|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 12:44 pm
Lethiel ~~lena-undesaid~~ Lethiel ~~lena-undesaid~~ Lethiel *skok na LH* *przytuuuuuuul* 4laugh whee *przewraca* *zjada plasterki ogoorka z oczu* witaj blaugh Bleee.... Leti, jak możesz? nio cio sweatdrop .. lubie washywka blaugh łącznie z kremem przeciwzmarszczkowym?? sweatdrop tio nie krem tylko maseczka ryżowa blaugh *liz LH po policzq* chcesz sproobować ?? xd NIEE!! *szybko odsuwa sie jaknajdalej Lethiel*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 12:44 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 12:45 pm
~~lena-undesaid~~ NIEE!! *szybko odsuwa sie jaknajdalej Lethiel* nio cio ?? xd blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Kaku ] Miho_14 Ibris Miho ^^ *podaje chusteczki* Garbaty Dżon pilnuje piwnicy XD ochhhh dzieki. * wyciera oczka po czym gloooosno smarka* niezly hardkor xp no baa, a jakze inaczej ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder eek WIELORYBY?! jaaaaa uuuumieeeem moooowiććć poooo waaaleeeńskuuuu! *m�wi po waleńsku* czyli mamy plan........ ty ich zagadasz..... Lena podłoży bombe.... Kitt bedzie zabezpieczac i pilnowac czy nie ma zadnych pingwinow w okolicy... a potem buuuuum!!!!! ziemia spłynie tranem.....!!!!!!! twisted twisted twisted twisted twisted MUahahahhahhhahhhahhhahhha *diaboliczny smiech*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 12:47 pm
ja tam lubie mojego Staszka, nawet pamieta jaki mam numerek w szatni XD no i nie slucha afrykanskiego rapu xd
i zejdzcie z tych pingwinkow biednych vv''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Jaswinder eek WIELORYBY?! jaaaaa uuuumieeeem moooowiććć poooo waaaleeeńskuuuu! *m�wi po waleńsku* czyli mamy plan........ ty ich zagadasz..... Lena podłoży bombe.... Kitt bedzie zabezpieczac i pilnowac czy nie ma zadnych pingwinow w okolicy... a potem buuuuum!!!!! ziemia spłynie tranem.....!!!!!!! twisted twisted twisted twisted twisted MUahahahhahhhahhhahhhahhha *diaboliczny smiech* to skąd mam wziać bombe??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 12:49 pm
hey ludziska XP *skrobie cos w swoim zeszyciku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ opcy Jaswinder eek WIELORYBY?! jaaaaa uuuumieeeem moooowiććć poooo waaaleeeńskuuuu! *m�wi po waleńsku* czyli mamy plan........ ty ich zagadasz..... Lena podłoży bombe.... Kitt bedzie zabezpieczac i pilnowac czy nie ma zadnych pingwinow w okolicy... a potem buuuuum!!!!! ziemia spłynie tranem.....!!!!!!! twisted twisted twisted twisted twisted MUahahahhahhhahhhahhhahhha *diaboliczny smiech* to skąd mam wziać bombe?? kup... pewnie nie takie rzeczy przed twoja szkola sprzedawaja.... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ to skąd mam wziać bombe?? hmm..w koszu na bielizne powinno byc jeszcze kilka dosc wiekowych skarpetek. humanitaryzm? pieprzyc humanitaryzm..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 12:50 pm
Lethiel ~~lena-undesaid~~ NIEE!! *szybko odsuwa sie jaknajdalej Lethiel* nio cio ?? xd blaugh xd no co- smaczny jestem mmm xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya hey ludziska XP *skrobie cos w swoim zeszyciku* witaj *przytuuuuuuuuuuul* whee *zaglada przez ramie* cio tam pishesh ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Lethiel ~~lena-undesaid~~ NIEE!! *szybko odsuwa sie jaknajdalej Lethiel* nio cio ?? xd blaugh xd no co- smaczny jestem mmm xd O.o .. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|