|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 10:31 am
Christoff_Gangrell *obejmuje mocno wpija sie wszyjke* *wtula sie* ~~lena-undesaid~~ zaraz!! co to, jakiĆ klub odchudzania, czy jaak?! dlaczego by nie?? xp Omi zostaw ten temat....josh go skonczylysmy sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 10:32 am
Baliaur to jest tylko nieprozumienie ktorego powodem jest roznica wieku..bywa... sad Ok, na przyszlosc po prostu starajcie sie byc bardziej wyrozumiali dla siebie nawzajem. I jak sie juz koniecznie musicie poklocic, to przynajmniej sie nie wyzywajcie tylko w miare kulturalnie wymieniajcie argumenty wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 10:32 am
Omega Sun A czy ja mowie, ze sie klocisz? Przeciez nie bede tu kazdego wymieniac z nazwiska xp Wlasciwe osoby wiedza, ze o nie chodzi ok, ok...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 10:34 am
Baliaur Christoff_Gangrell *obejmuje mocno wpija sie wszyjke* *wtula sie* *przytula mocno i kuadzie uepek na ramieniu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Omi zostaw ten temat....josh go skonczylysmy sweatdrop ok, temat jest zamkniety 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 10:35 am
Omega Sun Baliaur to jest tylko nieprozumienie ktorego powodem jest roznica wieku..bywa... sad Ok, na przyszlosc po prostu starajcie sie byc bardziej wyrozumiali dla siebie nawzajem. I jak sie juz koniecznie musicie poklocic, to przynajmniej sie nie wyzywajcie tylko w miare kulturalnie wymieniajcie argumenty wink ja nie klenelam...ja staralam sie zachowywac kultularnie w miare mozliwosci sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 10:35 am
A Ty wciaz cos pijesz wink Wpadniesz w alkoholizm blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 10:37 am
Omega Sun A Ty wciaz cos pijesz wink Wpadniesz w alkoholizm blaugh jestem z powrotem whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 10:37 am
Omega Sun A Ty wciaz cos pijesz wink Wpadniesz w alkoholizm blaugh to tylko pixelikowe winko blaugh whee w realu w przeciwienstwie do gai malo pije sweatdrop xp studia mi na to nie pozwalaja oraz auto xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 10:38 am
Miss_Karina Omega Sun A Ty wciaz cos pijesz wink Wpadniesz w alkoholizm blaugh to tylko pixelikowe winko blaugh whee w realu w przeciwienstwie do gai malo pije sweatdrop xp studia mi na to nie pozwalaja oraz auto xd nie klam, Karin biggrin My i tak juz wiemy *podpija jej winko*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 10:39 am
Ibris Miss_Karina Omega Sun A Ty wciaz cos pijesz wink Wpadniesz w alkoholizm blaugh to tylko pixelikowe winko blaugh whee w realu w przeciwienstwie do gai malo pije sweatdrop xp studia mi na to nie pozwalaja oraz auto xd nie klam, Karin biggrin My i tak juz wiemy *podpija jej winko* kiedy to ja serio nie klamie crying crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 10:42 am
Miss_Karina Omega Sun A Ty wciaz cos pijesz wink Wpadniesz w alkoholizm blaugh to tylko pixelikowe winko blaugh whee w realu w przeciwienstwie do gai malo pije sweatdrop xp studia mi na to nie pozwalaja oraz auto xd a co maja studia do picia? To chyba zalezy jaka kto ma glowke wink A co do autka, to tez przydaloby mi sie, bo juz mnie wkurzaja spozniajace sie pociagi i sciganie sie z autobusem do nastepnego przystanku xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina kiedy to ja serio nie klamie crying crying crying crying crying ja ci wierze 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hey, przecie zartuje wink ale czasem czlowiek ma smaka na cos dobrego. np. grzaniec w chlodne wieczorki ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|