komus to opchne wink ach ta zludzna nadzieja... nie psuj mi marzen, Yosei wink
zrobilam to-sprzedalam to w sklepie vv'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 12:52 pm
Ibris ja licze na to, ze komus to opchne wink ach ta zludzna nadzieja... nie psuj mi marzen, Yosei wink ...ależ! ...Oczywiście - już widzę kolejkę chętnych do tej...szmaty biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 12:52 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 12:54 pm
...przepraszam, psze pani, ale czy my się znamy? ... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 12:54 pm
Sea - sprobuj porysowac. Zajmujace, wierz mi.
Yosei - lepiej to bylo za te ponad 7k sprzedac, niz koszulke gaiowa... ktorej nikt nie chcial kupic razz o.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 12:55 pm
straszne...... chcesz o tym porozmawiac...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 12:58 pm
Jak nie masz co robić, to wymyśl jakieś ładne imie dla mojej suki (plany sie zmieniły wink ) Opcy, czy to ty wymysliłeś imie Stefan?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|