Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8164 8165 8166 8167 8168 8169 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

novelin

PostPosted: Sun Feb 27, 2005 1:50 pm

Ibris
[ Kaku ]
Ibris
paps Aya

jeden pan mial czkawke chyba przez 6 czy 8 lat... albo dluzej oO' nie pamietam blaugh

spac =='

dluzej, znacznie dluzej..przez 50-60 lat. po czym obudzil sie pewnego dnia cudownie uleczony. zdezorientowany do tego stopnia, ze kilka dni pozniej najzwyczajniej w swiecie mu sie umarlo.

oO' kurza twarz...

Sen tak jak i pobudka moga byc niebezpiecznie. Ostatnio malo co sie nie zabilam na sesji, jak zasnelam na krzesle. A jeden facet na polskim w szkole zasnal na lawce... i sie juz nie obudzil.

Ja śpie na religii, ale to normalne ;]
PostPosted: Sun Feb 27, 2005 1:52 pm

Ibris
[ Kaku ]
Ibris
paps Aya

jeden pan mial czkawke chyba przez 6 czy 8 lat... albo dluzej oO' nie pamietam blaugh

spac =='

dluzej, znacznie dluzej..przez 50-60 lat. po czym obudzil sie pewnego dnia cudownie uleczony. zdezorientowany do tego stopnia, ze kilka dni pozniej najzwyczajniej w swiecie mu sie umarlo.

oO' kurza twarz...

Sen tak jak i pobudka moga byc niebezpiecznie. Ostatnio malo co sie nie zabilam na sesji, jak zasnelam na krzesle. A jeden facet na polskim w szkole zasnal na lawce... i sie juz nie obudzil.

szkola albo zdrowie. slyszalem tez, ze jeden gosc idac do tablicy potknal sie o czyjas nieuwazna torbe i wyrznal glowa w kant pierwszej lawki. darwin gwarantowany. powinni zaprzestac pytania przy tablicy 3nodding

Omi:To akurat wydarzylo sie w moim miasteczku i wcale nie bylo takie smieszne, bo ten chlopak nie zmarl bezposrednio od uderzenia w glowe tylko od tego, ze lekarz go olal i nie zostawil na obserwacje. Chlopak zmarl jeszcze tego samego dnia od krwiaka mozgu. Mozna bylo go uratowac gdyby niektorzy podchodzili powaznie do swoich obowiazkow.

[ Kaku ]

Gailenquen

PostPosted: Sun Feb 27, 2005 1:57 pm

Kaku, ja wierze w cuda... ale cuda w systemie oswiaty to juz naprawde miszyn impasybl wink Gdyby zaprzestano pytania przy tablicy, byloby wiecej kartkowek, a co za tym idzie - wiecej stresu. Wiecej stresu, czyli uczniowie mieliby coraz wieksze problemy ze soba. Gorsze stopnie, opuszczanie lekcji etc. itd. w zwiazku z czym trzeba by to bylo unicestwic, czyli w ogole odpytki odpaja i wszelkie kartki i tak dalej...

a i tak sie nic nie zmieni =='
PostPosted: Sun Feb 27, 2005 2:00 pm

Ibris
Kaku, ja wierze w cuda... ale cuda w systemie oswiaty to juz naprawde miszyn impasybl wink Gdyby zaprzestano pytania przy tablicy, byloby wiecej kartkowek, a co za tym idzie - wiecej stresu. Wiecej stresu, czyli uczniowie mieliby coraz wieksze problemy ze soba. Gorsze stopnie, opuszczanie lekcji etc. itd. w zwiazku z czym trzeba by to bylo unicestwic, czyli w ogole odpytki odpaja i wszelkie kartki i tak dalej...

Z tego motyw taki, że musimy spalić szkoły. Ja moi kochani innego wyjścia nie widzę xd xd

novelin

Gailenquen

PostPosted: Sun Feb 27, 2005 2:02 pm

novelin
Ibris

Z tego motyw taki, że musimy spalić szkoły. Ja moi kochani innego wyjścia nie widzę xd xd

spalic? bedziemy tak srodowisko zanieczyszczac...?

dobra, spalimy XD
PostPosted: Sun Feb 27, 2005 2:09 pm

Ibris

przynajmiej ludzie nie umieraliby poprzez obrazenia glowy, tylko na zawal, marskosc watroby czy raka pluc, spowodowane w mniejszym lub wiekszym stoniu stresem wywolanym przez szkole. narna pociecha.
mam juz dosc reform oswiaty jak na jedna kadencje.

ide spac,

[ Kaku ]

Gailenquen

PostPosted: Sun Feb 27, 2005 2:12 pm

ja mam w ogole dosc czegokolwiek zwiazanego ze szkola. milej nocy
PostPosted: Sun Feb 27, 2005 2:13 pm

Dobranoc.

Hmm ja też się będę zmywać.

novelin

[ Kaku ]

PostPosted: Sun Feb 27, 2005 2:15 pm

dobranoc.
PostPosted: Sun Feb 27, 2005 3:29 pm

siema lebiki

Hadogenes

Hadogenes

PostPosted: Sun Feb 27, 2005 3:32 pm

kto tu jeshcze jest ??
PostPosted: Sun Feb 27, 2005 3:36 pm

to jak ktos sie pojawi to czy moglby mi powiedzec:
jak sie robi "enter" (nast akapit) w statusie do gg ??

Hadogenes

Hadogenes

PostPosted: Sun Feb 27, 2005 3:41 pm

taa kocham te porywcze monologi
PostPosted: Sun Feb 27, 2005 3:45 pm

Hadogenes
to jak ktos sie pojawi to czy moglby mi powiedzec:
jak sie robi "enter" (nast akapit) w statusie do gg ??

"/n" o ile sie nie myle.........
ale mnie tu nie ma........ xd

opcy

Hadogenes

PostPosted: Sun Feb 27, 2005 3:49 pm

opcy
"/n" o ile sie nie myle.........
ale mnie tu nie ma........ xd

jestes pewien ze "/n" bo w programowaniu to jest "\n"

a tak na serio cie nie ma ??
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8164 8165 8166 8167 8168 8169 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games