|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 10:52 am
Lorak No tak tylko żeby mojej wiedźmie było wygodnie no pewnie pasiaty whee > heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 10:53 am
Miss_Karina ~~lena-undesaid~~ taa, jasne. A teraz mi powiedz: jaka jest nasza kolejna misja?? hm lena jakim programem posluzylas sie do zrobienia tych postaci ktore sa w sigu? wink te dollsy robi sie w zwyklych makerach na necie jest ich pelno wystarczy wpisac w wyszukiwarce Doll maker razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
czuje sie obco jakos teraz sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Dobra musze sie stleniac...;( PApa 3maita sie wszyscy....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 10:54 am
Setsuna Dragonclaw Lorak No tak tylko żeby mojej wiedźmie było wygodnie no pewnie pasiaty whee > heart Kocham Cię wiesz ?? wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 10:55 am
~~lena-undesaid~~ opcy musicie mi przynieść......... .......... ...... ... . ŻYWOPŁOT tylko musi być ładny i niedrogi Zywopłot? eek Niedrogi?? eek eek Ok... Ale jakiej wielkości?? NI ! NI ! NI ! xd *zachowuje sie jak rycerz mówiący "NI"*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wired_Yuki czuje sie obco jakos teraz sad juz lepiej? whee a tak co u ciebie? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wired_Yuki czuje sie obco jakos teraz sad ja tak mam caly czas...... przyzwyczaisz sie....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 10:56 am
Christoff_Gangrell Dobra musze sie stleniac...;( PApa 3maita sie wszyscy.... to ty... TUTAJ CAŁY CZAS BYŁES?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 10:56 am
opcy ~~lena-undesaid~~ opcy musicie mi przynieść......... .......... ...... ... . ŻYWOPŁOT tylko musi być ładny i niedrogi Zywopłot? eek Niedrogi?? eek eek Ok... Ale jakiej wielkości?? NI ! NI ! NI ! xd *zachowuje sie jak rycerz mówiący "NI"* jest tylko jedno slowo ktoorego boja sie ryceshe moowiacy NI !! *wyskakooje zza żywoplotu* IT IT IT !!!!!!!!! twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 10:57 am
Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak No tak tylko żeby mojej wiedźmie było wygodnie no pewnie pasiaty whee > heart Kocham Cię wiesz ?? wink heart wiem ;] heart mhrrrau... ja ciebie moze tesh kocham blaugh wink heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 10:59 am
Setsuna Dragonclaw Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak No tak tylko żeby mojej wiedźmie byŦ#8218;o wygodnie no pewnie pasiaty whee > heart Kocham CiĦ#8482; wiesz ?? wink heart wiem ;] heart mhrrrau... ja ciebie moze tesh kocham blaugh wink heart heart heart Moze ??!! moze??!1 domokun scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 11:01 am
Miss_Karina wired_Yuki czuje sie obco jakos teraz sad juz lepiej? whee a tak co u ciebie? whee oooooooo , juz lepiej , whee a u mnie znowu tydzien sprawdzianow , i gosciowa od reklamy wyzualnej mnie dobiła , bo jej mojagrafika sie niepodobała
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 11:03 am
Lorak Setsuna Dragonclaw wiem ;] heart mhrrrau... ja ciebie moze tesh kocham blaugh wink heart heart heart Moze ??!! moze??!1 domokun scream oj no misiu, oczywiscie ze cie kocham whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|