|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 9:17 am
witaj ^^ panno makaronowa :cD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 9:17 am
Baliaur Kitty-ShadowCat Prinee Baliaur wiesz niektorzy maja "swoj" kalendarz sweatdrop xp taaak..... ona z pewnością razz razz razz nikt cię nie pytał o zdanie..... xp cbie zreszta tesh... wez prztan sie zachowywac jak rozpieszczona smarkula!!!!!!!!! no właśnie !!! razz Gdzie to takie dzieci się rodzą ;] to jeszcze jakieś pozostałości po Czernobylu czy jak? razz *piru*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 9:18 am
Baliaur Kitty-ShadowCat Prinee Baliaur wiesz niektorzy maja "swoj" kalendarz sweatdrop xp taaak..... ona z pewnością razz razz razz nikt cię nie pytał o zdanie..... xp cbie zreszta tesh... wez prztan sie zachowywac jak rozpieszczona smarkula!!!!!!!!! A ty byś sie wreszcie mogła od niej odczepic i normalnie ja I G N O R O W A C scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 9:19 am
~~lena-undesaid~~ Baliaur Kitty-ShadowCat Prinee Baliaur wiesz niektorzy maja "swoj" kalendarz sweatdrop xp taaak..... ona z pewnością razz razz razz nikt cię nie pytał o zdanie..... xp cbie zreszta tesh... wez prztan sie zachowywac jak rozpieszczona smarkula!!!!!!!!! A ty byś sie wreszcie mogła od niej odczepic i normalnie ja I G N O R O W A C scream a ty co? jak ci cos nie pasuje to po cholere sie wtracasz? sama sobie nasz ignoruj jak ci sie cos nie podoba neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 9:20 am
wired_Yuki *rzuca sie na niego iadajac mu na glowie* hejka hejka biggrin 3nodding *Robi kręciołka* Heh stare a te znowu se dogryzają... nie macie jakiegos hobby innego???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 9:20 am
Hej?? czy taki problem sie odczepic?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 9:21 am
~~lena-undesaid~~ Baliaur cbie zreszta tesh... wez prztan sie zachowywac jak rozpieszczona smarkula!!!!!!!!! A ty byś sie wreszcie mogła od niej odczepic i normalnie ja I G N O R O W A C scream no co?? pozartowac se nie mozna... ja tylko stwierdzam fakty i ja o cos prosze wodzu srki ale ja bede pytac...ja zawsze robie to co chcem..srki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 9:21 am
Lavagetas_heqetai witaj ^^ panno makaronowa :cD oh witam pana władce makaronu , niestety niemam makarony na dekolcie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 9:22 am
Wodzu Hej?? czy taki problem sie odczepic? "Nie kurwa, to moja sprawa i kitty!! Sorki, ale taka prawda!! " o.O my sie nie wtracamy w wasze sprawy jakbys nie zauwazyl ;] tylko komentujemy sposob bycia Kitty i jeszcze jedno chciales zbysmy spelnili twoja prosbe ;] ale w tamtym posnie nie widze zadnej prosby ;] i ps kiedy oddasz mi moje 9 k albo ninja HB ?;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu Hej?? czy taki problem sie odczepic? Czy ty jeszcze nie zauwarzyeś, że te dwie muszą byc nieco inaczej traktowane niż inni?? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur ~~lena-undesaid~~ Baliaur Kitty-ShadowCat Prinee Baliaur wiesz niektorzy maja "swoj" kalendarz sweatdrop xp taaak..... ona z pewnością razz razz razz nikt cię nie pytał o zdanie..... xp cbie zreszta tesh... wez prztan sie zachowywac jak rozpieszczona smarkula!!!!!!!!! A ty byś sie wreszcie mogła od niej odczepic i normalnie ja I G N O R O W A C scream no co?? pozartowac se nie mozna... ja tylko stwierdzam fakty i ja o cos prosze wodzu srki ale ja bede pytac...ja zawsze robie to co chcem..srki sorki, ale jak dla mnie mozesz se nawet za przeproszeniem pierdyknac w leb, a mi i tak to bedzie zwisac.. poprostu sie odczepcie i tyle...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 9:23 am
Hey Yuki, Chris und Wodzu biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 9:23 am
wired_Yuki Lavagetas_heqetai witaj ^^ panno makaronowa :cD oh witam pana władce makaronu , niestety niemam makarony na dekolcie wink zaraz mozna to zmienic- mi wystarczy tylko dekolt xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 9:24 am
Prinee a ty co? jak ci cos nie pasuje to po cholere sie wtracasz? sama sobie nasz ignoruj jak ci sie cos nie podoba neutral 1. ja z ignorowanie nie mam problemu, w przeciwieństwie do ciebie, bo jakoś widać, ze masz niezwykły pociąg do kłutni... stare 2. a sie wtrącam, bo kituś to moja siostra 3. nie łam regulaminu gaji
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 9:24 am
Prinee Wodzu Hej?? czy taki problem sie odczepic? "Nie kurwa, to moja sprawa i kitty!! Sorki, ale taka prawda!! " o.O my sie nie wtracamy w wasze sprawy jakbys nie zauwazyl ;] tylko komentujemy sposob bycia Kitty i jeszcze jedno chciales zbysmy spelnili twoja prosbe ;] ale w tamtym posnie nie widze zadnej prosby ;] i ps kiedy oddasz mi moje 9 k albo ninja HB ?;] w bibi jest napisane:" jesli towje oko jest przyczyna grzechu wylup je" zrobisz tak?? przeczytaj caly post!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|