|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 6:33 am
racqel MarianKanapowiec ja się tylko pytam... proszę sie nie emocjonować, panie kolego xd Marian. Posluchaj. To nie jest dobry dzien ani na takie zarty, ani na takie pytania. Jak nie podajesz swojego wieku to innych sie o niego nie pytaj. Wiesz, wypada poza tym byc troche grzeczniejszym. Panem to chyba slusznie mnie tytulujesz, bo czuje ze roznica wiekowa jest miedzy nami znaczaca, a jesli nie wiekowa to nasze dobre maniery dziela lata swietlne, co najmniej. A kto jest moim kolega - o tym decyduje tylko ja. przepraszam... zapomniałem wpisać... mam 21 lat
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 6:33 am
MarianKanapowiec Miss_Karina wiesz Omi gdyby tak na nas popatrzec wygladamy jak Anioł z Niebios i Demon z Piekieł wink blaugh whee nie żebym się czepiał... ale to co napisałaś jest debilne... ile ty masz lat? 9 czy 10? sorki ale wypraszam sobie takich pytan stare chce cie ostrzec ze dzis nie mam zbyt dobrego humoru stare i tyle
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 6:35 am
Omega Sun Marian (niestety?) nie zlamal regulaminu. Wyzywanie jest wtedy kiedy wyzwiesz osobe. Pisanie w stylu "twoje zachowanie (/argumenyt/sposob myslenia itd.) jest glupie (/debilne/infantylne/itd...)" to nie to samo co "jestes glupi". Tylko drugie pociaga za soba sankcje sweatdrop . A czy przypadkiem z sugerowania ze sposob myslenia jednej osoby jest glupi, nie wynika przypadkiem (w domysle oczywiscie) supozycja 'jestes glupi'. Z punktu widzenia semantyki a i z logicznego nie masz racji Omego. ciach.ciach.ciach. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 6:37 am
MarianKanapowiec racqel MarianKanapowiec ja się tylko pytam... proszę sie nie emocjonować, panie kolego xd Marian. Posluchaj. To nie jest dobry dzien ani na takie zarty, ani na takie pytania. Jak nie podajesz swojego wieku to innych sie o niego nie pytaj. Wiesz, wypada poza tym byc troche grzeczniejszym. Panem to chyba slusznie mnie tytulujesz, bo czuje ze roznica wiekowa jest miedzy nami znaczaca, a jesli nie wiekowa to nasze dobre maniery dziela lata swietlne, co najmniej. A kto jest moim kolega - o tym decyduje tylko ja. przepraszam... zapomniałem wpisać... mam 21 lat W takim razie dasz mi swoje zdjęcie i numer telefonu? Marian.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 6:37 am
Miss_Karina MarianKanapowiec Miss_Karina wiesz Omi gdyby tak na nas popatrzec wygladamy jak Anioł z Niebios i Demon z Piekieł wink blaugh whee nie żebym się czepiał... ale to co napisałaś jest debilne... ile ty masz lat? 9 czy 10? sorki ale wypraszam sobie takich pytan stare chce cie ostrzec ze dzis nie mam zbyt dobrego humoru stare i tyle się pytam, bo ten text wydaje mi się dosyć infantylny eek zawiało mi wazeliną sweatdrop a ja straszliwie nie lubię wazeliniarzy domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 6:38 am
rac... a tak na marginesie... kto jest w twoim sigu? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 6:39 am
MarianKanapowiec Miss_Karina MarianKanapowiec Miss_Karina wiesz Omi gdyby tak na nas popatrzec wygladamy jak Anioł z Niebios i Demon z Piekieł wink blaugh whee nie żebym się czepiał... ale to co napisałaś jest debilne... ile ty masz lat? 9 czy 10? sorki ale wypraszam sobie takich pytan stare chce cie ostrzec ze dzis nie mam zbyt dobrego humoru stare i tyle się pytam, bo ten text wydaje mi się dosyć infantylny eek zawiało mi wazeliną sweatdrop a ja straszliwie nie lubię wazeliniarzy domokun nie bede tlumaczyc dlaczego taka wypowiedz dalam i prosze o zachowanie pewnych mysli dla siebie, jesli chcesz tutaj spokojnie postowac stare sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 6:40 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 6:40 am
chyba jednak powinienem juz isc spac... bo mnie zaraz skreci.
Jas > to tylko "ohhdahhling" ale to T-A-J-E-M-N-I-C-A
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 6:41 am
Jaswinder rac... a tak na marginesie... kto jest w twoim sigu? eek wokalistka The Cardigans heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 6:42 am
racqel chyba jednak powinienem juz isc spac... bo mnie zaraz skreci. Jas > to tylko "ohhdahhling" ale to T-A-J-E-M-N-I-C-A heh xd dobrych snow zycze whee wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 6:42 am
MarianKanapowiec Jaswinder rac... a tak na marginesie... kto jest w twoim sigu? eek wokalistka The Cardigans heart NIE.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 6:43 am
Miss_Karina nie bede tlumaczyc dlaczego taka wypowiedz dalam i prosze o zachowanie pewnych mysli dla siebie, jesli chcesz tutaj spokojnie postowac stare sweatdrop a czemuż to? nie wolno mi wyrażać swoich opinii? i czemu odnoszę wrażenie, że mi grozisz? w jaki niby sposób mogłabyś mi utrudnić postowanie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel chyba jednak powinienem juz isc spac... bo mnie zaraz skreci. Jas > to tylko "ohhdahhling" ale to T-A-J-E-M-N-I-C-A ładna... mnie się podoba ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel MarianKanapowiec Jaswinder rac... a tak na marginesie... kto jest w twoim sigu? eek wokalistka The Cardigans heart NIE. hm... a bardzo mi ją przypomina smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|