|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 9:57 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 9:57 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 9:58 am
Lavagetas_heqetai wired_Yuki Lavagetas_heqetai no co ty- makaroniku? :cD ii tam wink no wiecz , ja młodziutka wolna dziewczynka , tak w samym makaroniku biggrin xd wsam raz rekama knora no wlasnie ladna zgrabna dziewczyna xd czekam :cD a z kąd wiesz ze ładna ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 9:59 am
Christoff_Gangrell Aha wiec to tylko dlatego.... stare *idzie sie wyplakac do kata* sad Ibri shlyczne whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 10:00 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 10:01 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 10:02 am
wired_Yuki Lavagetas_heqetai wired_Yuki Lavagetas_heqetai no co ty- makaroniku? :cD ii tam wink no wiecz , ja młodziutka wolna dziewczynka , tak w samym makaroniku biggrin xd wsam raz rekama knora no wlasnie ladna zgrabna dziewczyna xd czekam :cD a z kąd wiesz ze ładna ? z fotki blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 10:02 am
papatki Yuki ^^
Baliaru, co jest?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 10:03 am
Ibris papatki Yuki ^^ Baliaru, co jest? bo Chris sie wsciek ze zucilam faje tylkoz powodow finansowych....ale to byl nie jedyny powod.. crying *sniff sniff*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 10:05 am
Baliaur Ibris papatki Yuki ^^ Baliaru, co jest? bo Chris sie wsciek ze zucilam faje tylkoz powodow finansowych....ale to byl nie jedyny powod.. crying *sniff sniff* Wcale sie nie wciekuem... xp tylko tak to zabżmiało... Przeprasam...8przytula i całuje* wybaczysz???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 10:06 am
Christoff_Gangrell Baliaur Ibris papatki Yuki ^^ Baliaru, co jest? bo Chris sie wsciek ze zucilam faje tylkoz powodow finansowych....ale to byl nie jedyny powod.. crying *sniff sniff* Wcale sie nie wciekuem... xp tylko tak to zabżmiało... Przeprasam...8przytula i całuje* wybaczysz??? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 10:08 am
^^'
nalogi etc. to chyba indywidualna sprawa kazdego... z drugiej strony, kazdy powod dobry, ne? sweatdrop
i juz okej ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 10:09 am
Baliaur Christoff_Gangrell Baliaur Ibris papatki Yuki ^^ Baliaru, co jest? bo Chris sie wsciek ze zucilam faje tylkoz powodow finansowych....ale to byl nie jedyny powod.. crying *sniff sniff* Wcale sie nie wciekuem... xp tylko tak to zabżmiało... Przeprasam...8przytula i całuje* wybaczysz??? crying *kleka przed nią i bije czołem o podłoge* Wybacz wybacz wybacz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 10:09 am
Ibris ^^' nalogi etc. to chyba indywidualna sprawa kazdego... z drugiej strony, kazdy powod dobry, ne? sweatdrop i juz okej ^^' wiesz...u mnie to nie byl typowy nalog... ja rzucilam bez motywacji w jeden dzien... ja sie ciezko uzalezniam sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|