|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 11:09 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 11:10 am
"I will die I have died It's all right I don't mind" sweatdrop xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 11:10 am
Kitty-ShadowCat Gosiak siemaaaaaaaaaa biggrin wlasnie wrocilam z wyjazdu pooboijana zmeczona jak niewiem biggrin ale usatysfakcjonowana :] wlasnie zrzucam fotki na kompa biggrin cześć..... fajnio..... a wkleisz do galeri? sweatdrop aa ok moge wkleic biggrin nieduzo ich jest ale cos sie znajdzie biggrin jak dodam to dam zaraz znac :] bosz jak ja nieskladnie pisze biggrin ej balonik mi uciekl na przystanku jak jechalam autobusem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 11:13 am
jesli pytasz o studia, to na administracji na WSAPie (bardzo dobra uczelnia- polecam wink ) 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 11:14 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 11:15 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 11:15 am
Bialoglowe moje, najwiekszy rozmiar gaiowej koszulki jest xl czy xxl?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 11:16 am
Omega Sun jesli pytasz o studia, to na administracji na WSAPie (bardzo dobra uczelnia- polecam wink ) 3nodding jak jeszcze mi wyjasnisz skroot WSAP to bedzie suuper blaugh paa chris
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 11:17 am
Kociaaaaak dodalam 4 fotki do galeriii
a nawet opuiszki palcow mnie bola biggrin i mam ogromniastego siniaka na rece ktory mnie boli strasznie ==' a i rozwalone kolano biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 11:18 am
Gosiak Kociaaaaak dodalam 4 fotki do galeriii a nawet opuiszki palcow mnie bola biggrin i mam ogromniastego siniaka na rece ktory mnie boli strasznie ==' a i rozwalone kolano biggrin fajnio- idu popatrzeć blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 11:19 am
Setsuna Dragonclaw Omega Sun jesli pytasz o studia, to na administracji na WSAPie (bardzo dobra uczelnia- polecam wink ) 3nodding jak jeszcze mi wyjasnisz skroot WSAP to bedzie suuper blaugh paa chris Wyzsza Szkola Administracji Publicznej w Bialymstoku, ale mozna tu studiowac nie tylko administracje. Sa rozne fajne kierunki 3nodding .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 11:19 am
Gosiak Kociaaaaak dodalam 4 fotki do galeriii a nawet opuiszki palcow mnie bola biggrin i mam ogromniastego siniaka na rece ktory mnie boli strasznie ==' a i rozwalone kolano biggrin wspolczocia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 11:20 am
heeeey *macha* wie ktos jaki jest najwiekszy rozmiar gaiowego tshirta?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 11:20 am
~~lena-undesaid~~ Gosiak Kociaaaaak dodalam 4 fotki do galeriii a nawet opuiszki palcow mnie bola biggrin i mam ogromniastego siniaka na rece ktory mnie boli strasznie ==' a i rozwalone kolano biggrin wspolczocia... dziekuje biggrin heart ale warto bylo :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 11:21 am
Omega Sun Setsuna Dragonclaw Omega Sun jesli pytasz o studia, to na administracji na WSAPie (bardzo dobra uczelnia- polecam wink ) 3nodding jak jeszcze mi wyjasnisz skroot WSAP to bedzie suuper blaugh paa chris Wyzsza Szkola Administracji Publicznej w Bialymstoku, ale mozna tu studiowac nie tylko administracje. Sa rozne fajne kierunki 3nodding . hmm.. troche daleko jak dla mnie ^^" jakie?:> moze w wawce znajde cos ciekawego albo zdanie zmienie whee ibris: sprawdz w gaia avatar creator, sa tam trzy rozmiary podane 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|