|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 12:50 pm
Lethiel Ntsumi_Aya hey ludziska XP *skrobie cos w swoim zeszyciku* witaj *przytuuuuuuuuuuul* whee *zaglada przez ramie* cio tam pishesh ?? zadanie domowe xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 12:52 pm
Ntsumi_Aya Lethiel Ntsumi_Aya hey ludziska XP *skrobie cos w swoim zeszyciku* witaj *przytuuuuuuuuuuul* whee *zaglada przez ramie* cio tam pishesh ?? zadanie domowe xp aha xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 12:53 pm
Lavagetas_heqetai no co- smaczny jestem oblizal sobie brwi> mmm xd kurde... niezy masz zasieg....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Kaku ] ~~lena-undesaid~~ to skąd mam wziać bombe?? hmm..w koszu na bielizne powinno byc jeszcze kilka dosc wiekowych skarpetek. humanitaryzm? pieprzyc humanitaryzm.. O LOL !!! Że też wcześniej na to nie wpadłam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Lethiel Ntsumi_Aya hey ludziska XP *skrobie cos w swoim zeszyciku* witaj *przytuuuuuuuuuuul* whee *zaglada przez ramie* cio tam pishesh ?? zadanie domowe xp szfak..na smierc zapomnialem o zadaniach domowych ;;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 12:55 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 12:55 pm
czy ja cos mialam na zadanie domowe? pewnie tak ^^' w szkole sie zrobi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 12:56 pm
Ibris czy ja cos mialam na zadanie domowe? pewnie tak ^^' w szkole sie zrobi... glopia szkola xp buuuuu... te ferie byly za krootkie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 12:57 pm
Miho_14 Lavagetas_heqetai no co- smaczny jestem oblizal sobie brwi> mmm xd kurde... niezy masz zasieg.... lata praktyki XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 12:59 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 12:59 pm
Lavagetas_heqetai Miho_14 Lavagetas_heqetai no co- smaczny jestem oblizal sobie brwi> mmm xd kurde... niezy masz zasieg.... lata praktyki XD ...ja nawet do nosa nie dosiegne gonk ... widzisz??!! *pokazuje mu ze nie dosiegnie jezsykiem do nosa* crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 1:00 pm
Miho_14 Lavagetas_heqetai Miho_14 Lavagetas_heqetai no co- smaczny jestem oblizal sobie brwi> mmm xd kurde... niezy masz zasieg.... lata praktyki XD ...ja nawet do nosa nie dosiegne gonk ... widzisz??!! *pokazuje mu ze nie dosiegnie jezsykiem do nosa* crying hmm.. sprobuj polizac swoj lokiec 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
idem spać... zaśpiewałam wielorybom kołysankę... wieloryby zasnęły...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miho_14 Lavagetas_heqetai Miho_14 Lavagetas_heqetai no co- smaczny jestem oblizal sobie brwi> mmm xd kurde... niezy masz zasieg.... lata praktyki XD ...ja nawet do nosa nie dosiegne gonk ... widzisz??!! *pokazuje mu ze nie dosiegnie jezsykiem do nosa* crying hm.. *proobooje tesh* O.o .. nie mogu crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|