|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 6:45 am
Miss_Karina racqel chyba jednak powinienem juz isc spac... bo mnie zaraz skreci. Jas > to tylko "ohhdahhling" ale to T-A-J-E-M-N-I-C-A heh xd dobrych snow zycze whee wink dzieki, na sama mysl sie rozplywam. i powieki mi juz opadaja tak, ze musialem zapalkami podeprzec eek Jas > mi tez sie bardzo podoba, echhhhh.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 6:45 am
MarianKanapowiec Miss_Karina nie bede tlumaczyc dlaczego taka wypowiedz dalam i prosze o zachowanie pewnych mysli dla siebie, jesli chcesz tutaj spokojnie postowac stare sweatdrop a czemuż to? nie wolno mi wyrażać swoich opinii? i czemu odnoszę wrażenie, że mi grozisz? w jaki niby sposób mogłabyś mi utrudnić postowanie? esh dam ci teraz spokoj bo nie chce nowych klotni tutaj. Cos nadal napieta atmosfera jest w gildzie xp sorki teraz wybywam, pomoc w przygotowaniach do obiadu, cya (jeszcze tutaj wrócę)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 6:46 am
racqel Miss_Karina racqel chyba jednak powinienem juz isc spac... bo mnie zaraz skreci. Jas > to tylko "ohhdahhling" ale to T-A-J-E-M-N-I-C-A heh xd dobrych snow zycze whee wink dzieki, na sama mysl sie rozplywam. i powieki mi juz opadaja tak, ze musialem zapalkami podeprzec eek Jas > mi tez sie bardzo podoba, echhhhh. dobranoc, książę blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 6:47 am
Miss_Karina MarianKanapowiec Miss_Karina nie bede tlumaczyc dlaczego taka wypowiedz dalam i prosze o zachowanie pewnych mysli dla siebie, jesli chcesz tutaj spokojnie postowac stare sweatdrop a czemuż to? nie wolno mi wyrażać swoich opinii? i czemu odnoszę wrażenie, że mi grozisz? w jaki niby sposób mogłabyś mi utrudnić postowanie? esh dam ci teraz spokoj bo nie chce nowych klotni tutaj. Cos nadal napieta atmosfera jest w gildzie xp sorki teraz wybywam, pomoc w przygotowaniach do obiadu, cya (jeszcze tutaj wrócę) cóż za łaskawe podejście... ale podziękuję jednak... wolę byś odpowiedziała na pytanie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 6:49 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 6:49 am
racqel Omega Sun Marian (niestety?) nie zlamal regulaminu. Wyzywanie jest wtedy kiedy wyzwiesz osobe. Pisanie w stylu "twoje zachowanie (/argumenyt/sposob myslenia itd.) jest glupie (/debilne/infantylne/itd...)" to nie to samo co "jestes glupi". Tylko drugie pociaga za soba sankcje sweatdrop . A czy przypadkiem z sugerowania ze sposob myslenia jednej osoby jest glupi, nie wynika przypadkiem (w domysle oczywiscie) supozycja 'jestes glupi'. Z punktu widzenia semantyki a i z logicznego nie masz racji Omego. ciach.ciach.ciach. wink Nie, jesli miales na studiach zajecia z logiki to powinienes wiedziec, ze to nie jest takie oczywiste. "Jesli robisz zle i twoje zachowanie jest infantylne to jestes glupi" - czy to ma sens? Nie kazdy kto raz postapil zle musi byc glupi, tak samo jak nie kazdy kto postepuje racjonalnie musi byc madry. Z psychologii natomiast na wykladach z teorii uczciwej klotni byla zasada: "atakuj problemy a nie ludzi" wiec moim zdaniem to Ty nie masz racji
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 6:50 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 6:51 am
Jaswinder Marian... czy ty czasem nie próbujesz poderwać racqela? cholera... rozpracowałaś mnie eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 6:52 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 6:52 am
Omega Sun racqel Omega Sun Marian (niestety?) nie zlamal regulaminu. Wyzywanie jest wtedy kiedy wyzwiesz osobe. Pisanie w stylu "twoje zachowanie (/argumenyt/sposob myslenia itd.) jest glupie (/debilne/infantylne/itd...)" to nie to samo co "jestes glupi". Tylko drugie pociaga za soba sankcje sweatdrop . A czy przypadkiem z sugerowania ze sposob myslenia jednej osoby jest glupi, nie wynika przypadkiem (w domysle oczywiscie) supozycja 'jestes glupi'. Z punktu widzenia semantyki a i z logicznego nie masz racji Omego. ciach.ciach.ciach. wink Nie, jesli miales na studiach zajecia z logiki to powinienes wiedziec, ze to nie jest takie oczywiste. "Jesli robisz zle i twoje zachowanie jest infantylne to jestes glupi" - czy to ma sens? Nie kazdy kto raz postapil zle musi byc glupi, tak samo jak nie kazdy kto postepuje racjonalnie musi byc madry. Z psychologii natomiast na wykladach z teorii uczciwej klotni byla zasada: "atakuj problemy a nie ludzi" wiec moim zdaniem to Ty nie masz racji poddaje sie. pelna kapitulacja na calej linii. prosze pogadajmy tak jeszcze kiedyj jak bede w pelni swiadomy i obudzony, prosze?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 6:54 am
Taaak. *rozplywa sie jeszcze bardziej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 6:56 am
racqel Taaak. *rozplywa sie jeszcze bardziej* jeszcze przed tamtym poprzednim miałeś inne zdjęcie... kiedyś... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
i teraz tez tylko nie moge sie zdecydowac... echh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel Taaak. *rozplywa sie jeszcze bardziej* jak wszyscy się chwalą swoimi niuniami to ja też się pochwalę swoją ulubioną modelką
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|