|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 5:20 am
Kukus Miss_Karina rany... jak ja w necie znajde zdjecia sztuki wczesnochrzescijanskiej? O.o" przy pomocy wyszukiwarki? sweatdrop nie bardzo.... sweatdrop nie wyszukuje tych zdjec o ktore mi chodzi sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 5:21 am
Miss_Karina Kukus Miss_Karina rany... jak ja w necie znajde zdjecia sztuki wczesnochrzescijanskiej? O.o" przy pomocy wyszukiwarki? sweatdrop nie bardzo.... sweatdrop nie wyszukuje tych zdjec o ktore mi chodzi sweatdrop to masz problem... proponuję poszukać więc w zasobach Cambrige... oni tam mają wszystko, w końcu to najlepsza brytyjska uczelnia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 5:22 am
Kukus racqel plumm! u££££££aaaaa!!!! *duzy ziew* bylem dzis na tej nocce anime, *ziew* i jeszcze nie spalem co daje na razie prawie 30godzin nonstop *ziew* no i palce ledwo mi chca pisac i sily nie mam na nic, chociaz noc na redbulach i slodyczach *ziewwww* uhhhhh. jeszcz 10 godzin i dojdziesz do mojego grudniowego wyniku... ale nie wiem czy da się to porównywać, bo ja spędziłem 40 h non stop tańcząc, pijąc i imprezujac z moimi kumpelami i moją [wtedy przyszłą a teraz przeszłą] kobietą... ale do rekordu Bee w oglądaniu anime nadal ci daleko... on siekał przez prawie 72 godziny non stop, a potem chodził jak zombiak spoko Kuk, a ile czasu jeszcze pracowales fizycznie jak nie spales, bo wiesz, to troche meczy. No i ja nie mam zamiaru biz zadnych rekordow (moj to czterdziescikilka juz nie pamietam, ale nabilem go przypadkowo, bo gralismy w akademiku w jakas szalona gierke, pozniej wyklady i jeszcze jedna noc i juz padlem) bo mi sie juz nie chce. Kari! > Blue Sky ( znany tez jako Wonderful Days), Lady Death, RohXepson czy jakos tak i Parasite Dolls - brutalna, ociekajaca seksem dogrywka Bubblegum Crisis. Ale to obciachowe strasznie filmy byly! Jedynie Blue Sky uratowal wieczor, acha i jeszcze w drugiej sali byl allnighter Matrixowy i w sumie obejrzalem sobie revelations, bo jeszce do dzis nie widzialem. uffff. *ziew*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 5:30 am
Kukus Miss_Karina Kukus Miss_Karina rany... jak ja w necie znajde zdjecia sztuki wczesnochrzescijanskiej? O.o" przy pomocy wyszukiwarki? sweatdrop nie bardzo.... sweatdrop nie wyszukuje tych zdjec o ktore mi chodzi sweatdrop to masz problem... proponuję poszukać więc w zasobach Cambrige... oni tam mają wszystko, w końcu to najlepsza brytyjska uczelnia hmmm... okejka sprobuje i dziekuje ^^ Rac- aha...ciekawe wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 5:34 am
racqel spoko Kuk, a ile czasu jeszcze pracowales fizycznie jak nie spales, bo wiesz, to troche meczy. No i ja nie mam zamiaru biz zadnych rekordow (moj to czterdziescikilka juz nie pamietam, ale nabilem go przypadkowo, bo gralismy w akademiku w jakas szalona gierke, pozniej wyklady i jeszcze jedna noc i juz padlem) bo mi sie juz nie chce. praca to inna historia... myślałem, że mówimy o rekordach w długości relaxowania się blaugh w pracy kiedyś spędziłem 67 godzin, a potem padłem na mordę w miejscu gdzie stałem... dokładnie to było w 2004 roku podczas organizacji WOŚP... wszedłem do sztabu w piątek o 17 i charowałem bez snu [na kawie, izotonikach i innych formach wspomagania] do poniedziałku... ale niestety w poniedziałek o 12:03 straciłem przytomność w wyniku wycieńczenia i nigdy więcej nie planuję tego powtórzyć sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 5:36 am
o, rzeczywiscie ciekawe, pffff!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 5:37 am
racqel o, rzeczywiscie ciekawe, pffff! wiesz ja w takich anime nie gustuje wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 5:40 am
Miss_Karina racqel o, rzeczywiscie ciekawe, pffff! wiesz ja w takich anime nie gustuje wink a ja w takich komentarzach. sorry.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 5:40 am
Kukus praca to inna historia... myślałem, że mówimy o rekordach w długości relaxowania się blaugh w pracy kiedyś spędziłem 67 godzin, a potem padłem na mordę w miejscu gdzie stałem... dokładnie to było w 2004 roku podczas organizacji WOŚP... wszedłem do sztabu w piątek o 17 i charowałem bez snu [na kawie, izotonikach i innych formach wspomagania] do poniedziałku... ale niestety w poniedziałek o 12:03 straciłem przytomność w wyniku wycieńczenia i nigdy więcej nie planuję tego powtórzyć sweatdrop hm... pamietam fotke, ktora kiedys pokazales. Stol pelen butelek w tle puszki na WOŚP, przy stole to czlowiek padniety byl... to bylo to ? :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 5:43 am
racqel Miss_Karina racqel o, rzeczywiscie ciekawe, pffff! wiesz ja w takich anime nie gustuje wink a ja w takich komentarzach. sorry. nic sie nie stalo :3 moze lepiej bedzie jak polozysz sie i przespisz nieprzespane godziny?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 5:45 am
Miss_Karina nic sie nie stalo :3 moze lepiej bedzie jak polozysz sie i przespisz nieprzespane godziny? chyba tak, bo jakies pretensje mi sie wlaczaja... juz zaraz ide spac, jeszce tylko chwilka, jeszce tylko chwilka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 5:55 am
czesc ninja nie ma sprawiedliwosci na swiecie stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 5:58 am
Omega Sun czesc ninja nie ma sprawiedliwosci na swiecie stare co się stało? cześć
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 6:00 am
Omega Sun czesc ninja nie ma sprawiedliwosci na swiecie stare czesc whee co sie stalo Omi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|