|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 12:20 pm
~~lena-undesaid~~ eek To... ty... ten... tego... MASECZKI?! łypanie okiem to jest to!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ eek To... ty... ten... tego... MASECZKI?! i ogorki na oczy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Jaswinder JA?! no gdzież bym śmiała... sweatdrop a to tak jakoś podobnie... charliego... opcego... tja..... to jakie bedzie perwsze zadanie...... whee ZBOMBARDOWAĆ WIELORYBY!! xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 12:21 pm
~~lena-undesaid~~ eek To... ty... ten... tego... MASECZKI?! no ba! jasne, mam piekna cere, skora na twarzy jak pupcia niemowlecia xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 12:22 pm
Ibris ~~lena-undesaid~~ eek To... ty... ten... tego... MASECZKI?! i ogorki na oczy wink eek eek oK... JA NIE CHCIAŁAM, ŻEBY SIE TUTAJ AZ TAK ROZKRECIŁO...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*skok na LH* *przytuuuuuuul* 4laugh whee *przewraca* *zjada plasterki ogoorka z oczu* witaj blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ opcy Jaswinder JA?! no gdzież bym śmiała... sweatdrop a to tak jakoś podobnie... charliego... opcego... tja..... to jakie bedzie perwsze zadanie...... whee ZBOMBARDOWAĆ WIELORYBY!! xd xd witam wszystkich... ponownie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 12:23 pm
~~lena-undesaid~~ opcy Jaswinder JA?! no gdzież bym śmiała... sweatdrop a to tak jakoś podobnie... charliego... opcego... tja..... to jakie bedzie perwsze zadanie...... whee ZBOMBARDOWAĆ WIELORYBY!! xd xd twisted dokładnie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 12:23 pm
LH, a krem przeciwzmarszczkowy jaki masz? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 12:24 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 12:25 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 12:26 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris LH, a krem przeciwzmarszczkowy jaki masz? razz Garnier pro activ z prowitamina b5 xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ opcy Jaswinder JA?! no gdzież bym śmiała... sweatdrop a to tak jakoś podobnie... charliego... opcego... tja..... to jakie bedzie perwsze zadanie...... whee ZBOMBARDOWAĆ WIELORYBY!! xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|