|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 12:04 pm
opcy Ibris Opcy, trzeba je bedzie ubierac, karmic... wiesz w co Cie wpakowaly? ;P no mnie sie nikt nie pytał....... xp ziemniaki są tanie wiec z karmieniem nie bedzie problemu... a ubierać...?? po co???? wink ja sie tak łatwo nie dam rozebrać! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 12:06 pm
~~lena-undesaid~~ opcy Ibris Opcy, trzeba je bedzie ubierac, karmic... wiesz w co Cie wpakowaly? ;P no mnie sie nikt nie pytał....... xp ziemniaki są tanie wiec z karmieniem nie bedzie problemu... a ubierać...?? po co???? wink ja sie tak łatwo nie dam rozebrać! xd Opcy, no wlasnie po to ^^''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 12:08 pm
Ibris ~~lena-undesaid~~ opcy Ibris Opcy, trzeba je bedzie ubierac, karmic... wiesz w co Cie wpakowaly? ;P no mnie sie nikt nie pytał....... xp ziemniaki są tanie wiec z karmieniem nie bedzie problemu... a ubierać...?? po co???? wink ja sie tak łatwo nie dam rozebrać! xd Opcy, no wlasnie po to ^^'' xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 12:08 pm
jakos sie dogadamy co nie? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 12:10 pm
Heyah all biggrin
whee Ib kotku :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 12:11 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 12:12 pm
novelin Heyah all biggrin whee Ib kotku :* witaj *przytuuuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 12:12 pm
opcy jakos sie dogadamy co nie? 3nodding właaaaśnie, jakoś bedzxe whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 12:13 pm
~~lena-undesaid~~ opcy ~~lena-undesaid~~ popatrz na moją sygnaturke... Jakby co, to nie ja to robiłam! wink wlasnie zauważyłem........ która na to wpadła...? xd siostrzyczki, moge, powiedzieć?? biggrin ANI MI SIĘ WAŻ!!! znowu na mnie będzie... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 12:14 pm
Jaswinder ~~lena-undesaid~~ opcy ~~lena-undesaid~~ popatrz na moją sygnaturke... Jakby co, to nie ja to robiłam! wink wlasnie zauważyłem........ która na to wpadła...? xd siostrzyczki, moge, powiedzieć?? biggrin ANI MI SIĘ WAŻ!!! znowu na mnie będzie... stare i tak coś mi sie wydaje że Ty na to wpadłaś.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 12:16 pm
|
|
|
|
|
|
|
mmraau... :> hey Nov ^.^ ja chce tego tego:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JA?! no gdzież bym śmiała... sweatdrop
a to tak jakoś podobnie... charliego... opcego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 12:18 pm
Jaswinder JA?! no gdzież bym śmiała... sweatdrop a to tak jakoś podobnie... charliego... opcego... tja..... to jakie bedzie perwsze zadanie...... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 12:19 pm
eek To... ty... ten... tego... MASECZKI?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|