Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8163 8164 8165 8166 8167 8168 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Ntsumi_Aya

PostPosted: Sun Feb 27, 2005 1:14 pm

Miho_14
Lethiel
zmykam.. papatki wam

paaaa

ja tez juz mykam xp
papa xd
PostPosted: Sun Feb 27, 2005 1:16 pm

[ Message temporarily off-line ]

Ntsumi_Aya

novelin

Papap Miho, Leth ^^

~~lena-undesaid~~
ok... Wieloryby usneły, pingwin�w nie ma... *w samolocie wszystko obserwuje* OK. Skoro jas i kitty poszły, to moge zrzucac bombe.. *otworzyła drzwi, wszcześniej przyczepiając sie super mocną gumą do ściany* OK, OPCY! RZUCAM!! *wiatr zagłusza słowa Leny, ale ta zrzuca bombe. Rozlega sie wielki huk, bum, tumaty dymu uniemożliwiają widoczność* OPCY, CO SIE DZIEJE?!

i po wielorybach!!!!!!!!!
xd 3nodding xd
teraz mozemy w spokoju spożywać kryl !!

opcy

[ Kaku ]

PostPosted: Sun Feb 27, 2005 1:17 pm

Ibris
bye bye Leth

Wiesz, Kaku, sa chyba inne sposoby na 'niesmiertelnosc' xd jakos nie chcialabym miec zlamania otwartego muwaha...

napewno sa..
mozna np. strzelac do prezydenta, zostac papiezem, czy byc przyjacielem ewy braun..

ale otwarte zlamanie do najwiekszych przyjemnosci nie nalezy 3nodding
PostPosted: Sun Feb 27, 2005 1:17 pm

Ntsumi_Aya
jestem dzisiaj zajebiście szczęśliwa gonk mam ochotę coś rozwalić * twisted łapie bąbę kt�rąrzuciła lena i odrzuca jej * chyba coś zgubiłaś!!

Ha!
czyli należysz do wielorybiej szajki!!!!! scream

opcy

Gailenquen

PostPosted: Sun Feb 27, 2005 1:19 pm

[ Kaku ]
Ibris
bye bye Leth

Wiesz, Kaku, sa chyba inne sposoby na 'niesmiertelnosc' xd jakos nie chcialabym miec zlamania otwartego muwaha...

napewno sa..
mozna np. strzelac do prezydenta, zostac papiezem, czy byc przyjacielem ewy braun..

nie no, cos ty razz swiat jest taki, ze ciezko polaczyc przyjemne z pozytecznym XD jedna faceta zostala uwieczniona w ksiedze rekordow guinessa za najdluzsza obierke z jablka...
PostPosted: Sun Feb 27, 2005 1:22 pm

opcy
Ntsumi_Aya
jestem dzisiaj zajebiście szczęśliwa gonk mam ochotę coś rozwalić * twisted łapie bąbę kt�rąrzuciła lena i odrzuca jej * chyba coś zgubiłaś!!

Ha!

*łapie bombe i rzuca w morze, bomba wybucha*

~~lena-undesaid~~

Ntsumi_Aya

PostPosted: Sun Feb 27, 2005 1:24 pm

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Sun Feb 27, 2005 1:29 pm

Ntsumi_Aya
opcy
Ntsumi_Aya

Ha!

huh ?
jeśli chodzi o ubijanie zwierząt to nienawidze tych, kt�rzy zabijają zwierzęta dla zabawy lub się nad nimi znęcają. jestem za obroną zwierząt i roślin (min. drzew) w przyszłości chciałabym być wegetarianinką, ale narazie rodzice mi nie pozwalają *m�wi nieprzytomnym głosem* a o co chodzi?

chodzi o mój genialny plan zbombardowania wielorybów....
poniewaz zjadają nam cały kryl...

opcy

[ Kaku ]

PostPosted: Sun Feb 27, 2005 1:32 pm

Ibris
[ Kaku ]
Ibris
bye bye Leth

napewno sa..

nie no, cos ty razz swiat jest taki, ze ciezko polaczyc przyjemne z pozytecznym XD jedna faceta zostala uwieczniona w ksiedze rekordow guinessa za najdluzsza obierke z jablka...

wow, odkrycie rzeczywiscie na miare guniessa. to pewnie jakas socjalistyczna pani domu.
a ja myslalem, ze koles ktory przez 16 lat napisal wszystkie liczby od jeden do miliona jest niekompletny blaugh
PostPosted: Sun Feb 27, 2005 1:34 pm

opcy

chodzi o mój genialny plan zbombardowania wielorybów....
poniewaz zjadają nam cały kryl...

*szybkie obbadanie całej sytuacji* nieee ja nie zabijam zwierząt

a ludziska muszę już leciec biggrin bye

Ntsumi_Aya

Gailenquen

PostPosted: Sun Feb 27, 2005 1:37 pm

paps Aya

jeden pan mial czkawke chyba przez 6 czy 8 lat... albo dluzej oO' nie pamietam blaugh

spac =='
PostPosted: Sun Feb 27, 2005 1:39 pm

Ibris
paps Aya

jeden pan mial czkawke chyba przez 6 czy 8 lat... albo dluzej oO' nie pamietam blaugh

spac =='

dluzej, znacznie dluzej..przez 50-60 lat. po czym obudzil sie pewnego dnia cudownie uleczony. zdezorientowany do tego stopnia, ze kilka dni pozniej najzwyczajniej w swiecie mu sie umarlo.

[ Kaku ]

Gailenquen

PostPosted: Sun Feb 27, 2005 1:42 pm

[ Kaku ]
Ibris
paps Aya

spac =='

dluzej, znacznie dluzej..przez 50-60 lat. po czym obudzil sie pewnego dnia cudownie uleczony. zdezorientowany do tego stopnia, ze kilka dni pozniej najzwyczajniej w swiecie mu sie umarlo.

oO' kurza twarz...

Sen tak jak i pobudka moga byc niebezpiecznie. Ostatnio malo co sie nie zabilam na sesji, jak zasnelam na krzesle. A jeden facet na polskim w szkole zasnal na lawce... i sie juz nie obudzil.
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8163 8164 8165 8166 8167 8168 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games