|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 3:43 am
Lavagetas_heqetai Ibris Sara chyba sobie poszla ;P Mozesz zwinac 'interes' Kukus. Hey LH ^^ witam serdecznie :c) Cookie ja sie ciebie zaczynam bac eek no so? Kukus nie kaktus, musi pić żeby żyć
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 3:45 am
Kukus Lavagetas_heqetai Ibris Sara chyba sobie poszla ;P Mozesz zwinac 'interes' Kukus. Hey LH ^^ witam serdecznie :c) Cookie ja sie ciebie zaczynam bac eek no so? Kukus nie kaktus, musi pić żeby żyć do picia to ja nic nie mam blaugh tylko te gestapowskie metody xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 3:47 am
Lavagetas_heqetai witam ta z najseksowniejszymi sygnaturami xd do zobaczenia Saro wink hehehe xd
Kukus... tylko nie rob wstrzasoow psychicznych wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 3:48 am
Lavagetas_heqetai Kukus Lavagetas_heqetai Ibris Sara chyba sobie poszla ;P Mozesz zwinac 'interes' Kukus. Hey LH ^^ witam serdecznie :c) Cookie ja sie ciebie zaczynam bac eek no so? Kukus nie kaktus, musi pić żeby żyć do picia to ja nic nie mam blaugh tylko te gestapowskie metody xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 3:50 am
Miss_Karina Lavagetas_heqetai Kukus Lavagetas_heqetai Ibris Sara chyba sobie poszla ;P Mozesz zwinac 'interes' Kukus. Hey LH ^^ witam serdecznie :c) Cookie ja sie ciebie zaczynam bac eek no so? Kukus nie kaktus, musi pić żeby żyć do picia to ja nic nie mam blaugh tylko te gestapowskie metody xd whee mmmm pycha xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 3:53 am
Lavagetas_heqetai do picia to ja nic nie mam blaugh tylko te gestapowskie metody xd jakie gestapowskie? mnie tego nauczył wujek Henio, on był eSBekiem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 3:58 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 4:01 am
no co chcialem tylko lyczka bu >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 4:03 am
Lavagetas_heqetai no co chcialem tylko lyczka bu >.<hehe xd okej lepiej? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 4:05 am
Miss_Karina Lavagetas_heqetai no co chcialem tylko lyczka bu >.<hehe xd okej lepiej? whee no teraz swietnie mniam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 4:07 am
Lavagetas_heqetai no teraz swietnie mniam xd zostaw moje wino masz swoje!!!! scream xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 4:09 am
a właśnie jak sie Ma Delein?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 4:09 am
Miss_Karina Lavagetas_heqetai no teraz swietnie mniam xd zostaw moje wino masz swoje!!!! scream xd ale co to za zabawa pic swoje- rozumiem, pic swoje z czyjegos pepka xd :cD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 4:10 am
Miss_Karina a właśnie jak sie Ma Delein? dzis ma urodzinki- juz jej poslalem zyczenia-- odcieli jej net sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 4:20 am
Lavagetas_heqetai Miss_Karina a właśnie jak sie Ma Delein? dzis ma urodzinki- juz jej poslalem zyczenia-- odcieli jej net sad sad czemu odcieli jejnet? ;( a jesli masz kontakt z nia przez koma to jej zloz ode mnie zyczenia urodzinkowe smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|