|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 12:06 pm
Prinee Ibris igloo jest w porzadku. ale male-stare z tapeta na twarzy i krok w kolanach sa be ==' a tak poza tym. chce ktos kupic s gaia tshirt za 13k? widze żę się nie poddajesz z tą koszulką biggrin no wlasnie :Xd o prii teraz dobrze wygladasz biggrin whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 12:07 pm
Miss_Karina Prinee Ibris igloo jest w porzadku. ale male-stare z tapeta na twarzy i krok w kolanach sa be ==' a tak poza tym. chce ktos kupic s gaia tshirt za 13k? widze żę się nie poddajesz z tą koszulką biggrin no wlasnie :Xd o prii teraz dobrze wygladasz biggrin whee dzięki biggrin Udało mi się jakoś ubrać, jeszcze tylko jakiejś koszulki szukam ale mam już coś na oku biggrin wybacz że nie odkupie koszulki od Ciebie Ibris ale będzie za mała xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 12:08 pm
no Prinee znalazla sobie dobre ciuchy a ja nie mam chetnego na kupno tej koszulki ==' i czekam na moje pingwiny. Zrobilam rysunek i kij, nie chca zaplacic.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 12:10 pm
Ibris no Prinee znalazla sobie dobre ciuchy a ja nie mam chetnego na kupno tej koszulki ==' i czekam na moje pingwiny. Zrobilam rysunek i kij, nie chca zaplacic. dlaczego ni chca zaplacic? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 12:12 pm
Miss_Karina Ibris no Prinee znalazla sobie dobre ciuchy a ja nie mam chetnego na kupno tej koszulki ==' i czekam na moje pingwiny. Zrobilam rysunek i kij, nie chca zaplacic. dlaczego ni chca zaplacic? O.o tzn. nie wiem czy nie chca czy nie moga. ale czekam juz 3 dzien na trade i jakikolwiek znak zycia, a tu nic.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 12:12 pm
Ibris Miss_Karina Ibris no Prinee znalazla sobie dobre ciuchy a ja nie mam chetnego na kupno tej koszulki ==' i czekam na moje pingwiny. Zrobilam rysunek i kij, nie chca zaplacic. dlaczego ni chca zaplacic? O.o tzn. nie wiem czy nie chca czy nie moga. ale czekam juz 3 dzien na trade i jakikolwiek znak zycia, a tu nic. to delikatnie przypomnij ze masz gotowy rysunek ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 12:13 pm
Ibris Miss_Karina Ibris no Prinee znalazla sobie dobre ciuchy a ja nie mam chetnego na kupno tej koszulki ==' i czekam na moje pingwiny. Zrobilam rysunek i kij, nie chca zaplacic. dlaczego ni chca zaplacic? O.o tzn. nie wiem czy nie chca czy nie moga. ale czekam juz 3 dzien na trade i jakikolwiek znak zycia, a tu nic. O.o.O.o. eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 12:16 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 12:17 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 12:17 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 12:20 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 12:21 pm
Lovecraft, mrraau XD dobra. zagadam do was inaczej. kto chce dark cape za 13k XD?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 12:25 pm
zerknijcie w announcements,
gaia housing ma wejsc prawdopodobnie pod koniec tygodnia.
..i co tu dodac. bedziecie mieli wlasne pokoje blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 12:26 pm
"Your mother was a hamster and your father smell of elderberries!"
hej wam whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 12:27 pm
Miss_Karina Lethiel ech... Zerooś mozliwe ze wrooci 3nodding Deli chyba tesh kiedyś... a cio do Bee tio nie wiem bee juz nie wroci... chyba defintywnie opuscil Gaie sad moze nie bede palcem pokazywac kto sie do tego znaczaco przyczynil stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|