|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 11:53 am
[ Kaku ] Hey Karina, Kitty. wlasciwie jestem na chwile. takze glodny i w trakcie pisania. *przytul* supcio dredy- git xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 11:54 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 11:56 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 11:57 am
hejak ponownie! i jak udało Ci sie sprzadac ten stuff?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 11:57 am
Możesz mi wreszcie łaskawie powiedzieć co to znaczy?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 11:58 am
2h w zimyn jak kostnica kosciele. z ksiedzem, ktory uwaza cie za kogos gorszego. z banda rozowych panienek i drechow. glupie smiechy, gadki i przeciaganie calej imprezy na 2 godziny w zimnym jak kostnica kosciele ==' nigdy_wiecej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 11:59 am
~~lena-undesaid~~ Możesz mi wreszcie łaskawie powiedzieć co to znaczy?! to są słowa które były najpotężniejszą bronia Rycerzy Mówiących "NI" powinnas zobaczeć film: Monthy Python i Święty Graal wtedy zrozumiesz....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 12:00 pm
Ibris 2h w zimyn jak kostnica kosciele. z ksiedzem, ktory uwaza cie za kogos gorszego. z banda rozowych panienek i drechow. glupie smiechy, gadki i przeciaganie calej imprezy na 2 godziny w zimnym jak kostnica kosciele ==' nigdy_wiecej. a ja i Delisa iglo budowałyśmy whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 12:01 pm
Ibris 2h w zimyn jak kostnica kosciele. z ksiedzem, ktory uwaza cie za kogos gorszego. z banda rozowych panienek i drechow. glupie smiechy, gadki i przeciaganie calej imprezy na 2 godziny w zimnym jak kostnica kosciele ==' nigdy_wiecej. O.o o.O wspolczucia masz to cie rozgrzeje na pewno :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 12:01 pm
igloo jest w porzadku. ale male-stare z tapeta na twarzy i krok w kolanach sa be =='
a tak poza tym. chce ktos kupic s gaia tshirt za 13k?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 12:02 pm
Miss_Karina Ibris 2h w zimyn jak kostnica kosciele. z ksiedzem, ktory uwaza cie za kogos gorszego. z banda rozowych panienek i drechow. glupie smiechy, gadki i przeciaganie calej imprezy na 2 godziny w zimnym jak kostnica kosciele ==' nigdy_wiecej. O.o o.O wspolczucia masz to cie rozgrzeje na pewno :3kurcze Karinka ^^' dzieeeeeki *przytula* palce mi odmarzly... juz nie narzekam, no...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 12:02 pm
Ibris igloo jest w porzadku. ale male-stare z tapeta na twarzy i krok w kolanach sa be ==' a tak poza tym. chce ktos kupic s gaia tshirt za 13k? esh...wspolczucia ... ja od dawna nie chodze do kosciola...bedzie z jakies 6-7 lat...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 12:04 pm
Ibris igloo jest w porzadku. ale male-stare z tapeta na twarzy i krok w kolanach sa be ==' a tak poza tym. chce ktos kupic s gaia tshirt za 13k? O.o. tak to jest bee xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 12:04 pm
ja jestem wierzaca i praktykujaca. powiedzmy. nie lubie chodzic do kosciola, tam po prostu nie ma po co chodzi. no ale trzeba, bierzmowanie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 12:05 pm
Ibris igloo jest w porzadku. ale male-stare z tapeta na twarzy i krok w kolanach sa be ==' a tak poza tym. chce ktos kupic s gaia tshirt za 13k? widze żę się nie poddajesz z tą koszulką biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|