|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 7:25 am
Miss_Karina [tak... moze "pobawisz" sie z tym kanapowcem? chcesz? =^w^= evil twisted BUHAHAHAHAHA twisted *zaciera rączki* *pokazuje wampirze ząbki* twisted *wyciąga katanę, biegnie prosto na Mariana twisted *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 7:26 am
Ntsumi_Aya ~~lena-undesaid~~ Zna ktoś z was stronki gdzie można wygenerować url zze swoich mp3? mogę ci jtro do szkoły przynieś płytke < linin park ... heart > a co to ma do rzeczy??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 7:27 am
Miss_Karina tak... moze "pobawisz" sie z tym kanapowcem? chcesz? =^w^= evil twisted czyli mi nie odpowiesz na pytanie? what a pity eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
a jak myslisz Kukus? moge chyba odmowic odpowiedzi na jego pytanie, i tak nie chce na razie odpowiadac na to pytanie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MarianKanapowiec Miss_Karina tak... moze "pobawisz" sie z tym kanapowcem? chcesz? =^w^= evil twisted czyli mi nie odpowiesz na pytanie? what a pity eek Maniuś... WPORZO laleczka w sigu heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 7:28 am
Miss_Karina a jak myslisz Kukus? moge chyba odmowic odpowiedzi na jego pytanie, i tak nie chce na razie odpowiadac na to pytanie... Kukus eek *chowa katane* eek już niebędę gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MarianKanapowiec Miss_Karina tak... moze "pobawisz" sie z tym kanapowcem? chcesz? =^w^= evil twisted czyli mi nie odpowiesz na pytanie? what a pity eek Alleluja! wreszcie zrozumiał!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ech... Czy znoiwu mnie wszyscy ignorujA?? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 7:29 am
~~lena-undesaid~~ Ech... Czy znoiwu mnie wszyscy ignorujA?? sweatdrop nie lenuś ^^ Chyba Aya ci cos powiedziala cos o plytce linkin park =^w^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Ech... Czy znoiwu mnie wszyscy ignorujA?? sweatdrop no co ty biggrin *nadal ignoruje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina a jak myslisz Kukus? moge chyba odmowic odpowiedzi na jego pytanie, i tak nie chce na razie odpowiadac na to pytanie... myślę, że sobie nie radzisz z sytuacją... i mi się to bardzo niepodoba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 7:31 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Ech... Czy znoiwu mnie wszyscy ignorujA?? sweatdrop ...tak to bywa niestety czasem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Miss_Karina a jak myslisz Kukus? moge chyba odmowic odpowiedzi na jego pytanie, i tak nie chce na razie odpowiadac na to pytanie... myślę, że sobie nie radzisz z sytuacją... i mi się to bardzo niepodoba a co mam robic z Panem Kanapowcem? ostrzec go?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|