|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 9:35 am
Lethiel wrzaaaaaask !! scream *rozwala wędke o oparcie fotela* znowu nie dziala crying crying crying .. i nic nie moge poradzić crying crying crying *ociera jej łezki chusteczką i przytrula*nuuu spokojnie... poczekaj troszku bedzie ok...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 9:35 am
Lethiel wrzaaaaaask !! scream *rozwala wędke o oparcie fotela* znowu nie dziala crying crying crying .. i nic nie moge poradzić crying crying crying O.o spokojnie tylko... o.O masz na uspokojeni xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 9:36 am
Christoff_Gangrell Lethiel wrzaaaaaask !! scream *rozwala wędke o oparcie fotela* znowu nie dziala crying crying crying .. i nic nie moge poradzić crying crying crying *ociera jej łezki chusteczką i przytrula*nuuu spokojnie... poczekaj troszku bedzie ok... przez ostatnie 2 tyg nie dzialalo crying .. zadzialalo wczoraj crying .. i dzisiaj znowu sie nie da.. przeciesh mam wędki.. crying *przytuuul* sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 9:37 am
Miss_Karina Lethiel wrzaaaaaask !! scream *rozwala wędke o oparcie fotela* znowu nie dziala crying crying crying .. i nic nie moge poradzić crying crying crying O.o spokojnie tylko... o.O masz na uspokojeni xd xd *przytuuul* przeciesh jestem spokojna !!!!!!!!!! scream scream scream xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 9:40 am
Lethiel Miss_Karina Lethiel wrzaaaaaask !! scream *rozwala wędke o oparcie fotela* znowu nie dziala crying crying crying .. i nic nie moge poradzić crying crying crying O.o spokojnie tylko... o.O masz na uspokojeni xd xd *przytuuul* przeciesh jestem spokojna !!!!!!!!!! scream scream scream xd Oo xd xd tja jasne whee esh...troche czasu mam...wiec moze zrobie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 9:40 am
Lethiel Christoff_Gangrell Lethiel wrzaaaaaask !! scream *rozwala wędke o oparcie fotela* znowu nie dziala crying crying crying .. i nic nie moge poradzić crying crying crying *ociera jej łezki chusteczką i przytrula*nuuu spokojnie... poczekaj troszku bedzie ok... przez ostatnie 2 tyg nie dzialalo crying .. zadzialalo wczoraj crying .. i dzisiaj znowu sie nie da.. przeciesh mam wędki.. crying *przytuuul* sad *przytula mocniej*nuuu biedactwo.....*gauszce* baka gaia......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 9:42 am
Christoff_Gangrell Lethiel Christoff_Gangrell Lethiel wrzaaaaaask !! scream *rozwala wędke o oparcie fotela* znowu nie dziala crying crying crying .. i nic nie moge poradzić crying crying crying *ociera jej łezki chusteczką i przytrula*nuuu spokojnie... poczekaj troszku bedzie ok... przez ostatnie 2 tyg nie dzialalo crying .. zadzialalo wczoraj crying .. i dzisiaj znowu sie nie da.. przeciesh mam wędki.. crying *przytuuul* sad *przytula mocniej*nuuu biedactwo.....*gauszce* baka gaia...... koopilam nowa wędke.. dalej nie dziala stare .. grrrr crying kari .. jakie szkice ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 9:44 am
Ibris ona wazy ponad 30kg, nie wiem czy chce sie jej odgryz oO' i w sumie to wlasnie ide do kosciolka agh... Novelin, w srode idziesz sie wyspowiadac do tego bierzmowania ==' No, to trzymajcie sie ^^ xd Aaaa spowiedź... no dobra zrobie to dla Ciebie ^^ Oh maj Gad ^^ Papap ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 9:45 am
*wpada do gildii, biega w kolko po pokoju po czym wybiega*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 9:46 am
Lethiel koopilam nowa wędke.. dalej nie dziala stare .. grrrr crying *tuli tuli whee *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 9:47 am
Shinn-chan *wpada do gildii, biega w kolko po pokoju po czym wybiega* O.o *proobooje przytulić* *przytula powietshe* O.o .. lol ... ???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 9:48 am
...ohayo ludzie biggrin ...zdziwicie się jak to powiem, ale ja tylko na chwilke biggrin ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 9:48 am
Christoff_Gangrell Lethiel koopilam nowa wędke.. dalej nie dziala stare .. grrrr crying *tuli tuli whee * *przytuuuuuuuul* ech... cio tu wykombinować.. musi zadzialać domokun xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 9:49 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 9:50 am
Ja- Yosei ...ohayo ludzie biggrin ...zdziwicie się jak to powiem, ale ja tylko na chwilke biggrin ... *przytuuuuuul* czemu ty zawsze tylko na chwilq sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|