|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 1:14 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 1:16 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ ok... Wieloryby usneły, pingwin�w nie ma... *w samolocie wszystko obserwuje* OK. Skoro jas i kitty poszły, to moge zrzucac bombe.. *otworzyła drzwi, wszcześniej przyczepiając sie super mocną gumą do ściany* OK, OPCY! RZUCAM!! *wiatr zagłusza słowa Leny, ale ta zrzuca bombe. Rozlega sie wielki huk, bum, tumaty dymu uniemożliwiają widoczność* OPCY, CO SIE DZIEJE?! i po wielorybach!!!!!!!!! xd 3nodding xd teraz mozemy w spokoju spożywać kryl !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 1:17 pm
Ibris bye bye Leth Wiesz, Kaku, sa chyba inne sposoby na 'niesmiertelnosc' xd jakos nie chcialabym miec zlamania otwartego muwaha... napewno sa.. mozna np. strzelac do prezydenta, zostac papiezem, czy byc przyjacielem ewy braun.. ale otwarte zlamanie do najwiekszych przyjemnosci nie nalezy 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 1:17 pm
Ntsumi_Aya jestem dzisiaj zajebiście szczęśliwa gonk mam ochotę coś rozwalić * twisted łapie bąbę kt�rąrzuciła lena i odrzuca jej * chyba coś zgubiłaś!! Ha! czyli należysz do wielorybiej szajki!!!!! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 1:19 pm
[ Kaku ] Ibris bye bye Leth Wiesz, Kaku, sa chyba inne sposoby na 'niesmiertelnosc' xd jakos nie chcialabym miec zlamania otwartego muwaha... napewno sa.. mozna np. strzelac do prezydenta, zostac papiezem, czy byc przyjacielem ewy braun.. ale otwarte zlamanie do najwiekszych przyjemnosci nie nalezy 3nodding nie no, cos ty razz swiat jest taki, ze ciezko polaczyc przyjemne z pozytecznym XD jedna faceta zostala uwieczniona w ksiedze rekordow guinessa za najdluzsza obierke z jablka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 1:22 pm
opcy Ntsumi_Aya jestem dzisiaj zajebiście szczęśliwa gonk mam ochotę coś rozwalić * twisted łapie bąbę kt�rąrzuciła lena i odrzuca jej * chyba coś zgubiłaś!! Ha! czyli należysz do wielorybiej szajki!!!!! scream *łapie bombe i rzuca w morze, bomba wybucha*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 1:24 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 1:29 pm
Ntsumi_Aya opcy Ntsumi_Aya jestem dzisiaj zajebiście szczęśliwa gonk mam ochotę coś rozwalić * twisted łapie bąbę kt�rąrzuciła lena i odrzuca jej * chyba coś zgubiłaś!! Ha! czyli należysz do wielorybiej szajki!!!!! scream huh ? jeśli chodzi o ubijanie zwierząt to nienawidze tych, kt�rzy zabijają zwierzęta dla zabawy lub się nad nimi znęcają. jestem za obroną zwierząt i roślin (min. drzew) w przyszłości chciałabym być wegetarianinką, ale narazie rodzice mi nie pozwalają *m�wi nieprzytomnym głosem* a o co chodzi? chodzi o mój genialny plan zbombardowania wielorybów.... poniewaz zjadają nam cały kryl...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 1:32 pm
Ibris [ Kaku ] Ibris bye bye Leth Wiesz, Kaku, sa chyba inne sposoby na 'niesmiertelnosc' xd jakos nie chcialabym miec zlamania otwartego muwaha... napewno sa.. mozna np. strzelac do prezydenta, zostac papiezem, czy byc przyjacielem ewy braun.. ale otwarte zlamanie do najwiekszych przyjemnosci nie nalezy 3nodding nie no, cos ty razz swiat jest taki, ze ciezko polaczyc przyjemne z pozytecznym XD jedna faceta zostala uwieczniona w ksiedze rekordow guinessa za najdluzsza obierke z jablka... wow, odkrycie rzeczywiscie na miare guniessa. to pewnie jakas socjalistyczna pani domu. a ja myslalem, ze koles ktory przez 16 lat napisal wszystkie liczby od jeden do miliona jest niekompletny blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 1:34 pm
opcy chodzi o mój genialny plan zbombardowania wielorybów.... poniewaz zjadają nam cały kryl... *szybkie obbadanie całej sytuacji* nieee ja nie zabijam zwierząt a ludziska muszę już leciec biggrin bye
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 1:37 pm
paps Aya
jeden pan mial czkawke chyba przez 6 czy 8 lat... albo dluzej oO' nie pamietam blaugh
spac =='
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 1:39 pm
Ibris paps Aya jeden pan mial czkawke chyba przez 6 czy 8 lat... albo dluzej oO' nie pamietam blaugh spac ==' dluzej, znacznie dluzej..przez 50-60 lat. po czym obudzil sie pewnego dnia cudownie uleczony. zdezorientowany do tego stopnia, ze kilka dni pozniej najzwyczajniej w swiecie mu sie umarlo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 1:42 pm
[ Kaku ] Ibris paps Aya jeden pan mial czkawke chyba przez 6 czy 8 lat... albo dluzej oO' nie pamietam blaugh spac ==' dluzej, znacznie dluzej..przez 50-60 lat. po czym obudzil sie pewnego dnia cudownie uleczony. zdezorientowany do tego stopnia, ze kilka dni pozniej najzwyczajniej w swiecie mu sie umarlo. oO' kurza twarz... Sen tak jak i pobudka moga byc niebezpiecznie. Ostatnio malo co sie nie zabilam na sesji, jak zasnelam na krzesle. A jeden facet na polskim w szkole zasnal na lawce... i sie juz nie obudzil.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|