Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8130 8131 8132 8133 8134 8135 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

racqel

PostPosted: Sun Feb 27, 2005 6:45 am

Miss_Karina
racqel
chyba jednak powinienem juz isc spac...
bo mnie zaraz skreci.

Jas > to tylko "ohhdahhling"
ale to T-A-J-E-M-N-I-C-A
heh xd
dobrych snow zycze whee wink
dzieki, na sama mysl sie rozplywam. i powieki mi juz opadaja tak, ze musialem zapalkami podeprzec eek

Jas > mi tez sie bardzo podoba, echhhhh.
PostPosted: Sun Feb 27, 2005 6:45 am

MarianKanapowiec
Miss_Karina
nie bede tlumaczyc dlaczego taka wypowiedz dalam i prosze o zachowanie pewnych mysli dla siebie, jesli chcesz tutaj spokojnie postowac stare sweatdrop
a czemuż to? nie wolno mi wyrażać swoich opinii? i czemu odnoszę wrażenie, że mi grozisz? w jaki niby sposób mogłabyś mi utrudnić postowanie?
esh dam ci teraz spokoj bo nie chce nowych klotni tutaj. Cos nadal napieta atmosfera jest w gildzie xp

sorki teraz wybywam, pomoc w przygotowaniach do obiadu, cya (jeszcze tutaj wrócę)

Miss_Karina

MarianKanapowiec

PostPosted: Sun Feb 27, 2005 6:46 am

racqel
Miss_Karina
racqel
chyba jednak powinienem juz isc spac...
bo mnie zaraz skreci.

Jas > to tylko "ohhdahhling"
ale to T-A-J-E-M-N-I-C-A
heh xd
dobrych snow zycze whee wink
dzieki, na sama mysl sie rozplywam. i powieki mi juz opadaja tak, ze musialem zapalkami podeprzec eek

Jas > mi tez sie bardzo podoba, echhhhh.
dobranoc, książę blaugh
PostPosted: Sun Feb 27, 2005 6:47 am

Miss_Karina
MarianKanapowiec
Miss_Karina
nie bede tlumaczyc dlaczego taka wypowiedz dalam i prosze o zachowanie pewnych mysli dla siebie, jesli chcesz tutaj spokojnie postowac stare sweatdrop
a czemuż to? nie wolno mi wyrażać swoich opinii? i czemu odnoszę wrażenie, że mi grozisz? w jaki niby sposób mogłabyś mi utrudnić postowanie?
esh dam ci teraz spokoj bo nie chce nowych klotni tutaj. Cos nadal napieta atmosfera jest w gildzie xp

sorki teraz wybywam, pomoc w przygotowaniach do obiadu, cya (jeszcze tutaj wrócę)
cóż za łaskawe podejście... ale podziękuję jednak... wolę byś odpowiedziała na pytanie

MarianKanapowiec

Jaswinder

Sparkly Hunter

PostPosted: Sun Feb 27, 2005 6:49 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Sun Feb 27, 2005 6:49 am

racqel
Omega Sun

Marian (niestety?) nie zlamal regulaminu. Wyzywanie jest wtedy kiedy wyzwiesz osobe. Pisanie w stylu "twoje zachowanie (/argumenyt/sposob myslenia itd.) jest glupie (/debilne/infantylne/itd...)" to nie to samo co "jestes glupi". Tylko drugie pociaga za soba sankcje sweatdrop .
A czy przypadkiem z sugerowania ze sposob myslenia jednej osoby jest glupi, nie wynika przypadkiem (w domysle oczywiscie) supozycja 'jestes glupi'.

Z punktu widzenia semantyki a i z logicznego nie masz racji Omego.

ciach.ciach.ciach.
wink

Nie, jesli miales na studiach zajecia z logiki to powinienes wiedziec, ze to nie jest takie oczywiste.
"Jesli robisz zle i twoje zachowanie jest infantylne to jestes glupi" - czy to ma sens? Nie kazdy kto raz postapil zle musi byc glupi, tak samo jak nie kazdy kto postepuje racjonalnie musi byc madry.

Z psychologii natomiast na wykladach z teorii uczciwej klotni byla zasada: "atakuj problemy a nie ludzi" wiec moim zdaniem to Ty nie masz racji

Omega Sun
Captain

racqel

PostPosted: Sun Feb 27, 2005 6:50 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Sun Feb 27, 2005 6:51 am

Jaswinder
Marian... czy ty czasem nie próbujesz poderwać racqela?
cholera... rozpracowałaś mnie eek

MarianKanapowiec

Jaswinder

Sparkly Hunter

PostPosted: Sun Feb 27, 2005 6:52 am

eek rac... to ta sama?
PostPosted: Sun Feb 27, 2005 6:52 am

Omega Sun
racqel
Omega Sun

Marian (niestety?) nie zlamal regulaminu. Wyzywanie jest wtedy kiedy wyzwiesz osobe. Pisanie w stylu "twoje zachowanie (/argumenyt/sposob myslenia itd.) jest glupie (/debilne/infantylne/itd...)" to nie to samo co "jestes glupi". Tylko drugie pociaga za soba sankcje sweatdrop .
A czy przypadkiem z sugerowania ze sposob myslenia jednej osoby jest glupi, nie wynika przypadkiem (w domysle oczywiscie) supozycja 'jestes glupi'.

Z punktu widzenia semantyki a i z logicznego nie masz racji Omego.

ciach.ciach.ciach.
wink

Nie, jesli miales na studiach zajecia z logiki to powinienes wiedziec, ze to nie jest takie oczywiste.
"Jesli robisz zle i twoje zachowanie jest infantylne to jestes glupi" - czy to ma sens? Nie kazdy kto raz postapil zle musi byc glupi, tak samo jak nie kazdy kto postepuje racjonalnie musi byc madry.

Z psychologii natomiast na wykladach z teorii uczciwej klotni byla zasada: "atakuj problemy a nie ludzi" wiec moim zdaniem to Ty nie masz racji
poddaje sie.
pelna kapitulacja na calej linii.

prosze pogadajmy tak jeszcze kiedyj jak bede w pelni swiadomy i obudzony, prosze?

racqel

racqel

PostPosted: Sun Feb 27, 2005 6:54 am

Jaswinder
eek rac... to ta sama?
Taaak.
*rozplywa sie jeszcze bardziej*
PostPosted: Sun Feb 27, 2005 6:56 am

racqel
Jaswinder
eek rac... to ta sama?
Taaak.
jeszcze przed tamtym poprzednim miałeś inne zdjęcie... kiedyś...
3nodding

Jaswinder

Sparkly Hunter

racqel

i teraz tez tylko nie moge sie zdecydowac...
echh

racqel
Jaswinder
eek rac... to ta sama?
Taaak.
jak wszyscy się chwalą swoimi niuniami to ja też się pochwalę swoją ulubioną modelką

MarianKanapowiec

Gailenquen

PostPosted: Sun Feb 27, 2005 6:57 am

Hey bejbs xd
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8130 8131 8132 8133 8134 8135 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games