|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 8:33 am
Ibris zaraz zaczne marudzic jak tak dalej pojdzie ==' nie mam się w co ubrać...... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 8:33 am
Miss_Karina wczesna kolacyjka whee
Opcy co u ciebie slychac? wink jak zwykle nic ciekawego.... dzis stwierdzilem taki fakt: pomimo ze lubie kokos nie lubie princepolo kokosowego.... pasjonujece nie?!? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 8:35 am
|
|
|
|
|
|
|
Ibris zaraz zaczne marudzic jak tak dalej pojdzie ==' z czym koffana? O.o" Opcy-rzeczywiscie pasjonujace xd xd ja tesh nie lubie prinsce polo kokosowego xp heh... w slodyczach tez jestem wybredna xd lubie tylko wyroby firmy Milka xd choc inne tesh sa dobre whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris zaraz zaczne marudzic jak tak dalej pojdzie ==' troche toto drogie jest po prostu....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
siemano ludziska smile *wchodzi słuchojąc jakąś piosenke na walkmanie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Prinee Ibris zaraz zaczne marudzic jak tak dalej pojdzie ==' nie mam się w co ubrać...... gonk nie mam kasy na xl gaia tshirt xp Prinee, ja w Ciebie wierze. masz moje blogoslawienstwo na ubranie vv'' Opcy - ja dzis mialam PP classic. gut szit.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 8:37 am
Miss_Karina Ibris zaraz zaczne marudzic jak tak dalej pojdzie ==' z czym koffana? O.o" Opcy-rzeczywiscie pasjonujace xd xd ja tesh nie lubie prinsce polo kokosowego xp heh... w slodyczach tez jestem wybredna xd lubie tylko wyroby firmy Milka xd choc inne tesh sa dobre whee najgorsze jest ze mimo to go zeżarłem.... xp hej Jas!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Prinee Ibris zaraz zaczne marudzic jak tak dalej pojdzie ==' nie mam się w co ubrać...... gonk nie mam kasy na xl gaia tshirt xp Prinee, ja w Ciebie wierze. masz moje blogoslawienstwo na ubranie vv'' Opcy - ja dzis mialam PP classic. gut szit. ja własnie mam kase ale nie mam kompletnie pomysłu na ubranie razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 8:38 am
Ntsumi_Aya siemano ludziska smile *wchodzi słuchojąc jakąś piosenke na walkmanie*hej Aya whee Hej Jas biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Prinee Ibris zaraz zaczne marudzic jak tak dalej pojdzie ==' nie mam się w co ubrać...... gonk nie mam kasy na xl gaia tshirt xp Prinee, ja w Ciebie wierze. masz moje blogoslawienstwo na ubranie vv'' Opcy - ja dzis mialam PP classic. gut szit. sie wie! 3nodding wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Prinee Ibris Prinee Ibris zaraz zaczne marudzic jak tak dalej pojdzie ==' nie mam się w co ubrać...... gonk nie mam kasy na xl gaia tshirt xp Prinee, ja w Ciebie wierze. masz moje blogoslawienstwo na ubranie vv'' Opcy - ja dzis mialam PP classic. gut szit. ja własnie mam kase ale nie mam kompletnie pomysłu na ubranie razz kup ode mnie S Gaia Tshirt i bedziesz miala ubranie a ja kase! biggrin Hey Rac, Aya, Jas ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 8:39 am
Miss_Karina Ntsumi_Aya siemano ludziska smile *wchodzi słuchojąc jakąś piosenke na walkmanie*hej Aya whee Hej Jas biggrin Dowidzenia biggrin *wychodzi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 8:39 am
Ibris Prinee Ibris Prinee Ibris zaraz zaczne marudzic jak tak dalej pojdzie ==' nie mam się w co ubrać...... gonk nie mam kasy na xl gaia tshirt xp Prinee, ja w Ciebie wierze. masz moje blogoslawienstwo na ubranie vv'' Opcy - ja dzis mialam PP classic. gut szit. ja własnie mam kase ale nie mam kompletnie pomysłu na ubranie razz kup ode mnie S Gaia Tshirt i bedziesz miala ubranie a ja kase! biggrin Hey Rac, Aya, Jas ^^ nie no aż 13 k nie mam, przynajmiej teraz ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|