|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 9:25 am
Wodzu sorki, ale jak dla mnie mozesz se nawet za przeproszeniem pierdyknac w leb, a mi i tak to bedzie zwisac.. poprostu sie odczepcie i tyle... skoro ci to zwisa to chyba nie musimy sie od niej odczepic bo ci to ZWISA co Baliaur bedzie robil ;] tak?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lenuś- zrobiłam gifa z tobą jas i mną blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*zatyka uszy i idzie do swojego pokoju*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wow, no nareszcie jakas sprzeczka- nudno sie robilo go go go
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 9:26 am
Lavagetas_heqetai zaraz mozna to zmienic- mi wystarczy tylko dekolt xd jak chcesz moge byc twoją makaronową księzniczka biggrin wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Napięta atmosfera.
Witam. ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu Prinee Wodzu Hej?? czy taki problem sie odczepic? "Nie kurwa, to moja sprawa i kitty!! Sorki, ale taka prawda!! " o.O my sie nie wtracamy w wasze sprawy jakbys nie zauwazyl ;] tylko komentujemy sposob bycia Kitty i jeszcze jedno chciales zbysmy spelnili twoja prosbe ;] ale w tamtym posnie nie widze zadnej prosby ;] i ps kiedy oddasz mi moje 9 k albo ninja HB ?;] w bibi jest napisane:" jesli towje oko jest przyczyna grzechu wylup je" zrobisz tak?? przeczytaj caly post!! nie nie zrobie tak ;] przeczytalam caly post ale ty masz chyba nkies problemu w wyrazaniu sie !!!!!! i gdzie moje 9 k scream scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 9:27 am
Lavagetas_heqetai wow, no nareszcie jakas sprzeczka- nudno sie robilo go go go*siada obok ze swoim sokiem kaktusowym i poduszka* lajf is brutal... hey Novelin :*, Serafin.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 9:27 am
Kitty-ShadowCat Lenuś- zrobiłam gifa z tobą jas i mną blaugh cool smile wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 9:28 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wired_Yuki Lavagetas_heqetai zaraz mozna to zmienic- mi wystarczy tylko dekolt xd jak chcesz moge byc twoją makaronową księzniczka biggrin wink czy to znaczy ze ubierzesz sie jedynie w nitki makaronu? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai wow, no nareszcie jakas sprzeczka- nudno sie robilo go go go eek no comments... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu sorki, ale jak dla mnie mozesz se nawet za przeproszeniem pierdyknac w leb, a mi i tak to bedzie zwisac.. poprostu sie odczepcie i tyle... mozesh sobie prosic ale ja TAKIEGO ZACHOWANIA I ROBIENIA Z SBIE PEPKA SWIATA nie zniose... *pisze na tabliczce "przpraszam" i uderza sie nia w glowe* josh dobrze???? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|