|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 4:24 am
Miss_Karina Lavagetas_heqetai Miss_Karina a właśnie jak sie Ma Delein? dzis ma urodzinki- juz jej poslalem zyczenia-- odcieli jej net sad sad czemu odcieli jejnet? ;( a jesli masz kontakt z nia przez koma to jej zloz ode mnie zyczenia urodzinkowe smile nie wiem, oby szybko znow go miala sad bez niej mi odbija juz :cD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 4:26 am
Lavagetas_heqetai Miss_Karina Lavagetas_heqetai Miss_Karina a właśnie jak sie Ma Delein? dzis ma urodzinki- juz jej poslalem zyczenia-- odcieli jej net sad sad czemu odcieli jejnet? ;( a jesli masz kontakt z nia przez koma to jej zloz ode mnie zyczenia urodzinkowe smile nie wiem, oby szybko znow go miala sad bez niej mi odbija juz :cD heh wlasnie widze xd po wczorajszym... ehem whee wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 4:29 am
Miss_Karina Lavagetas_heqetai Miss_Karina Lavagetas_heqetai Miss_Karina a właśnie jak sie Ma Delein? dzis ma urodzinki- juz jej poslalem zyczenia-- odcieli jej net sad sad czemu odcieli jejnet? ;( a jesli masz kontakt z nia przez koma to jej zloz ode mnie zyczenia urodzinkowe smile nie wiem, oby szybko znow go miala sad bez niej mi odbija juz :cD heh wlasnie widze xd po wczorajszym... ehem whee wink no wlasnie- hormony buzują xd i niewinni ludzie moga stac sie moja ofiara :cD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 4:30 am
Lavagetas_heqetai no wlasnie- hormony buzują xd i niewinni ludzie moga stac sie moja ofiara :cD tylko zebym ja nie zostala twoja ofiara xd blaugh nie chce dostac ochrzanu od Del wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 4:33 am
Miss_Karina Lavagetas_heqetai no wlasnie- hormony buzują xd i niewinni ludzie moga stac sie moja ofiara :cD tylko zebym ja nie zostala twoja ofiara xd blaugh nie chce dostac ochrzanu od Del wink sie nie musisz martwic-- nie skacze na boki xd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 4:35 am
Lavagetas_heqetai Miss_Karina Lavagetas_heqetai no wlasnie- hormony buzują xd i niewinni ludzie moga stac sie moja ofiara :cD tylko zebym ja nie zostala twoja ofiara xd blaugh nie chce dostac ochrzanu od Del wink sie nie musisz martwic-- nie skacze na boki xd 3nodding i very good whee blaugh no i winko sie skonczylo, nowe wypije dopiero wieczorem wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 4:40 am
Miss_Karina Lavagetas_heqetai Miss_Karina Lavagetas_heqetai no wlasnie- hormony buzują xd i niewinni ludzie moga stac sie moja ofiara :cD tylko zebym ja nie zostala twoja ofiara xd blaugh nie chce dostac ochrzanu od Del wink sie nie musisz martwic-- nie skacze na boki xd 3nodding i very good whee blaugh no i winko sie skonczylo, nowe wypije dopiero wieczorem wink hmm a ja mam martini napijesz sie? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 4:48 am
Lavagetas_heqetai Miss_Karina Lavagetas_heqetai Miss_Karina Lavagetas_heqetai no wlasnie- hormony buzują xd i niewinni ludzie moga stac sie moja ofiara :cD tylko zebym ja nie zostala twoja ofiara xd blaugh nie chce dostac ochrzanu od Del wink sie nie musisz martwic-- nie skacze na boki xd 3nodding i very good whee blaugh no i winko sie skonczylo, nowe wypije dopiero wieczorem wink hmm a ja mam martini napijesz sie? ^^hmm... na razie starczy mi alkoholu whee wole wieczorem sie napic martini xd moze teraz napijemy sie coli?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 4:50 am
Miss_Karina hmm... na razie starczy mi alkoholu whee wole wieczorem sie napic martini xd moze teraz napijemy sie coli? moze byc pojemne pecherze, nie ma co :cD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 4:53 am
Lavagetas_heqetai Miss_Karina hmm... na razie starczy mi alkoholu whee wole wieczorem sie napic martini xd moze teraz napijemy sie coli? moze byc pojemne pecherze, nie ma co :cD xd
a tak na marginesie czemu tak malo ludu teraz jest? >.> <.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 4:56 am
Miss_Karina Lavagetas_heqetai Miss_Karina hmm... na razie starczy mi alkoholu whee wole wieczorem sie napic martini xd moze teraz napijemy sie coli? moze byc pojemne pecherze, nie ma co :cD xd
a tak na marginesie czemu tak malo ludu teraz jest? >.> <.< nie wiem, pewnie robia cos innego (gdzies w krzakachXD) nu coli coli! blaugh 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 4:56 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 4:59 am
Lavagetas_heqetai Miss_Karina Lavagetas_heqetai Miss_Karina hmm... na razie starczy mi alkoholu whee wole wieczorem sie napic martini xd moze teraz napijemy sie coli? moze byc pojemne pecherze, nie ma co :cD xd
a tak na marginesie czemu tak malo ludu teraz jest? >.> <.< nie wiem, pewnie robia cos innego (gdzies w krzakachXD) nu coli coli! blaugh 3nodding mash whee blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 4:59 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 5:02 am
Miss_Karina Lavagetas_heqetai Miss_Karina Lavagetas_heqetai Miss_Karina hmm... na razie starczy mi alkoholu whee wole wieczorem sie napic martini xd moze teraz napijemy sie coli? moze byc pojemne pecherze, nie ma co :cD xd
a tak na marginesie czemu tak malo ludu teraz jest? >.> <.< nie wiem, pewnie robia cos innego (gdzies w krzakachXD) nu coli coli! blaugh 3nodding mash whee blaugh senks bueeek- skjuzmi :cD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|