|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 10:45 am
Omega Sun Miss_Karina Omega Sun A Ty wciaz cos pijesz wink Wpadniesz w alkoholizm blaugh to tylko pixelikowe winko blaugh whee w realu w przeciwienstwie do gai malo pije sweatdrop xp studia mi na to nie pozwalaja oraz auto xd a co maja studia do picia? To chyba zalezy jaka kto ma glowke wink A co do autka, to tez przydaloby mi sie, bo juz mnie wkurzaja spozniajace sie pociagi i sciganie sie z autobusem do nastepnego przystanku xp mi maja na to studia ze nie moge pic kiedy pracuje w domciu eshhh... tylko w weekendy moge sobie pozwolic, ale najczesciej zapominam o % xd ja czasem sie spozniam na studia nawet jesli mam autko ^^" i tyle >.< ale juz sie przyzwyczailam XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 10:47 am
to co robimy?? sniezkowa-walka?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 10:48 am
Baliaur to co robimy?? sniezkowa-walka?? xd mam inny pomysł *przytula mocno i całuje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 10:49 am
Baliaur to co robimy?? sniezkowa-walka?? xd poduchowa blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 10:51 am
ok, jestem znowu. Właśnie byłam na gildiowej galerii..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 10:52 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 10:53 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 10:56 am
cześć Setsu blaugh cześć Lenuś heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 11:01 am
ej, ma ktos utwor Sary Brightman - So Many Things?
bardzo potrzebuje vv'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 11:02 am
Znikam, do zobaczenia szkraby :3 cya
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 11:03 am
siemaaaaaaaaaa biggrin wlasnie wrocilam z wyjazdu pooboijana zmeczona jak niewiem biggrin ale usatysfakcjonowana :]
wlasnie zrzucam fotki na kompa biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina mi maja na to studia ze nie moge pic kiedy pracuje w domciu eshhh... tylko w weekendy moge sobie pozwolic, ale najczesciej zapominam o % xd ja czasem sie spozniam na studia nawet jesli mam autko ^^" i tyle >.< ale juz sie przyzwyczailam XD ja sie nie spozniam (chyba ze jest to ode mnie niezalezne), ale za to musze sie czasem niezle nabiegac, zeby byc punktualnie wink Kolejna zaleta studiow- ksztaltuja sylwetke sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Znikam, do zobaczenia szkraby :3 cya papa blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 11:04 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 11:05 am
Gosiak siemaaaaaaaaaa biggrin wlasnie wrocilam z wyjazdu pooboijana zmeczona jak niewiem biggrin ale usatysfakcjonowana :] wlasnie zrzucam fotki na kompa biggrin cześć..... fajnio..... a wkleisz do galeri? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|