|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 8:09 am
Ja- Yosei ... No własnie - do roboty Panowie i Panie! biggrin taaa.... Pamiętajcie Rynn ma wygrać biggrin Bo jak nie to twisted glodna jestem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 8:10 am
nom, i jestem tysiączek do przodu..dzięki ludzie... 3nodding heart ^ ^;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya M-Teen *rozgląda sie * ... co tutaj sie dzieje? eek xp *schodzi ze swej chmury i grzebie w swoim koszyku w celu znalezienia jakiegoś komiksu* wszystko ci opowiedzieć? biggrin ok więc - w kiblu tańczy zmutowany chomik, zabiłam dzisiaj ze 200 osób, a tak ogólnie to to wielki kit który ci wciskam bo nie mam nic innego do roboty biggrin zajebiscie nie? hehe nooo extra --"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire nom, i jestem tysiączek do przodu..dzięki ludzie... 3nodding heart ^ ^; niezamaco biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 8:11 am
Ntsumi_Aya Ja- Yosei ... No własnie - do roboty Panowie i Panie! biggrin taaa.... Pamiętajcie Rynn ma wygrać biggrin Bo jak nie to twisted glodna jestem xd ciebie to sie na pewno boje... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 8:11 am
Rynn the Vampire nom, i jestem tysiączek do przodu..dzięki ludzie... 3nodding heart ^ ^; ...haha ...jupiii! ... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 8:12 am
~~lena-undesaid~~ ciebie to sie na pewno boje... stare stare .... taaa? to zobaczymy w szkole !!! twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 8:13 am
Ntsumi_Aya ~~lena-undesaid~~ ciebie to sie na pewno boje... stare stare .... taaa? to zobaczymy w szkole !!! twisted taaak... Na w-fie mi nie dokopiesz, bo razem nie mamy, wiec kiedy?? Na przerwie:>??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 8:15 am
~~lena-undesaid~~ Ntsumi_Aya ~~lena-undesaid~~ ciebie to sie na pewno boje... stare stare .... taaa? to zobaczymy w szkole !!! twisted taaak... Na w-fie mi nie dokopiesz, bo razem nie mamy, wiec kiedy?? Na przerwie:>?? nie blaugh ale mogę spowodawać , żę się duchem staniesz już teraz* wyciąga katane wbija ją w lene poczym zroffu wraca na fotelik*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 8:16 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 8:17 am
Ntsumi_Aya ~~lena-undesaid~~ Ntsumi_Aya ~~lena-undesaid~~ ciebie to sie na pewno boje... stare stare .... taaa? to zobaczymy w szkole !!! twisted taaak... Na w-fie mi nie dokopiesz, bo razem nie mamy, wiec kiedy?? Na przerwie:>?? nie blaugh ale mogę spowodawać , żę się duchem staniesz już teraz* wyciąga katane wbija ją w lene poczym zroffu wraca na fotelik* *unika ciosu* Pudło blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 8:18 am
Pa Yosei, narx aya, ale jutro mnie nie dorwiesz, bo mnie nie bedzie w szkole razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|