|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 6:03 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 6:03 am
Omega Sun nic sie nie stalo sweatdrop Tak sobie przyszlam pomarudzic wink lol XD jak tam humorek? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 6:06 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 6:07 am
wiesz Omi gdyby tak na nas popatrzec wygladamy jak Anioł z Niebios i Demon z Piekieł wink blaugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 6:07 am
czesc Marian. Chyba jestes tu nowy? Miss_Karina Omega Sun nic sie nie stalo sweatdrop Tak sobie przyszlam pomarudzic wink lol XD jak tam humorek? wink Hmm.. moglo byc gorzej. Dzis mam troszke wolnego, bo jutro mam tylko zajecia z Praw Czlowieka, wiec przyszlam pouzupelniac przewodnik i przy okazji zobaczyc co u Was.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 6:08 am
Miss_Karina wiesz Omi gdyby tak na nas popatrzec wygladamy jak Anioł z Niebios i Demon z Piekieł wink blaugh whee hehe wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 6:10 am
Miss_Karina wiesz Omi gdyby tak na nas popatrzec wygladamy jak Anioł z Niebios i Demon z Piekieł wink blaugh whee nie żebym się czepiał... ale to co napisałaś jest debilne... ile ty masz lat? 9 czy 10?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 6:15 am
MarianKanapowiec Miss_Karina wiesz Omi gdyby tak na nas popatrzec wygladamy jak Anioł z Niebios i Demon z Piekieł wink blaugh whee nie żebym się czepiał... ale to co napisałaś jest debilne... ile ty masz lat? 9 czy 10? ojoj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 6:22 am
MarianKanapowiec Miss_Karina wiesz Omi gdyby tak na nas popatrzec wygladamy jak Anioł z Niebios i Demon z Piekieł wink blaugh whee nie żebym się czepiał... ale to co napisałaś jest debilne... ile ty masz lat? 9 czy 10? wez w ogole Marian wypierpapier a jak chcesz pozartowac to na chatterboxie, bo tu cie chyba zaraz ktos zbanuje wiec ostrzegam dla twojego wlasnego dobra chyba ze ktos sobie tylko dla zartow zalozyl kolejna postac... ale to tez bardzo zle... stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 6:24 am
racqel MarianKanapowiec Miss_Karina wiesz Omi gdyby tak na nas popatrzec wygladamy jak Anioł z Niebios i Demon z Piekieł wink blaugh whee nie żebym się czepiał... ale to co napisałaś jest debilne... ile ty masz lat? 9 czy 10? wez w ogole Marian wypierpapier a jak chcesz pozartowac to na chatterboxie, bo tu cie chyba zaraz ktos zbanuje wiec ostrzegam dla twojego wlasnego dobra chyba ze ktos sobie tylko dla zartow zalozyl kolejna postac... ale to tez bardzo zle... stressed ja się tylko pytam... proszę sie nie emocjonować, panie kolego xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 6:27 am
racqel wez w ogole Marian wypierpapier a jak chcesz pozartowac to na chatterboxie, bo tu cie chyba zaraz ktos zbanuje wiec ostrzegam dla twojego wlasnego dobra chyba ze ktos sobie tylko dla zartow zalozyl kolejna postac... ale to tez bardzo zle... stressed Marian (niestety?) nie zlamal regulaminu. Wyzywanie jest wtedy kiedy wyzwiesz osobe. Pisanie w stylu "twoje zachowanie (/argumenyt/sposob myslenia itd.) jest glupie (/debilne/infantylne/itd...)" to nie to samo co "jestes glupi". Tylko drugie pociaga za soba sankcje sweatdrop .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 6:28 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 6:28 am
Omega Sun racqel wez w ogole Marian wypierpapier a jak chcesz pozartowac to na chatterboxie, bo tu cie chyba zaraz ktos zbanuje wiec ostrzegam dla twojego wlasnego dobra chyba ze ktos sobie tylko dla zartow zalozyl kolejna postac... ale to tez bardzo zle... stressed Marian (niestety?) nie zlamal regulaminu. Wyzywanie jest wtedy kiedy wyzwiesz osobe. Pisanie w stylu "twoje zachowanie (/argumenyt/sposob myslenia itd.) jest glupie (/debilne/infantylne/itd...)" to nie to samo co "jestes glupi". Tylko drugie pociaga za soba sankcje sweatdrop . dzięki biggrin dasz mi swoje zdjęcie i numer telefonu? heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 6:30 am
MarianKanapowiec dzięki biggrin dasz mi swoje zdjęcie i numer telefonu? heart eek eek moze innym razem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 6:31 am
MarianKanapowiec ja się tylko pytam... proszę sie nie emocjonować, panie kolego xd Marian. Posluchaj. To nie jest dobry dzien ani na takie zarty, ani na takie pytania. Jak nie podajesz swojego wieku to innych sie o niego nie pytaj. Wiesz, wypada poza tym byc troche grzeczniejszym. Panem to chyba slusznie mnie tytulujesz, bo czuje ze roznica wiekowa jest miedzy nami znaczaca, a jesli nie wiekowa to nasze dobre maniery dziela lata swietlne, co najmniej. A kto jest moim kolega - o tym decyduje tylko ja.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|