|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 10:03 am
Shinn-chan Lethiel Shinn-chan Biegal za mna, biegal... ! .. od 1,5 godziny przed nim uciekam! *oczy chaotycznie rozbiegane* *przytuuuuula* spokojnie ... ale kto za toba biega O.o *pelne skupienie na twarzy* hmm.. nie pamietam ^^'' O.o ... xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 10:04 am
Miss_Karina Lethiel ech... Zerooś mozliwe ze wrooci 3nodding Deli chyba tesh kiedyś... a cio do Bee tio nie wiem bee juz nie wroci... chyba defintywnie opuscil Gaie sad Buuuu crying on nadawał taki.... jaby to wyrazić ( xd ) taki.... ciekawy klimat na gai xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 10:04 am
Gosiak Miss_Karina Gosiak nuuu biggrin nu tyle co ja sie dzisiaj wysmialam w szkole biggrin to teraz moj brzuszek musi poodpoczywac od tego smiania :] ale policzki mnie jeszcze nie bola wiec nie jest najgorzej biggrin heheee a co takiego smiesznego sie wydarzylo w szkole? xd w sumie takie rozne spontaniczne akcje :] wysmiewanie nauczycieli kumpeli kumpli biggrin siebie tego ze jestesmy kaleki z moja kumpela... w sumie wiekszosc rzeczy mi naprawde niedurzo potrzeba do szczescia aaaa i to jak moj kumpel zdjol majtki i spodnie na polu i poszedl sikac :] i takei tam :] esh xd Shii- moze sobie przypomnisz ta twarz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 10:05 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 10:05 am
opcy racqel ja znam raczej ninja sprzed ok. 2 lat jak wyszedl skalpel i lekko wczesniej, pozniej jakos stracilem z nimi kontakt... niestety. a skalpela slyszales LP czy EPke tez? bo na EP jest przepotężny kawałek z YArah Bravo (laską Dj Vadima) sorry, ale czas mi sie skonczyl i musialem czekac w kolejce, o czym to my... acha, Vadima lubie za miejskie brzmienie, ale poza tym to srednio, Skalpela to mam chyba LP.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 10:06 am
Ja- Yosei ...ja dzisiaj troche denerwowałem władze kościelne na rekolecjach ... biggrin ...hehe ...głupie menele-pedały-zasrańce-dupopchajce-powinniichwykastrować-żule... ... biggrin właściwie prawie cała moja klasa też tak myśli xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 10:06 am
Ja- Yosei Gosiak Ja- Yosei Gosiak siemaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa biggrin eh ale zmarzlam biggrin ale za to jaki humorkie mam biggrin ...i supa! ...od razu się człowiek lepiej czuje, nie? ...ja też mam dobry biggrin ... nuuu biggrin nu tyle co ja sie dzisiaj wysmialam w szkole biggrin to teraz moj brzuszek musi poodpoczywac od tego smiania :] ale policzki mnie jeszcze nie bola wiec nie jest najgorzej biggrin heheee ...ja dzisiaj troche denerwowałem władze kościelne na rekolecjach ... biggrin ...hehe ...głupie menele-pedały-zasrańce-dupopchajce-powinniichwykastrować-żule... ... biggrin :] jak ja dawno nie bylam na rekolekcjach ... ostatnio pamietam jak sie z proboszczem poklocilam ==' bosch co za lol razz nu jak ja przypomne sobie jakie bydlo bylo na rekolakcjach 2 latat temu :] radyjko i wogole ==' dramat biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 10:08 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 10:09 am
Miss_Karina Gosiak Miss_Karina Gosiak nuuu biggrin nu tyle co ja sie dzisiaj wysmialam w szkole biggrin to teraz moj brzuszek musi poodpoczywac od tego smiania :] ale policzki mnie jeszcze nie bola wiec nie jest najgorzej biggrin heheee a co takiego smiesznego sie wydarzylo w szkole? xd w sumie takie rozne spontaniczne akcje :] wysmiewanie nauczycieli kumpeli kumpli biggrin siebie tego ze jestesmy kaleki z moja kumpela... w sumie wiekszosc rzeczy mi naprawde niedurzo potrzeba do szczescia aaaa i to jak moj kumpel zdjol majtki i spodnie na polu i poszedl sikac :] i takei tam :] esh xd Shii- moze sobie przypomnisz ta twarz? Kiedy ja naprawde nie pamietam ^^'' Chyba mial oczy.. chyba dwa blaugh i.. no nie wiem whee sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
dziala 4laugh !!!!! .. wreszcie moge lowić whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 10:10 am
Lethiel dziala 4laugh !!!!! .. wreszcie moge lowić whee whee whee ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 10:10 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 10:11 am
racqel Vadima lubie za miejskie brzmienie, ale poza tym to srednio, Skalpela to mam chyba LP. Vadim jest git.... a aktualnie slucham El P EL P - [Fantastic damage #08] The nang,the front,the bush and the s**t ogólnie ostatnio Company Flow tez mi sie jakos wróciło....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|