|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 10:21 am
wystarczy wyjsc na chwile a Wy sie zaraz klocicie gonk I nie liczycie cytatow, przez co robi sie balagan blaugh I przestancie juz sobie dokuczac nawzajem stare .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 10:21 am
Stres wyszczupla najlepiej zwłaszcza taki tygodniowy ... echh...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 10:22 am
novelin Stres wyszczupla najlepiej zwłaszcza taki tygodniowy ... echh... ja mam stresu az nadto... szczegolnie ostatnio ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 10:22 am
Omega Sun wystarczy wyjsc na chwile a Wy sie zaraz klocicie gonk I nie liczycie cytatow, przez co robi sie balagan blaugh I przestancie juz sobie dokuczac nawzajem stare . No moze ciebie w koncu posłuchają..... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 10:23 am
Christoff_Gangrell Baliaur Christoff_Gangrell Baliaur Christoff_Gangrell *kleka przed nią i bije czołem o podłoge* Wybacz wybacz wybacz... sad psieplasiam... *przytula* *pzrytula też całuje nieśmiauo* surprised *pzrytula mocno i całuje* redface Hey Omi..my josh przestalysmy jakbys niezauwazyla stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 10:23 am
Ja właśnie słucham. Ich najnowsza płyta jest boska, Zakochałam się.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 10:25 am
Lavagetas_heqetai Miss_Karina ninja czesc wam wink Ibri praca kapitalna wink whee dobrywieczor xd dziekuje XD esh... i skonczylam teraz atak na winko xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 10:25 am
novelin Ja właśnie słucham. Ich najnowsza płyta jest boska, Zakochałam się. XD ale jest na miejscu po mne, prawda? XDD ja jestem Twoja jedyna miloscia wink kurde, kocham Akerfeldt'a vv'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 10:26 am
Omega Sun wystarczy wyjsc na chwile a Wy sie zaraz klocicie gonk I nie liczycie cytatow, przez co robi sie balagan blaugh I przestancie juz sobie dokuczac nawzajem stare . ja sie nie kłuce... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 10:26 am
Baliaur Hey Omi..my josh przestalysmy jakbys niezauwazyla stare zauwazylam, ale to bylo odnosnie poprzednich stron. Jak Wam podopisuje w starych chmurkach na czerwono, to nikt nie zauwazy, wiec postanowilam grzecznie poprosic o poprawe zachowania tyle, ze z opoznieniem blaugh sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 10:27 am
*obejmuje mocno wpija sie wszyjke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Baliaur Jaswinder Kitty-ShadowCat *przytul* siostrzyczko. em... fajowe ubranko sweatdrop ...palenie wyszczupla... emmm... no... ^^ nie jedzenie obiadu w ferie wyszupla....jestem zywym dowodem blaugh brak slodyczy i 2 posilki dziennie tez daja rezultaty - 3kg mniej ;P sluchal ktos Ayreona? zaraz!! co to, jakiś klub odchudzania, czy jaak?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
no nic, nudno-- ide sobie- adieu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 10:29 am
Omega Sun Baliaur Hey Omi..my josh przestalysmy jakbys niezauwazyla stare zauwazylam, ale to bylo odnosnie poprzednich stron. Jak Wam podopisuje w starych chmurkach na czerwono, to nikt nie zauwazy, wiec postanowilam grzecznie poprosic o poprawe zachowania tyle, ze z opoznieniem blaugh sweatdrop to jest tylko nieprozumienie ktorego powodem jest roznica wieku..bywa... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 10:30 am
~~lena-undesaid~~ Omega Sun wystarczy wyjsc na chwile a Wy sie zaraz klocicie gonk I nie liczycie cytatow, przez co robi sie balagan blaugh I przestancie juz sobie dokuczac nawzajem stare . ja sie nie kłuce... stare A czy ja mowie, ze sie klocisz? Przeciez nie bede tu kazdego wymieniac z nazwiska xp Wlasciwe osoby wiedza, ze o nie chodzi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|