|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 8:57 am
Prinee Ibris ja chce jechac na Anathema i Porcupine Tree w Krakowie ==' wybiera sie ktos? ja bym chciala na u2 bo jest u mnie w miescie a dokladniej po 2 stronie ulicy ale kasy nie mam xD a na koncert comy nie poszlam bo nie mialam z kim scream moja kumpela idzie na U2 vv' 150zl daje... do Krakowa jedyne 85zl potrzeba =='
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 8:58 am
Prinee Ibris ja chce jechac na Anathema i Porcupine Tree w Krakowie ==' wybiera sie ktos? ja bym chciala na u2 bo jest u mnie w miescie a dokladniej po 2 stronie ulicy ale kasy nie mam xD a na koncert comy nie poszlam bo nie mialam z kim scream uuuuu, szkoda. powinnas pojsc sama i kogos poznac ciekawego. u mnie obok w Manchu bedzie niedlugo "Jezozwierzowe Drzewo" jechac czy nie jechac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 8:59 am
racqel Prinee Ibris ja chce jechac na Anathema i Porcupine Tree w Krakowie ==' wybiera sie ktos? ja bym chciala na u2 bo jest u mnie w miescie a dokladniej po 2 stronie ulicy ale kasy nie mam xD a na koncert comy nie poszlam bo nie mialam z kim scream uuuuu, szkoda. powinnas pojsc sama i kogos poznac ciekawego. u mnie obok w Manchu bedzie niedlugo "Jezozwierzowe Drzewo" jechac czy nie jechac? samej to by mnie matka nie puscila razz ja chce juz byc pelnoletnia xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 8:59 am
ogólnie ja mam wielkie zaufanie do wszystkiego co wyszło z pod skrzydeł NINJA TUNE
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 9:00 am
racqel Prinee Ibris ja chce jechac na Anathema i Porcupine Tree w Krakowie ==' wybiera sie ktos? ja bym chciala na u2 bo jest u mnie w miescie a dokladniej po 2 stronie ulicy ale kasy nie mam xD a na koncert comy nie poszlam bo nie mialam z kim scream uuuuu, szkoda. powinnas pojsc sama i kogos poznac ciekawego. u mnie obok w Manchu bedzie niedlugo "Jezozwierzowe Drzewo" jechac czy nie jechac? Jechac! Ja tez chce jechac jak bedzie w tym Krakowie XD i do tego z Anathema. Jasne, ze jechac! biggrin Steve Wilson (tak mu bylo? oO') wspolpracowal z Akerfeltdem z Opeth =^^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 9:02 am
opcy ogólnie ja mam wielkie zaufanie do wszystkiego co wyszło z pod skrzydeł NINJA TUNE oj tak. ja mam tylko "Supermodified" a dopiero zauwazylem, ze Amon zrobil sciezke do Chaos Theory: Splinter Cell 3 eek stare nie wiem czy to dobry pomysl... a skalpel slyszales?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 9:02 am
Ibris racqel Prinee Ibris ja chce jechac na Anathema i Porcupine Tree w Krakowie ==' wybiera sie ktos? ja bym chciala na u2 bo jest u mnie w miescie a dokladniej po 2 stronie ulicy ale kasy nie mam xD a na koncert comy nie poszlam bo nie mialam z kim scream uuuuu, szkoda. powinnas pojsc sama i kogos poznac ciekawego. u mnie obok w Manchu bedzie niedlugo "Jezozwierzowe Drzewo" jechac czy nie jechac? Jechac! Ja tez chce jechac jak bedzie w tym Krakowie XD i do tego z Anathema. Jasne, ze jechac! biggrin Steve Wilson (tak mu bylo? oO') wspolpracowal z Akerfeltdem z Opeth =^^= Kiej dokłądnie jest ta Anathema bo ja chętnie bym się wybrała.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 9:04 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 9:05 am
Prinee Ibris ja chce jechac na Anathema i Porcupine Tree w Krakowie ==' wybiera sie ktos? ja bym chciala na u2 bo jest u mnie w miescie a dokladniej po 2 stronie ulicy ale kasy nie mam xD a na koncert comy nie poszlam bo nie mialam z kim scream mhm..mowisz, ze gdzie mieszkasz? nie obrazisz sie jesli odwiedze cie 5 lipca? taa.. blaugh hey wszystkim.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 9:06 am
*szpera potajemnie w piaskownicy Julki*
Ciiiiii...
jak cos to mnie tu nie było wink
*ucieka z czyms w plecaku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 9:06 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 9:07 am
sea-coast *szpera potajemnie w piaskownicy Julki* Ciiiiii... jak cos to mnie tu nie było wink *ucieka z czyms w plecaku* stare ....taaaaaaa CZeśc wszystkim.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 9:08 am
witajcie 4laugh
pomoooocy.. chcie lowic rybki i nie moge.. moowi mi ze nie mam wędki.. a mam w inventory 6 wedek stare crying crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 9:10 am
Lethiel witajcie 4laugh pomoooocy.. chcie lowic rybki i nie moge.. moowi mi ze nie mam wędki.. a mam w inventory 6 wedek stare crying crying crying crying crying sproboj (w inventory) po prostu "uzyc" jednej a pozniej idz low ic i niech moc bedzie z toba!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|