|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 5:48 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 6:07 am
widze że sie rozkreci dopiero wieczorem... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 6:22 am
*wychyla sie zza drzwi od swojej komorki* dalej pusto? eeej no vv'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 6:31 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 6:34 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 6:38 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 6:40 am
eem... ja tu w sumie codziennie jestem =='
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 6:43 am
No, może wreszcie zacznie sie coś dziać... stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 6:46 am
~~lena-undesaid~~ No, może wreszcie zacznie sie coś dziać... stressed Len, na Gai jest tyle threadow i na kazdym sie cos dzieje wink Angielski chyba znasz, prawda?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 6:48 am
Ibris ~~lena-undesaid~~ No, może wreszcie zacznie sie coś dziać... stressed Len, na Gai jest tyle threadow i na kazdym sie cos dzieje wink Angielski chyba znasz, prawda? mam byc szczera blaugh ? Nie za dobrze... Jakoś sobie radze, ale na dłuższą mete to nie wypala... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 6:49 am
A bierzesz jakies dodatkowe lekcje czy cos? ^^ Bo moze by sie przydalo. Nie mowie tego zlosliwe wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 6:53 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 6:56 am
ee tam biggrin no to ja Cie nie rozumiem. slangu sie latwo jest nauczyc, nie jestes chyba jakas malokapowata, wiec od razu wyczaisz o co chodzi wink Ale fakt faktem - z rodakami jakos latwiej sie gada i bardziej przyjemnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 6:59 am
Ibris ee tam biggrin no to ja Cie nie rozumiem. slangu sie latwo jest nauczyc, nie jestes chyba jakas malokapowata, wiec od razu wyczaisz o co chodzi wink Ale fakt faktem - z rodakami jakos latwiej sie gada i bardziej przyjemnie. ot co whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 7:01 am
Chyba jednak bedziesz musiala poczekac na wieczor wink ja sie poki co musze zajac robota, wiec ciezko bedzie mi sie odrywac. Milego, pewnie zaniedlugo wpadne ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|