|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 11:51 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 11:51 am
Setsuna Dragonclaw hello lethii... jak bylo na spotkaniu z zero i fifi ninja omi: wiem ale bylam ciekawa whee *przytuuuuuuuuuuul* witaj 4laugh whee nio cialkiem fajnie wink whee 3nodding .. chociash fifi znam jush 2 lata.. wiec spotkanie z nią nowoscia nie bylo blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 11:53 am
popatrz lepiej na lenę...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 11:55 am
Jaswinder popatrz lepiej na lenę... hihihi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 11:55 am
Lethiel Setsuna Dragonclaw hello lethii... jak bylo na spotkaniu z zero i fifi ninja omi: wiem ale bylam ciekawa whee *przytuuuuuuuuuuul* witaj 4laugh whee nio cialkiem fajnie wink whee 3nodding .. chociash fifi znam jush 2 lata.. wiec spotkanie z nią nowoscia nie bylo blaugh heh 3nodding w rzeczywistosci zero tesh jest jak ciacho czy jush trche mneij? blaugh jas: masz super kota w sigu 3nodding 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 11:56 am
~~lena-undesaid~~ Jaswinder popatrz lepiej na lenę... hihihi... o co chodzi....? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 11:57 am
opcy ~~lena-undesaid~~ Jaswinder popatrz lepiej na lenę... hihihi... o co chodzi....? sweatdrop eek o cholerka!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 11:57 am
opcy ~~lena-undesaid~~ Jaswinder popatrz lepiej na lenę... hihihi... o co chodzi....? sweatdrop popatrz na moją sygnaturke... Jakby co, to nie ja to robiłam! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 11:58 am
~~lena-undesaid~~ popatrz na moją sygnaturke... Jakby co, to nie ja to robiłam! wink wlasnie zauważyłem........ która na to wpadła...? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 11:59 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 12:00 pm
Setsuna Dragonclaw Lethiel Setsuna Dragonclaw hello lethii... jak bylo na spotkaniu z zero i fifi ninja omi: wiem ale bylam ciekawa whee *przytuuuuuuuuuuul* witaj 4laugh whee nio cialkiem fajnie wink whee 3nodding .. chociash fifi znam jush 2 lata.. wiec spotkanie z nią nowoscia nie bylo blaugh heh 3nodding w rzeczywistosci zero tesh jest jak ciacho czy jush trche mneij? blaugh jas: masz super kota w sigu 3nodding 4laugh xd xd xd xd xd xd hieh... bardziej twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 12:01 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 12:01 pm
Opcy, trzeba je bedzie ubierac, karmic... wiesz w co Cie wpakowaly? ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 12:02 pm
opcy ~~lena-undesaid~~ popatrz na moją sygnaturke... Jakby co, to nie ja to robiłam! wink wlasnie zauważyłem........ która na to wpadła...? xd siostrzyczki, moge, powiedzieć?? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 12:03 pm
Ibris Opcy, trzeba je bedzie ubierac, karmic... wiesz w co Cie wpakowaly? ;P no mnie sie nikt nie pytał....... xp ziemniaki są tanie wiec z karmieniem nie bedzie problemu... a ubierać...?? po co???? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|