|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 11:04 am
Setsuna Dragonclaw Lorak Setsuna Dragonclaw wiem ;] heart mhrrrau... ja ciebie moze tesh kocham blaugh wink heart heart heart Moze ??!! moze??!1 domokun scream oj no misiu, oczywiscie ze cie kocham whee heart No masz szczęscie kochanie domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 11:05 am
~~lena-undesaid~~ opcy NI ! NI ! NI ! xd *zachowuje sie jak rycerz mówiący "NI"* Co ni? stare Monty Python xd .. Święty Grall blaugh NI NI NI blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 11:06 am
wired_Yuki Miss_Karina wired_Yuki czuje sie obco jakos teraz sad juz lepiej? whee a tak co u ciebie? whee oooooooo , juz lepiej , whee a u mnie znowu tydzien sprawdzianow , i gosciowa od reklamy wyzualnej mnie dobiła , bo jej mojagrafika sie niepodobała kazdemu cos sie nie spodoba xd esh ale coz pracuj dalej wink a dojdziesz do wspanialych wynikoow!!! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 11:07 am
Lethiel ~~lena-undesaid~~ opcy NI ! NI ! NI ! xd *zachowuje sie jak rycerz mówiący "NI"* Co ni? stare Monty Python xd .. Święty Grall blaugh NI NI NI blaugh xd Ech.. sweatdrop Opcy, to w końcu chcesz ten żywopłot czy nie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 11:07 am
Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak Setsuna Dragonclaw wiem ;] heart mhrrrau... ja ciebie moze tesh kocham blaugh wink heart heart heart Moze ??!! moze??!1 domokun scream oj no misiu, oczywiscie ze cie kocham whee heart No masz szczęscie kochanie domokun whee whee > heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 11:08 am
Setsuna Dragonclaw Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak Setsuna Dragonclaw wiem ;] heart mhrrrau... ja ciebie moze tesh kocham blaugh wink heart heart heart Moze ??!! moze??!1 domokun scream oj no misiu, oczywiscie ze cie kocham whee heart No masz szczęscie kochanie domokun whee whee > heart Przeprosiny przyjęte heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 11:10 am
Miss_Karina kazdemu cos sie nie spodoba xd esh ale coz pracuj dalej wink a dojdziesz do wspanialych wynikoow!!! biggrin no coz , takie zycie , cos mi sie zdaje ze zaraz zmiania imie na gai stare wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lorak Przeprosiny przyjęte heart ^^ heart mhrrrrrau :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Lethiel ~~lena-undesaid~~ opcy NI ! NI ! NI ! xd *zachowuje sie jak rycerz mówiący "NI"* Co ni? stare Monty Python xd .. Święty Grall blaugh NI NI NI blaugh xd Ech.. sweatdrop Opcy, to w końcu chcesz ten żywopłot czy nie? jasne!!! tylko musi spełniać warunki brzegowe pod względem estetycznym i ekonomicznym (ładny i niedrogi)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 11:11 am
opcy ~~lena-undesaid~~ Lethiel ~~lena-undesaid~~ opcy NI ! NI ! NI ! xd *zachowuje sie jak rycerz mówiący "NI"* Co ni? stare Monty Python xd .. Święty Grall blaugh NI NI NI blaugh xd Ech.. sweatdrop Opcy, to w końcu chcesz ten żywopłot czy nie? jasne!!! tylko musi spełniać warunki brzegowe pod względem estetycznym i ekonomicznym (ładny i niedrogi) ale jakiej wielkości?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 11:12 am
Setsuna Dragonclaw Lorak Przeprosiny przyjęte heart ^^ heart mhrrrrrau :* Wiedźmo lubie jak mruczysz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 11:15 am
Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak Przeprosiny przyjęte heart ^^ heart mhrrrrrau :* Wiedźmo lubie jak mruczysz eek xd xd xd whee karol zostaw kaczuszke xp pozniej heart xd xp whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 11:16 am
Setsuna Dragonclaw Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak Przeprosiny przyjęte heart ^^ heart mhrrrrrau :* Wiedźmo lubie jak mruczysz eek xd xd xd whee karol zostaw kaczuszke xp pozniej heart xd xp whee Ale to raczej Twoja wina kochanie domokun blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 11:16 am
wired_Yuki Miss_Karina kazdemu cos sie nie spodoba xd esh ale coz pracuj dalej wink a dojdziesz do wspanialych wynikoow!!! biggrin no coz , takie zycie , cos mi sie zdaje ze zaraz zmiania imie na gai stare wink wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 11:19 am
standardowej wielkości ładnego i niedrogiego żywopłtu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|